*Cozonacei iubiti de nov-dec (120)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Intru pe fuga, am citit in diagonala, multumesc fetelor, stiam eu ca nu sunt o mama chiar atat de nepriceputa!

Z e mai calma, are o jucarie bagata in camara iar, ca s-au batut pe ea si i-au facut bubu... Ieri a fost cumintenia de pe lume.

Manumanu, fix 2 minute? Pfai, mi se pare mult, z doar in 10 secunde era fara aer, dar... nu se stie cand se mai intampla...

Cherie, chiar esti calma, vb cumnatului ce ma enervea cumplit cand aveam masina noua si nelovita era `nu exista decat masini lovite si nelovite`, soferi clean si soferi unclean.

Fug, de calma ce sunt ma duc diseara la filarmonica, sa ma delectez cu ceva arii...acu iar incerc sa adorm la z, a zis ca face kk dar iar m-a pacalit... e rupta iar si cauta motive...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Ieri, n-am avut net decat spre seara...si am facut clatite.N-au avut succes la Sara...le-am papat eu cu tati.
Si eu incerc sa fiu calma, dar nu-mi reuseste intotdeauna...o pedepsesc punand-o la ea in patut cateva minute si nu vorbesc cu ea.Ea striga, plange, targe de patut si eu incerc sa nu ma duc la ea.
Fetele care dati ulei de peste puiutilor, spuneti-mi va rog in ce moment al zilei il dati?Eu i-l dau Sarei intre masa de dimineata si ce de pranz.Imi spunea cineva ca trebuie dat dimineata, dar problema e ca pe sticla scrie ca trebuie tinuta la frigider...cum sa-i dau dimineata direct de la frigider?Cand ne trezim il scot de la frigider, il trag in seringa si cam intr-o ora jumate i-l dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

David! Sa fii sanatos, voinic si norocos!
(scuze de intarziere)

Anca Si eu am un copil atomic si te inteleg perfect. Esti o mama minunata!
Oricum, e boerie de cand a inceput gradinita. Recomand gradi cu tot sufletul mamicilor care ajung la "capatul puterilor" (uneori), macar la program scurt.

Ramo, eu uleiul tocmai seara-l dau (pt ca-mi este cel mai comod ), tot cu seringa, trag direct dupa ce-l scot din frigider si o incalzesc in mana, max 1 min.

si un brat de flori pentru Olivia, care m-a emotionat tare de tot cu mesajul din paginile trecute!

Otilia, puiutza mica de la nas in sus nu m-am prins cu cine seamana, dar m-am topit la pozele cu Elisa "cioc in cioc".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Anca, faza cu caca o fi pacaleala ca si la noi. asa cum e f convins cand imi zice nuuuu caca,(si miroase dupa el de numa') la fel de convins vine si ma trage atunci cand fac de mancare, curat sau orice altceva decat sa-i dau lui toata atentia si-mi zice :caca, aratand pempi. s-a prinsc ca atunci cand are caca in el eu las tot si ne ocupam de problema. vai ce smecheri sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Manumanu ai pm

Cherie waw ce mama tare are Ale nu ca ar fi el mai prejos ...iar zic ca e ca o pictura /tablou , mutrita aia serioasa cu buclele alea blonde mmmm cu sa nu cada fetele pe spate cand il vad .Cherie era sa nu te recunosc , te tineam minte cu parul maroniu tunsa drept si mai scurt ...bine asta era demult .Seamana bine Ale cu tine .

Anca noi azi am fost iar la orl , de data asta gatul e de vina e cu pustule (herpangina..ceva de genul) viral , luata de undeva (loc de joaca cred) daca in 3 zile mai face febra ii prescrie antibiotic , pana atunci picaturi preparate in farmacie , glicerina boraxata pt. cavitatea bucala si nurofen .A debutat cu febra 38,2 si apatie/blegeala maxima ..in conditiile in care e focul vanat .
Si noi(adica tati ) o mai pedepsim cu inchisul la ea in camera in patut cateva minute ..destul de rar ce-i drept ca nu-mi place mie asta , eu am mai incercat sa-i arat ca sunt suparata pe ea cu o fata serioasa si nu mai vorbesc nu ma mai uit la ea deloc ...si nu-i convine deloc si vine dupa mine :aide mama , pace mama !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Fluturasha voiam sa te intreb, tu ai gustat siropul de Imunogrip JR? Are gust de alcool? Treb sa incep sa-i dau si eu, ca si Lorena a inceput sa fie f sensibila. De ex din august a avut cate ceva in fiecare luna si nici macar nu am dus-o la gradinita...ce sa mai zic dc as duce-o ce m-as face?

Si dc e facut cu alcool, nu ii deranjeaza la burtica, adica sa aibe arsuri sau ceva de genul asta?

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 35+

Hera nu are gust de alcool, e dulce, iar in ceea ce priveste arsurile, cel putin la Iulia nu am vazut nicio manifestare de acest gen.

Mami fericita si implinita de Iulia si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Corina, felicitari!!!! Super tare cand nasti asa repede, nu? Sper ca sunteti ok si ca merge bine alaptatul.

Cherie, claia aia vu care defilezi in poze e a ta sau e cu superglue? Please say ca e cu lipici ca crap de ciuda, auzi? Crap pe bune! Caci eu m-am tuns din primavara scurt si nu a mai crescut deloc pe principiul firele lungi cad si cresc altele mici.
Fi-tu e heart breaker, da' s-o vezi pe fi-mea ;)

Ca veni vorba de bambola, are 12 kg, muci ocazionali dar fara complicatii pana acum si vo 85 cm.
Si nu zice decat vo 5 cuvinte in schimb numara pana la 10 aproape consecutiv insa nearticulat si mai fonetic asa. Anes, scrie ceva la manual despre astfel de cazuri? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Otilia, la munca e super bine si frumos.Am mult de munca si asta nu ma lasa sa ma gandesc prea mult la David.Jobul e nou, oamenii draguti asa ca imi place.Plus ca-mi place sa ma gatesc dimineata si sa ies din casa.Acum e usor, ca e mamaie care ramane acasa cu David, dar dupa ce-l punem pe picioare o sa fie tare greu, va trebui sa alerg dimineata cu el la gradinita si apoi la munca.Mai dificil este ca ajung seara tarziu, 7-7.30, si nu stiu ce si cum sa fac mai repede.Prioritate are David, ca pana la 9 cand intram la baie sa ne jucam si sa povestim.Dar dupa 10, cand il culc, trebuie sa gatesc pt ziua urmatoare, sa spal, fac paine, calc, etc.E clar ca trebuie sa gatesc mai mult in weekend, ca sa fac cat mai putin in timpul saptamani, dar cu david bolnav si tot la regim, trebuie sa gatesc zilnic.Si cu mamaie in casa chiar trebuie sa gatesc si pt ea, ca pt noi...nu m-am omorat.David e sa si asa, nu mai face febra si nici scaune moi, dar are in continuare mucisori si tuseste urat.Maine seara, ne ducem la orl.

fluturasha, sper sa fie bine.Multumesc

Ma duc sa ma bag la treburi casnice, baie si somn, ca am ceva restante. Poate din mamicile care au inceput deja munca se ofera careva sa-mi dea idei de organizat timpul in mod eficient.Pupici si o noapte linistita va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

malinas, te-ai obisnuit cu niste paternuri la care va trebui sa renunti acum cand ai inceput serviciul. Trebuie sa gatesti mai rar, pt cateva zile si poti si cand e david treaz, nu la 10 ca nu esti facuta din beton. Incearca sa folosesti mult congelatorul pt mancare gatita si pt legume. Paine poti face mai multa si congela. De spalat ... In weekend? :)
Vii cam tarzior acasa insa. Eu vin la 5.30, max 6, mancam impreuna cu fetele, si le culcam in jur de 8 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

alra, e cam greu sa ajung mai devreme acasa, avand in vedere ca voi incepe tarziu.Daca il duc pe david la gradinita dimineata, trebuie sa zbor ca sa ajung la 9 la munca, unde trebuie sa stau 8 ore plus una pauza de masa, deci 9 ore.Si uite asa plec la 6.Mai putin de ora nu am cum sa fac, chiar daca vin cu metroul.Daca mai cumpar o apa si-o leguma...mai intarzii juma de ora.HAi ca ma lalai pe aici si mai am treburi de facut.Din pacate in romania e mai greu sa gasesti un job bunicel care sa-ti permita sa pleci la ora 5.SAu eu n-am avut noroc sa intalnesc asa ceva.

Mergi la inceput