Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 8
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Oana, scaunelul verde fara miros, alte schimbari importante de textura nu spun nimic, mai ales cand papa LM. Puiutz, si al meu daca tii minte a reactionat la fel, nu a mai facut kk, problema mea acuma e ca nu a mai facut de mrti, de cand am terminat trat cu antibiotic. Nici asa nu-i bun. LP nu a papat deloc, chiar nu stiu care ar putea fi cauza, de ieri am inceput cu pere, struguri, dar nimic. Ihhh, tare n-as vrea sa semene cu mine la treaba asta. Cand va citeam cu pb astea ma rugam sa nu trecem si noi prin asa ceva, dar din pacate n-a tinut. Debridad ia si acuma... Nu se formeaza dop daca nu iese atata timp? Parca l-as lasa sa faca el, dar cat sa astept? Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
Poate il regleaza debridatul, cum spunea si Racusor, mai lasa-l o zi-doua...
Si mie mi-e teama sa nu se constipe dupa tratament. Azi a facut kk doar o data pana acum, si a avut cateva mese pana la ora asta... Si deja a facut mai consistent. Sper ca nu ma repet...brrr..imi cam joaca feste memoria dupa cateva nopti + dimineti nedormite...
Mai demult spuneam ca prefer constipatia in locul diareei, dar cand stiu cat se chinuie sa faca daca e constipat, ca am trecut si prin faza asta in primele 2 saptamani...
In fine, o sa vedem. Dupa antibiotic a fost agitat... De obicei ziua el era linistit... sa vedem cum e la noapte.
Sanatate multa!
Racusor
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Buna mamici! Puiut, si eu am strans soc. Cam cate floricele sa pun la o cana? Cris, de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
Cris, eu am cumparat ceai de soc pliculete, nu stiu sa-ti spun cate floricele sa pui la o cana. Eu pun 1 pliculet. E de la Fares.
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
bumblebee spune:
Puiutz, Racusor Debridad ia de o saptamana, sper sa faca maine ceva
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
baby78 spune:
Cat putem tine lapticul muls la frigider?Eu il folosesc si dupa 12-24 ore..e ok?
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
bumblebee spune:
citat din mesajul lui baby78 Cat putem tine lapticul muls la frigider?Eu il folosesc si dupa 12-24 ore..e ok? Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
Eu la inceput stiam ca tine 24 de h, dar Rody spunea de 48 de h, deci clar tu te incadrezi in ambele Cum mai merge pompatul?
Luna 3
btz_ovi spune:
Hello gagici!!!!!
Am intrat sa va salut,din pacate nu pot sta prea mult.Insa ma gandesc la voi si va pup dulce.
Am pus poze noi cu Paul.Sper sa aveti placerea sa le vizionati.
Pupici la mamici si delfinasi frumosi!!!!!!!
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Motanelul
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui ooana multumesc fetele pentru toate raspunsurile acum alta intrebare camera video aveti? pana acum nu m-a tentat sa cumpar dar acum...ma gandesc ca ar fi pacat sa nu avem o amintire cu primi pasi, prima data cand merge in 4 labe ...dar nu stiu de care? Larissa camera aveti? ca memorie am reusit sa cumpar dupa sfaturile tale ...si am reusit sa pun pozele din luna a 3-a - septembrie http://picasaweb.google.com/Matei.Morait/A3ALunaSeptembrie2010?authkey=Gv1sRgCJaXxorjz5rZvwE# Oana mamica lui Matei 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
avem o camera Sony...am luat-o cand s-a nascut Ale. Dar ma interesez si iti zic ce si cum.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#
baby78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bumblebee
Eu la inceput stiam ca tine 24 de h, dar Rody spunea de 48 de h, deci clar tu te incadrezi in ambele Cum mai merge pompatul? Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
Imi ies ochii da nu ma las...Ieri am pus pentru seara 170 ml pe care i-am muls doar din sanul drept...cam in 5 ore....60 ml din prima si apoi cate 40ml...30ml...stransi cam la 40-50 min...In timpul asta copilul sta la sanul stang si stimuleaza lactatia si la dreptul..care este sanul pompat....E greu dar nu ma las..In fiecare zi ma incurajez ca dupa 3 luni va fi destul de puternic sa suga dintr-o data si sa se sature...El e ca manechinele...putin si des...Uneori nici nu stiu cu ce se ingrasa...dar daca e cu greutatea pe plus..asta e
Am fost tentata sa ii dau LP dar ..am renuntat..Maine ma duc la pediatru sa il vada si poate imi da o reteta sa il fac sa nu mai fie asa de puturos la supt..Poate ii dau un red bul si va avea forta sa goleasca un san sa termine complet o masa in 10-15 min...Vise taica..vise...Visez si eu frumos...
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
bumblebee spune:
Baby, sper ca macar la tine sa se ambitioneze, la mine deja se plictiseste daca-l tin prea mult la san.
Luna 3
bumblebee spune:
Btz, ce mumusel e Paul, creste creste!
Luna 3