Prietene la bine si la greu - 63
Raspunsuri - Pagina 11
many_bani spune:
Lidia ma bucur tare mult ca "esti" pe aici si ma bucur si mai mult ca ai aflat cauza necazurilor tale acum urmeaza ca dupa tratamentul pe care il urmezi sa ne dai o veste mare.
RamoC da-mi voie sa fac urarile de acum, la multi ani draga mea, sa ai parte de o viata frumoasa, fara suparari, cu multa sanatate alaturi de cei dragi. Ma bag la , dar sa stii ca am in mana un pahar de RAI de la tine, multumesc
mami de Vlad (29.10.2009)
miany75 spune:
si acu sa va zic cu ce ne mai indeletnicim noi..adica piciulica...ca jucarii,preferate sunt cele muzicale (a primit o mini-toba si acu mi-o zornaie in cap de cate ori ajunge in preajma ei..tobosar il face mama si cuburile lego (primite si astea de ziua lui),tot incearca sa le potriveasca dar nu prea ii reuseste..dar,e bine ca sta cuminte o vreme si pot sa mai fac si eu cateceva...cel mai interesant e insa sa urce si coboare din scaunul de masa (azi cred ca s-a urcat ce cel putin 20 ori) si sa se catere pe scarita de zugrav (pe care am achizitonat-o sa ajung in partile mai putin accesibile ale sifonierului de 2 m inaltime)..astea sunt distractiile la ordinea zilei..
ma duc sa pun branzica la fridge!!
RamonaCopot spune:
Angi pentru dedicatie. M-a uns la suflet "J'parle fort et je suis franche, excusez moi ! "
Lidia, merci de raspuns. Cred ca o sa aleg si eu calea injectabila. sanatate multa!
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
laurairina13 spune:
Angi,ma chinui eu acum cumva sa iti explic cum sa faci sa incarci pozici pe mail.
Din cate stiu in primul rand trebuie sa ai descarcat programul Picasa pe calculator. Il cauti sa il descarci de pe net.
Pe urma intri pe adresa de mail a noastra, ti-am creat deja un album cu numele tau. Intri acolo si in partea stanga sus e o optiune 'More', in bara ei derulanta gasesti prima optiune 'photos'.
Dai clic pe photos, si daca ai instalat picasa-ul deja, deja se deschide fereastra cu albumele noastre. Dai clic pe albumul cu numele tau, ti se deschide albumul. Ai deasupra in bara de instrumente mai multe optiuni:distribuiti/adaugati fotografii/descarcati. Alegi adaugati fotografii si adaugi ce fotografii vrei , in sfarsit sa linistesti cardu de de aici
Sper ca te-am lamurit cat de cat..
Musai stiu ca tre sa ai Picasa instalat pe calculator.
Sper ca am zis cat de cat bine..mai usor e sa urmaresti cand treci la treaba, ca asa tare alambicat si scriptic am mai zis..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Lidia74 spune:
RAMONA medicul mi-a zis ca administrarea pe cale injectabila este cea mai eficienta si e bine sa iti faca antibiograma pt a vedea la ce e sensibil trepadusul.
Va multumesc pentru gandurile bune si caldura voastra pe care mereu am simtit-o. Tare mai imi sunteti dragi.
miany75 spune:
ramo.c inteleg ca acusica te sarbatorim..eu iti urez de pe acum sa ai parte de tot binele din lume,necazurile sa te ocoleasca,bucuriile sa fie la tot pasul si multa,multa sanatate ca e mai importanta decat toate!!La multi ani fericiti!!
lylyana.ion spune:
Lidiutza cat ma bucur sa te recitesc . Chiar in seara asta pusesem in gand sa scriu mesaj lui Shtephy, sa afle ceva de tine, caci din cate imi amintesc, avea tel tau. inca o data
Shtephy, ce face Stefita cu maseluta? ne-ai lasat in suspans
Broscutz, sa-ti traiasca sotzu'. tare mandru e-n poze de fetele lui
Ralu, felicitari pt poponitzu' mergaretz .
Scrisese monisu' la un moment dat, ca ditologu ei a zis ca nu are legatura alaptatul cu lipsa de calciu-carii
RamoniX, se apropie 12, asa ca da-mi voie sa iti urez de pe acu , viata lunga si fericita alaturi de soricel si tati de soricel
Licurici, angi, nu e obligatorie instalarea picasa, se pot incarca pozele si direct din pc
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
angi_san spune:
Laura, foarte bune explicatiile...m-am impotmolit la adresa noastra de mail...nu stiu zau care e...
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
lylyana.ion spune:
angi, nu ai activat mesajele private sa iti trimit adresa de mail si parola
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
floricik spune:
LA MULTI ANI RAMONIX!!! SA NE TRAIESTI!!!
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3