*Cozonacei iubiti de nov-dec (120)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 22
manumanu spune:

La multi ani Raphael!!
Sa fii sanatos si sa devii un voinic frumos si cuminte, sa-ti bucuri parintii!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Amalia spune:
LA MULTI ANI Raphael!!!

Babyzapi sa-ti traiasca puiutul si sa te bucuri de el!
Petrecere frumoasa astazi!
LA MULTI ANI, Mariana28!!
Muuulta sanatate si tot ce-ti doresti! Sa te bucuri de familia ta frumoasa!
poze august 2010
Amalia spune:
Cherie sunteti niste frumosi!
Hot mama!![]()
Lory ai o gospodina tare dulce!
Mi-au placut mult pozele! Se vede ca se simtea in elementul ei acolo.![]()
Manumanu ce vorbareti ai tu acolo!
Tare dragalasi trebuie sa fie sa-i auzi asa.
poze august 2010
cherieactiv spune:
La Multi Ani Androniki si Raphael!!!!!!!!!!!Sa cresteti mari, fericiti si sanatosi!!
cherieactiv spune:
darling, 
malinas, spooor la treaba!sa te-intreb ceva, as vrea sa pun si io niste muraturi(deah acum m-am trezit),de ex conopida...am de toate in afara de marar uscat...pot pune proaspat...cu toate ca...oare sa incerc?mor de pofta ..
gagici, am avut ieri o zi..de rahat..
m-ammenervat ff rau pe sistemur sanitar de aci...pe ale l-am dus intr-o luna de 2 ori la pediatru pt raceala , tuse...muci..am facut de 2 ori tratamentul cu vesnicul aerosol,ser fiz,stiti voi...insa mucii oricat de mult i-am mai suflat tot n-au disparut total..tusea persista, am zis ..na...asa e iarna....ieri sa vedeti, iau copilu de la gradi ajung acasa..leguma
...a inceput sa planga ,un plans mocnit de durere si m-am prins ca isi atinge urechea si-mi spunea auuuu...gata am fost...otita...sun pedi ,nu ma poate primi imi recomanda antidolorific imediat,io numai asa ceva n-aveam,aveam cam tot in casa...farmaciile inchise la ora aia...incerc sa linistesc copilu,in zadar...obtin o programare peste 4 ore cu chiu cu vai...oook...adoarme copilu in final, dupa niste jeturi de voma ,tot bocind ca mi se rupea inima...apare si sotul, sun si la gradi sa ma asigur ca nu era vb de o palma batai intre copii..si sa intreb cum s-a comportat pe acolo...totul ok..buun...ma gandesc la rece ce ar putea fi..ii facui baie cu o zi inainte,zic ok a intrat un pic de apa ,mai un pic de ceara sigur e un capacel...plus mucul din interior...e clar...merg la pedi, il trezesc pe cand dormea mai bine...(fuck of, astia nu-ti vin acasa numai daca suni salvarea pt mega urgente gen febra 40)...confirma...bronsita...durerea de ureche efect sec...si na da in sfarsit antibiotic...antitermic pt ca intre timp aparuse febra 39...am iesit din cabinet ,l-am salutat si i-am spus sa nu ma creada prosta pt ca inseamna ca copilul avea deja un inceput de bronsita si acu o saptamana cand am fost la control..si ca nu ne mai vedem..schimb medicul,au revoir!nu e prima data cand ma ignora asa...
azi l-am pus pe picioare,i-am facut pana si un con de ala cu tifon si ceara bagat in ureche aprins, a stat piciul super cuminte, a iesit si dopul...fara sfatul medicului..off...
cherieactiv spune:
darling...bebe cuminte si necoloicios =alex + derivate...
...dupa primile luni de liniste,probabil stii...
ce va urma..hai ca glumesc ..![]()
cherieactiv spune:
aaa...si pe ce creste...tott mai mamosi...azi eram "mammina mia"-"mamitica mea"...nu mai coboara din brate de o sapt...noaptea ma striga de 10 ori"mammaaaaaaa"...cand ma vede,se intoarce pe partea aialalta ba mai trage si un vant puternic...probabil ii prooduc io efectul asta
,..noah..o samabata faina gagici...pacat ca nu prea pot povesti de cuvintelele lui ale ca-s in italiana ,si na...io nu ma supar sa bag traducerea dar poate va ofensati voi, sper sa nu
...si acum intrebare,de ce nu-l invat si ro?raspuns...de tampita..mi frica ca ma stresez si mai tare![]()

Eduard Stefan (12.10.2008)