*Cozonacei iubiti de nov-dec (120)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

S-a zbarlit pielea pe mine, de parca ar veni si randul meu ca acum aproape 2 ani!
Cand am fost saptamana asta la dr si m-am vazut in sala de asteptare, imi aduceam aminte cum ma duceam cu burtica mare s-o vad pe bubulina, cum asteptam sa nasc, iar cand l-am vazut pe dr...am rememorat momentele din sala de operatie, cand ma pregateau, el glumea...off...ce trece timpul!Mi-e dor de burtica, dar mai asteptam!De luni trec din nou pe anticonceptionale, au ajuns 3 luni de pauza!
Corina sa ne ti la curent atat cat poti!Ce-a zis Arianna cand i-ai spus ca pleci sa-l aduci pe bb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

CORINA, nastere usoara si bebe sanatos! Asteptam vesti!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Hai Bravegirl! Hai Patrick!(imi place mult numele ce l-ati ales)
nastere usoara iti doresc , asteptam vestile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

NASTERE USOARA, CORINA!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 22+cu

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

in curand implinesc 2 anii si http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png

[b]Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Nici o veste de la Bravegirl? Ma gandeam ca a nascut pana acum.

Bertha, ce mai face Ioana.Sunteti bine?

Amalia, voi, cum mai stati la capitolul mucisori si dinti?

David este ragusit de cat a plans la gradinita.De fapt, de cat a tipat. Ii dau homeogene, sper sa-si revina.Ii ies si lui de vreo 2 luni maselele si pun si pe seama lor nervozitatea si supararea lui, plus toate schimbarile din ultima vreme.Azi dimineata a fost foarte nervos si suparat, cred ca era stresat ca va merge la gradinita.Dupa pranz, cand a inteles ca azi sta acasa, s-a relaxat si a redevenit copilul vesel pe care-l cunosc.MA ingrijoreaza insa ca face febra de ceva vreme.La inceput am pus pe seama racelii, dar acum...nu stiu, o fi de la masele, o fi tot de la raceala, ca ocazional mai tuseste, o fi pe stres, dar are seara 37.6-37.9.Nu a trecut de 37.9 niciodata, dar de 10 zile cam asta este registrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Patrick! Tocmai cand vroiam sa scriu despre nume, aflu ca deja e pe drum, sau a si venit? Haide Patrick!

Bun venit, Medeea! Numai nume unul si unul.

Malinas, poate e si de la stres, dragul de el.
Si eu sunt cu inima indoita legat de camin. Sunt multi fte mici si nu se adapteaza, de asta n-o ia pe z inca. Sunt peste 20 si doar o persoana. Stiu, stiu, la fel am fost si noi, dar... nu pot sa trec peste ideea ca nimeni n-o s-o vada cand se uda toata, ca o sa stea cu pampersul plin la fund mult si bine, ca n-o sa manance ok pentru ca ea oricum nu mananca, ca apa e rece, ca pe holuri e rece, of , nu cer eu informatiile astea, efectiv ajung la mine fara sa vreau (sau le cer inconstient?).
Azi ne-am gandit si la cresa. Poate mergem luni sa vedem una, care pare mai ok, conform standardelor mele inalte si pretentioase.
M-am dezumflat si mai tare dupa ce-am vb si cu mama la tel, si iar, asteptarile mele prea inalte au fost facute praf, dupa ce i-am spus ce v-am spus si voua mai sus, asteptand un cat de mic `poate vin eu sa mai stau cu ea` (e pensionara si se plange de singuratate non-stop, tata e mai mult plecat cu munca), dat peste cap de `vai, si ce-o sa faceti?`.
Na, sorry ca va incarc si eu, dar mai bine zic aici si ma usurez. Ma duc la somn sa fiu maine mai pink. Night-night!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Cred eu ca linistea asta spune ca Patrick e deja in brate la mami... Abiaa stept vestea buna!

Malinas toata saptamana asta n-a mai avut muci deloc. Dar culmea, de marti incoace, febra in continuu. De ieri i-a trecut febra...si de aseara l-au luat la schimb mucii ...ca fara ceva, nu ne simtim bine. Partea buna este ca astazi a fost vioi, cu chef de joaca, copilul pe care il stiu.
In ce priveste gradinita, el este la stadiul la care in weekend ii este dor de "namna" (doamna educatoare) si vrea la ea, iar lunea e cel mai usor de lasat acolo...culmea..cu toata pauza de peste weekend.

Anca intr-un final o sa luati decizia care o sa vi se potriveasca cel mai bine. Cat de bine te inteleg cu asteptarile legate de cei din familie... Eu am renuntat de mult sa ma astept ceva..deh, am deja un baiat mare care sta cu cheia de gat, ce sa mai astept..

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

A NASCUT CORINA ACUM CATEVA MINUTE!BUN VENIT PATRICK!SA FII SANATOS, PAPACIOS SI SA-TI BUCURI PARINTII!CORINA REFACERE RAPIDA SI FELICITARI PT. NASTEREA IN DIRECT TRANSMISA LA ODISEE!

Mesaj copiat de la odisee!!!!!!!!!!

Sunt in rezerva. Astept sa-mi aduca zanicul. E superb!
http://db.tt/jvk0Z7W
Cracra!
Are 3210g,apgr 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Vad ca ati aflat. am nascut la 11.07. Sunt super happy!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Corina, sa fie sanatos si norocos!Am intrat la odisee cand am citit ca ai nascut si am savurat nasterea ta in direct. Super transmisie ati facut , nebunie curata, poze din sala de nasteri.
Cu asa moral si cum a decurs nasterea sunt convinsa ca recuperarea va fi usoara. Si ca ai ceva andrenalina in sange acum, nu?
Edit: astept povestea nasterii. Mai stii ca vroiai cezariana ca e mare de tot bb?

Felicitari Andreyutza! Sa fie sanatoasa si sa aibe multe bucurii in viata Medeea! Am ramas surprinsa ce repede ai nascut. Aveam impresia ca in decembrie vine fetita.

Elilov, cred ca tu poti intra in prenatal fara probleme.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput