Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Oana, scaunelul verde fara miros, alte schimbari importante de textura nu spun nimic, mai ales cand papa LM.

Puiutz, si al meu daca tii minte a reactionat la fel, nu a mai facut kk, problema mea acuma e ca nu a mai facut de mrti, de cand am terminat trat cu antibiotic. Nici asa nu-i bun. LP nu a papat deloc, chiar nu stiu care ar putea fi cauza, de ieri am inceput cu pere, struguri, dar nimic. Ihhh, tare n-as vrea sa semene cu mine la treaba asta.
Cand va citeam cu pb astea ma rugam sa nu trecem si noi prin asa ceva, dar din pacate n-a tinut. Debridad ia si acuma... Nu se formeaza dop daca nu iese atata timp? Parca l-as lasa sa faca el, dar cat sa astept?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Alina, lasa-l 3-4 zile de cand nu a mai facut kk. daca nu il doare burtica, ii pui sambata supozitor.mai lasa-l, inca e ok.

pe noi sper sa ne regleze debridatul, deja sunt 2 zile cu kk la rand! Doamne ajuta sa ne fie bine in continuare!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

otilia ai niste fete foarte frumoase, sa va traiasca!!

puiutz bebe mic sa se faca bine si sa ii lase pe parintii lui sa se odihneasca! e foarte bine cum a luat in greutate

adriana off, ce as vrea si lui andrei sa ii iasa la fel de repede, noua pediatra ne=a spus ca mai dureaza o luna...dar saracul are niste crize de tipa asa din senin i-am facut azi masaj la gingii si asa de fericit era! se apucase sa imi manance degetul si radea cu gura pana la urechi

oana mai urmareste-l, nu cred sa fie vreo problema. sotul zicea ca la curs le-a zis ca bebeii pot avea kk galben mustar sau verde si sa fie ok.

carmen nu ne-o mai arati pe mandra ta? ce imi place de voi ce program frumos aveti!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Oana , Leti face numai verde de mult si cand eram pe san la fel

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

Carmen Paula m-am linistit

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

multumesc fetele pentru toate raspunsurile

acum alta intrebare
camera video aveti? pana acum nu m-a tentat sa cumpar dar acum...ma gandesc ca ar fi pacat sa nu avem o amintire cu primi pasi, prima data cand merge in 4 labe ...dar nu stiu de care?

Larissa camera aveti? ca memorie am reusit sa cumpar dupa sfaturile tale

...si am reusit sa pun pozele din luna a 3-a - septembrie
http://picasaweb.google.com/Matei.Morait/A3ALunaSeptembrie2010?authkey=Gv1sRgCJaXxorjz5rZvwE#

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna mamici!

La multi, multi ani delfinasei IULIA si mamicii de delfinas CD!!!

Si noi suntem tare agitati din cauza dintisorilor si culmea o apuca la masa agitatia mai mare. De ieri nu prea manaca bine, mai si da afara din ce mananca.

Puiut, si eu am strans soc. Cam cate floricele sa pun la o cana?

Otilia, sa va traiasca frumusetile. Sunt adorabile

Adriana, stati mai bine cu nasucul?

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

ia un Sony chiar daca il iei second hand - merita!

si noi facem kk verde - o data la 2-3 zile!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

intrebare si de la minesuge ce suge, incepe sa se inroseasca, scuipa sanul apoi il cauta cu disperare.
Am trecut iar la muls am zis ca poate nu-i convine ceva la debit ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

intrebare si de la minesuge ce suge, incepe sa se inroseasca, scuipa sanul apoi il cauta cu disperare.

si se agita...gaseste sanul, mai trege putin apoi iar il lasa din gurita...si iar il cauta dupa care ii da drumul? asa face Eva?
asa face si Matei ...eu ma gandesc ca a mancat destul dar nu suficient...ar mai manca dar vine greu...
alta explicatie nu am caci verific si laptic intotdeauna mai este

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

si se agita...gaseste sanul, mai trege putin apoi iar il lasa din gurita...si iar il cauta dupa care ii da drumul? asa face Eva?
asa face si Matei ...eu ma gandesc ca a mancat destul dar nu suficient...ar mai manca dar vine greu...
alta explicatie nu am caci verific si laptic intotdeauna mai este

Noi 2

La fel si Vlad... Este can parca nu mai vrea deloc... si peste 5 minute vrea din nou, si mai baga vreo 40 ml... Azi a dormit maxim o ora jumate, din toate granturile adunate... Si acum e tot la mine in brate... Vedem luni, daca ies bune analizele, ma fac fara mila... si va trebui sa adoarma si in alta parte...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput