*Cozonacei iubiti de nov-dec (120)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Am acaparat eu subiectul si-ati fugit? Imi pare rau...

Am mai citit din urma ca m-am calmat.

Loryd, nici eu nu suport singuratatea, daca el nu e acasa toata ziua, vb lui Cherie, fac vizite si primesc vizite. Nu tot timpul, mai stau si-n casa, dar si unele putine, la cateva zile, ajuta. Sau sun pe toata lumea.

Cherie, la fel si z, se ascunde cand face kk. Iar pishu face la olitele altora cand mergem in vizta. Acasa mai sta, dar nu face nimic.

Oti, ce tare cu bomboanele, la noi n-ar fi problema ca nu-i plac, buna idee de invatat culorile. Ma delectez acu cu pozele voastre...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cherie esti hot mama iar Ale iti seamana. E frumos de pica, cred si eu ca-i fac socrii pe plac.
Lory profita mami ca esti singurica. Eu zau ca-mi place sa-mi fac de cap asa cateva zile ca acum. M-am dus deja la shopping cu piticele si as mai baga o tura pana sambata ca mai am magazine in care trebuie sa intru
So, la anul facem galerie
Ah, le faceam pop-corn, cel mai simplu rasfat si cel mai rapid.
Anca, tu' fata asculta la mine ca asta-i doar inceputul. Sa vezi ce-o sa mai numaram noi impreuna de acum incolo. Mie nu mi se pare ca te-ai aprins degeaba. Ba as zice ca esti mult mai permisiva decat mine. No' zau ca incercam sa-mi imaginez cum ar fi sa-mi faca toate trei o asa boacana in acelasi timp si m-am vazut deja la spitalul de nebuni. Bine ca n-am trei laptopuri dar nu-i bai in imaginatia mea una dadea cu piciorul la televizor. Sincer, iti spun ca nu ar fi scapat fara doua palme date in timpul cortinei negre de pe ochi sau macar o zgaltaietura pana trecea criza mea .
Eu o duc pe Elisa in dormitor si o las sa iasa daca se calmeaza. Daca trece timpul si ea tot crizata este ii las usa deschisa sa vina ea cand are chef. Insa pe ea o doare extrem de mult ignoratul. Vine si se pisiceste pe langa noi, incearca sa faca ceva haios, cum-necum sa o bagam in seama.

Dar face premeditat ce face si nu o pot lasa nepedepsita. Se duce ispre la Ana sa o loveasca, sa o muste sau ia obiecte sa arunce cu ele.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

al meu astazi s-a culcat la 4 fara.. si el face figuri la somnul de amiaza de o vreme, ba a 12, ba la 3 , uneori nu vrea deloc.
Anca , la mine e clar! daca nu dorm destul ziua urmatoare-s nervoasa, n-am rabdare deci nu prea ma risc sa stau treaza mult timp dupa ce s-a culcat el.
am noroc ca al meu nu prea face crize, o singura data m-am enervat de am vazut negru in fata,si asta acum cateva luni.am urlat la el, l-am prins si pus in fotoliu.. in sec a doua imi parea rau...
noroc cu el ca ne-a antrenat nervii de mic,incerc sa fiu consecventa deci daca am zis am zis si cu al meu functioneaza. recunosc plina de modestie ca am rabdare multa, deci imi sare tzandara mai greu..

Cu caca, si al meu se ascunde, daca ma prefac ca nu mi-am dat seama , cu toate ca mirosul ne suceste nasu', dupa 2 3 minute vine si imi zice: mama, NU caca! foooooarte convins, inca nu i-a dat mustata si ma minte deja

Da, si el incepe sa mai zica una alta, e total dezinteresat , cunoaste 4 culori: coshu- rosu, tu-albastru, igu-negru, ede-verde.
Cat despre gemenasii cei vorbareti ai lui Manu, doamne, trebuie sa fie mortali cu perlutele lor, al meu baga cate o ..scoica ciobita si el...de unde atatea perle..
e preocupat sa faca abadaba-abracadabra cu masinutele pe care le ascunde pe sub carti, sub bluza pe unde apuca, dupa care ne intreaba dede brm brm>? adica unde-i masinuta?

Otilia, ai niste fete... frumoase foc! si acum vin eu gica contra, serios, mie ochii Iuliei mi s-au parut albastru inchis. in unele poze Iulia seamana foarte bine la ochi cu tine, la forma. na, eu zic ce mi se pare.. ne-am uitat la poze impreuna cu Thomas, care la vederea Iuliei a zis bebe, nu foarte interesat in schimb la vederea Elisei s-a tot intins inspre calc, a tipat, a tot zis ceva in limba lui...in orice caz, i-a cam sucit mintile Elisa

apoi de Codruta ce sa mai zic, faina, arata bine...ce vrei la 18 ani ...cum altfel s-arati? Ale, carliontatul frumos foc!!!!!!! dar mie mi se pare ca seamana si cu tata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani David!! multa sanatate si fericire!!! Bebecris, sa-ti traiasca feciorul, si felicitari pentru caruciorul albastru (scz de intarziere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Multumesc de incurajari fetelor. Sunteti minunate iar eu cred ca de asta am cel mai mult nevoie, de incurajari, pentru ca asa urmeaza sa fie de acum pentru mult timp (sa speram ) Voiajele vor fi cam de 4 luni cu 2 luni acasa apoi iar de la capat si tot asa. Nu este nimic placut in asta dar daca asa se pot aduce niste bani acasa (bani pe care in tara nu i-ar lua) atunci trebuie sa o facem si pe asta. Important este sa fim sanatosi, el sa se intoarca sanatos acasa si vom vedea ce ne rezerva viitorul de acum inainte.
Viata ia cateodata niste intorsaturi atat de ciudate ca te lasa efectiv masca si te intrebi de ce n-ai trait mai intens, de ce nu te-ai bucurat la maxim de cei dragi.

Dar va urmez sfatul si voi planifica in fiecare zi cate o activitate interesanta pentru noi astfel incat timpul sa treaca mai usor. Incarc niste poze si le pun mai tarziu cu Lory la un Atelier de Ciocolata din cadrul unei cofetarii - a fost dezmat (pentru ea).

Anca nu cred ca ai fost exagerata. Cred ca trebuie sa existe niste limite. Nu stiu sa-ti dau un sfat legat de problema pt ca la noi inca functioneaza distratul atentiei sau calmarea cu cate o explicatie.

Cherie foarte frumoase pozele iar carliontii lui Ale m-au topit. Tot timpul mi-am dorit sa aiba Lory parul cret si nu e deloc asa .

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Uitati un viitor cofetar. Asteptam comenzi

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

M-am luat cu vorba si am uitat sa urez "La multi ani" lui David. Sa cresti mare, sa fii sanatos si numai de bine sa ai parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANIDavid!!!
Cristina sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii!

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

vin si io sa spun cate ceva..dupa ce-l culc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

La multi ani David!

Anca,

Mergi la inceput