Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Valentina_D, tu de unde iti cumperi Clexane?O prietena de-a mea are nevoie si nu gaseste in farmacii...

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Eu in afara de aceasta mutatie care imi este la semnatura am toate analizele ok, dar....am sarcini oprite din evolutie si in mare parte din aceasta cauza fac injectiile cu Fragmin, care e acelasi lucru cu Clexane, numai ca l-am gasit mai usor si ma impac mai bine cu el.

Eu am mai citit pe net si nu toate fetele cu mutatii fac Clexane, unele iau aspenter. Poate ca medicul chiar stie ce trebuie sa iti dea, insa, sunt de acord cu tine ca nu ar strica o intrebare. Din punctul meu de vedere nu are de ce sa supere.

Oricum, e mai usor sa iei aspenterul ala decat sa te intepi zilnic. Eu mi le fac singura si fara probleme acum, insa nu ai vrea sa stii cum mi-am facut prima injectie. Imi tremura mana ca la "alcoolicii anonimi' si ma durea burta de frica. Acum...suntem prietene

9+

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaq

Cel putin nu-mi mai pun intrebarea ce mananc la pranz. E clar: ma duc sa iau pizza! (vorbind de chestii sanatoase, nu :) ?

Adevarul e ca la sarcina asta am pofte de numa. Inainte credeam ca-s mofturi si scheme de gravide care vor atentie sau ceva. Dar acum nu ma mai indoiesc, exista!

mami de Luca nazdravan 02.02.2010

Si eu ziceam la fel si acum mi-e o foame si ma trazesc ca as manca o inghetata, o placinta, cartofi prajiti, asa fara motiv.

Darius Matei ( 24.07.2009 )
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Tocmai ce am dat gata o juma de pizza pe care am comandat-o instantaneu cand am auzit ca Musette asta mananca. Asa-i Mushil, cum vad, aud sau miros vreo chestie care se mananca, imi trebuie. Teribil, cate kile o sa iau oare? Dar de maine, ma controlez, promit...mami de Luca nazdravan 02.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Vai fetelor,ce am facut...imi pare asa de rau,am zis de pizza fara sa-mi dau seama ca poate va fac pofta...iertare va rog,de la foame nu mai gandeam binesa nu ma injurati prea rau!

Floretonela si eu iau aspenter,o pastiluta intreaga si nu am nici o mutatie stiuta de mine,il iau preventiv ca am avut o sarcina pierduta si face parte din schema de sustinere pe care o da dr meu.Si la sarcina cu Luca am luat.La ce dr mergi?

Nu vreti alaturi de datele de pe prima pagina sa ne trecem si dr la care mergem?

de Luca si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna seara,burtici!La mine pastilele contra gretii si-au facut efectul 3 zile si apoi gata,azi a fost groaznic.Si cu tot cu greata mananc de sparg,m-am urcat pe cantar si m-am speriat,arata deja 3 kg in plus
Fetelor,voi aveti cosmaruri?Ca eu de cand cu sarcina,numai cosmaruri am,legate sau nu de sarcina.Azi noapte am visat ca sangeram tare si pierdusem sarcina,de exemplu.Iar dupa asta am visat niste ganganii monstruoase
Valentina,si eu am fost fumatoare,nu fumam un pachet dar chiar inainte sa raman insarcinata am fost foarte stresanta si le crescusem numarul binisor.M-am lasat exact a doua zi dupa testul pozitiv de sarcina.Mi-a fost greu doar pana au inceput greturile,ca de atunci nu suport sa simt fum de tigara,sotul e fumator si nu suport sa se apropie de mine dupa ce a fumat.Inainte de asta mi-a fost greu,nu zic,dar nici nnu puteam fuma,ca ma apasa vina.Si asa ma tot intreb daca bebe e bine,ca am fumat cand era deja in burtica si eu nu stiam,si inca destul de mult.
Alina_anto,ai fost la doctor,esti bine,m-am gandit azi toata ziua la tine,hai spune-ne ca e totul ok.
8+

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Marina, acel concediu in plus se da doar o singura data , pt un singur copil, eu asa stiu ca e legea.

Darius Matei ( 24.07.2009 )
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Buna dimineata

Fetelor, m-a lut de ieri o durere de cap de imi vine sa musc din pereti. Speram ca azi dimineata sa nu mai fie, dar tot cu ea m-am trezit. Chiar nu imi dau seama de la ce este, poate chiar de la sarcina, dar ce ma fac? De luat pastile nu pot lua.
Maine dimineata ajung la doctor, sa il vad pe bebe care sper din suflet sa fie bine si am sa il intreb si de durerea asta.

Inna_33, eu nu fac Clexane ci Fragmin, care e cam acelasi lucru cu Clexanul. In Bucuresti se gasesc ambele, dar vad ca tu esti din Galati si prietena ta banuiesc ca la fel.
Eu am facut asa: am sunat la o farmacie apropiata de casa mea si am rugat farmacista sa imi spuna ce gaseste mai usor in depozit: Fragmin si Clexane. Mi-a spus ca mai degraba Fragmin, si cum doctorul mi le scrisese pe ambele, am comandat Fragminul. Imi aduce constant...din doua in doua saptamani si sun inainte sa ma asigur ca le are, sau caut pe net sa vad daca apar in farmacie. Le iau la pret intreg pentru ca nu am apucat sa merg la dr de familie si oricum, as intampina mari probleme....unele farmacii nu dau pentru OPSNAJ...etc
Eu o sfatuiesc sa caute pe net la farmaciile din Galati. Cele care au le au trecute si poate suna la ei, sau poate sa faca asa cum fac eu: comanda. E mai sigur

9+

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2010igor spune:

Buna fetelor,

am reusit si eu sa-mi editez semnatura, mai complicat sunt explicatiile, ..dar daca le urmezi in tocmai , se poate

vad ca nu ati mai scris, ati inceput capitol nou?

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

2010Igor,poti sa-mi explici si mie cum ai reusit cu semnatura,eu am incercat si nu-mi iese.

8+

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput