Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata

Nici eu nu cred ca eco intravaginal duce la pierderea sarcinii dar te inteleg daca iti e frica si nu vrei sa faci,uneori e bine sa-ti faci damblaua ca sa zic asa

valentina nu eu am facut capitol nou,nu stiu cum se face,parca Ramonella l-a facut.

Alina_anto ai fost la dr,cum esti?

de Luca si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am modificat si semnatura..
Musette, ne-am sincronizat.. Da, acum sunt ok, mai ales psihoc, fac tratament, injectii etc. imi revin, sunt puternica!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Alina_anto acum am vazut ca ai scris....imi pare f rau
stiu prin ce treci da cu toate astea nu stiu ce sa-ti spun.....
Suntem alaturi de tine

de Luca si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

alina_anto, imi pare nespus de rau...cuvintele sunt de prisos. Important este ca esti bine fizic si trebuie sa fii tare. Suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii sa treci repede peste aceasta experienta

musette, am reusit cu tikerul. Deci, nu tu ai facut capitol nou, inseamna ca ramonella,pretty sau marina...fetelor, ne ajutati?????????

9+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Alina

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Alina imi pare tare rau...cuvintele sunt de prisos...stiu prin ce treci...dar fetita ta iti va da putere sa treci mai usor peste asta.Asa mi-a dat si mie fetita mea.Pentru ea trebuie sa fi puternica!O sa treaca,ai sa vezi,dar cu timpul...Si cand o sa-ti revii,neaparat sa-ti faci analizele de trombofilie!

Eu aseara am sangerat...asa m-am speriat...ma gandeam ca gata,s-a terminat totul...ma si vedeam pe masa la chiuretaj...Cand mi-am facut Clexanul,am bagat de 3 ori acul in partea stanga si nu intra nicicum...Apoi am reusit in partea dreapta cu chin cu vai...asa eram de incordata...
Dimineata m-am dus la spital.Si surpriza!!!Piticotul meu era bine mersi,se distra pe acolo si inimioara ii batea de zor.Si doctorita nu a vazut nicaieri dezlipire de placenta.Deci clar ca s-ar putea din cauza Clexanului sa fi sangerat.Din cauza ca acum sangele e foarte fluid,se pot sparge venisoare mici.Tare m-am speriat.Asa sunt de linistita acum...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 6+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

RAMONELLA ai patit exact ca mine cu sangerarea....ma bucur ca sunteti ok ,tu si bebe.

de Luca si 8+

Mergi la inceput

Am facut capitol nou,dar asteptam putin sa fie moderat.

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

RAMONELLA ai patit exact ca mine cu sangerarea....ma bucur ca sunteti ok ,tu si bebe.

de Luca si 8+

Daaa...offf,ce m-am putut speria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Alina imi pare rau draga mea...nici nu stiu ce as putea zice..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------proteina S 26.4%, mutatii heterozigote MTHFR C667T si MTHFR A1298C11+

Mergi la inceput