*Cozonacei iubiti de nov-dec (120)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 23
malinas spune:
LA MULTI ANI Raphael!!!

darling, multumesc pt info legat de slowcooker.Salvez info.
carmendu, este o dulce.Am tot cautat in romania dar nu gaseam corespondenta cu numele romanesc.Multumesc de link si informatii.Cand achizitionez oala o sa cer si retete.
amalia, darling, azi am bagat si eu ardei tocati pt supe / tocanite/ciorbite la congelator, fac o pauza pe DC si ma duc sa toc radacionoase sa mai fac un set de pungulite.Apoi niste conopida si brocoli.Mai fac la fel si saptamana viitoare, ca sa acopor o perioada cat mai mare cu legume romanesti.Si noi mancam mult peste, si e usor de facut la cuptor.O sa-mi iau si oala minune, adica slow-cooker, ca sa gateasca cand nu sunt eu acasa, paine se face noaptea, ca programez masina, si dimineata este gata.Pana acum nu m-am organizat asa strict, ca n-am avut nevoie, dar acum trebuie sa o fac.
cherieactiv, spor la pus muraturi, dar sincer nu stiu cum e cu mararul proaspat.Sanatate multa lui Ale.Cum ai facut sa scoti dopul copilui din ureche...ca am ramas cu gura cascata?
Otilia, inteleg ca acest slow-cooker este electric, de bagat in priza.Asa parca am citit eu.
Am fost ieri cu David la ORL si sincer va zic ca e a doua oara cand imi iau asa teapa de la medic.Prima data a fost cand David avea 4 luni si la recomandarea unor prieteni l-am dus la profesorul Orasanu (sau Oraseanu, ca pe usa scria una si pe stampila alta) si dupa ce s-a uitat la david 5 minute ne-a scos afara din cabinet si am platit 350 de lei consultatia.Aseara am platit doar 120 de lei, ceea ce mi se pare enorm, pt maxim 5 minute de stat in cabinet.Greseala imi apartine, pt ca dupa ce i-am zis doctoritei ca David e de 3 saptamani cu muci, tuse si febra, iar ea s-a aratat foarte interesat si impacientata si dornica sa-l consulte, i-am zis ca l-am dus la gradinita.Vreau sa va spun ca s-a schimbat radical in 2 secunde, si comportamental si ca mod de adresare.Ne-a zis ca degeaba l-am adus la ORL, ca nu are ce sa-i faca, ca oricum va fi racit toata iarna daca am dus copilul asa de mic la gradinita.Ca ceeeeeee, nu putem sa-l mai tinem acasa?De parca am fi singurii parinti care-si duc copii la gradinita.Pai daca i-as fi zis ca l-am dus la cresa de stat probabil ca ma dadea pe usa afara.Abia s-a uitat in urechile si in nasul lui.A zis ca are o ureche usor inflamata si polipi, dar ne operabili, iar cand a venit vorba de tratament a fost de o nesimtire fantastica.M-a intrebat ce ii dau acum, i-am povestit ce tratament ii fac si ca pt tuse ii dau eurespal.A zis ca eurespalul nu e grozav, ca stie ea un sirop mult mai buna, dar ca...ii scapa numele momentan.Va rog sa ma credeti ca imi venea sa ii dau in cap cu ceva.M-am pus sa insir toate numele de siropuri de tuse pe care le stiu, dar bineinteles ca nu era nici unul cel pe care il stia ea.Mi-a zis insa daca tot am in casa sa ii dau sinupret in loc de eurespal si asta a fost tot.Mi-a luat mult mai mult sa scriu aici ce s-a intamplat, decat am stat in cabinet.Faptul ca imi duc copilul la gradinita nu inseamna ca nu are dreptul la tratament.Nu ne-a dat nimic pt nasul infundat si muci, aerosol ioc, doar un sirop de tuse de care i-am pomenit eu in insiruire.Am fost tratati ca ultimii oameni si nu exagerez.A fost prima data cand mi-a trecut prin minte sa plec fara sa platesc consultatia, fiindca sincer...am platit banii de pomana.Fluturasha, te rog sa nu te superi ca am scris toate astea, dar...asta este adevarul.Probabil ca daca nua s fi zis ca david merge la gradinita s-ar fi comportat profesionist.M-am gandit chiar sa-i fac reclamatie la Medlife pt superficialitatea cu care l-a consultat, dar ma gandesc ca-mi fac nervi inutil.
Hai ca m-am intins cat o zi de post.Ma duc sa tot niste morcov, pastarnac, telina, etc.
fluturasha23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas Fluturasha, te rog sa nu te superi ca am scris toate astea, dar...asta este adevarul.Probabil ca daca nua s fi zis ca david merge la gradinita s-ar fi comportat profesionist.M-am gandit chiar sa-i fac reclamatie la Medlife pt superficialitatea cu care l-a consultat, dar ma gandesc ca-mi fac nervi inutil. _ David (10 noiembrie 2008) de Alina. Poze cu comoara mea Povestea povestilor |
Nu am de ce sa ma supar. Noi am fost la ea cu ceva mai banal. Imi pare rau ca s-a comportat asa. Sper sa gasesti o rezolvare la situatia asta.

Mami fericita si implinita de
Iulia si 33+
criss703 spune:
La multi ani Androniki !

La multi ani Raphael -iubitel sa cresti mare voinicel ! 

....numai bucurii sa ai in viata , te pupa Sofi
!
bebecris spune:
LA MULTI ANI, RAPHA AI ANDRONIKI CEA SCUMPA!!!!!

DE LA DAVID..
noi suntem in pregatiri ca maine avem petrecere ...
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
22+cu
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
in curand implinesc 2 anii si http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story [/red]
Darling_ spune:
Buna seara gagix
Malinas slow cookerul se baga in priza. Sper sa se simta mai bine David si sa mearga bine cu gradi, sa nu mai ia nici un crocobaur. Imi pare rau de experienta la dr.
Cherrie aoleu m-ai speriat, pai un uragan in casa imi ajunge. Azi chiar mi-am iesit din fire si l-am plesnit. Imi pare atat de rau si ma simt foarte vinovata dar pur si simlu mi-a zburat mana dupa ce l-a zgariat pe fata pe Alex. A facut-o cu buna stiinta cu mine de fata desi i-am aratat ca tr sa-l mangaie usor si sa-l pupe. La inceput il mangaie si apoi il trage de par si il loveste sau il zgarie. Eu nu stiu cum sa mai procedez. Am incercat si metoda cu izolatul 2 min. L-a durut fix in pix, cand l-am primit iar in camera radea cu gura pana la urechi. Trebuie sa-l fac cumva sa realizeze ca nu e joaca si bb chiar poate suferi. Are 2 zgarieturi de toata frumusetea intre sprancene si sub ochiul stang.
Adriana mamica de
Eduard (09.12.2008) si
Alexander (03.10.2010)
Amalia spune:
'Neata fetelor!
Va astept la o
calda!
LA MULTI ANI, Sara!
Ancaoradea sa-ti traiasca papusica, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!
poze august 2010
manumanu spune:
Fetele din Bucuresti... daca aveti cumva drum in curand pe la C&A-ul din mall-ul Cotroceni (AFI Palace), scrieti-mi un PM... Multumesc
! [nu si la C&A-ul din Militari].
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
anca_27 spune:
Hello, fetele... sunt tare restanta, fui plecata la Cj... citesc incet din urma...
Criss, ouch, cum sunteti? Picaturi si glicerina sper, fara febra.
Malinas, ati ajuns la orl? Mama, ce program ai... eu pe zi ce trece trag de fiecare clipa cu z cu gandul ca incet, vine si vremea mea. Cum mai manage?
Alra, ma bucur tare cand te vad pe-aici.
Zau.
Cherie, asa ma binedispun postarile tale.
Deci uleiul de peste merge dat la orice ora din zi?
Alra, paine congelata? Se poate? Cum?
Slow cooker, ma duc acu sa vad ce e.
Loryd, cum a fost la teatru de papusi? A stat?
Manumanu... am fost eu la C&A-ul proaspat deschis din Polus, Cj, nu e mai aproape de tine?
Darling,
!
Din categoria pedepse, z se isteriza intr-o seara nevoie mare. Eu ma simteam deja stupida sa tot fiu cu tonul jos si sa-i vorbesc calm si ea sa tipe. Cum e tot mai grea, cand il prind pe Iustin acasa il rog pe el s-o spele la fundi. Acu, ea nu si nu, ca mami. Si urla de numa. A spalat-o cumva, apoi a venit la mine s-o schimb pt noapte. Se zbatea, smucea, m-a lovit, am luat-o si in camera. A plans maxim 20 de secunde. Apoi, `mami!`, `mami?`, `mamiiii!?`, `mami`, la 2 minute am deschis usa, am pus-o pe pat si i-am explicat ce si cum. S-a intins singura pe spate sa-i dau pampersul si s-o imbrac.
Altceva nu este? Imi pare asa de dresaj...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
anca_27 spune:
La Multi Ani,
Androniki
Raphael
Sara
La Multi Ani,
Mariana
!
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Produse la Bazar
...............
La Taclale
anca_27 spune:
Malinas, acu citii de experienta cu medicul, imi pare rau.
Mai stiti ceva de Cami, de Mav, ma gandeam la ele zilele astea...
============
Produse la Bazar
...............
La Taclale