Gashca de Constantza *128*
Raspunsuri - Pagina 11
Dodo-pui spune:
Buna Ct'
Cami sa-ti traiasca sotul cu numele.sa fie/fiti sanatosi si fericiti alaturi de zanele voastre
La multi ani celor ce-si serbeaza onomastica!(si nu-i stiu)
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dod-participarea noastra in concurs
elypetrov spune:
Buna dimineata !
La multi ani cu sanatate sarbatoritilor de azi , mult noroc si spor in toate
vladis spune:
LA MULTI ANI Dumitrei si Dumitrele!Cu dedicatie speciala pt sot de Cami, ca pe el il cunoastem
happy, felicitari micii actrite!! asa deci, avem o mica vedeta printre noi, da-ne si tu amanunte
Tatiana, welcome back! ce bine ca ne viziteaza iar fetele vechi mai scrie-ne si noua despre viata de dincolo de ocean, uite, crixia fata curajoasa, deja a aplicat pt viza. peisajul din poze m-a dat pe spate, acolo locuiti sau erati in concediu?
vazui ca n-am succes cu bazinul de inot din faleza nord, nu-si duce nimeni copilul, dar la fastrackids merge cineva? stiu ca e scump, dar cat de scump? copilu' asta al meu e burete de informatii, azi dimi la prima ora voia sa stie ce e incalzirea globala cred ca asa ceva i s-ar potrivi.
pupicei tuturor si distractie placuta today celor care sarbatoresc
POZE DE VARA
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
vladis spune:
mihaela, pupam mihaita baiat mare, sa-i treaca sperietura si vanataile cat mai repede
POZE DE VARA
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
DanaAlex spune:
La Multzi Ani!!!Dumitru &Dumitra
Camelia - pentru sotzul tau! sanatate shi fericire maxima
DanaAlex spune:
Mihaela...wow, ce aventura!!! este maricel el pentru asha ceva, sa-i treaca semnele patzaniei
DanaAlex spune:
TatianaS...bine ai revenit!!!
am admirat o super-mega-frumoasa fetitza in pozele tale
DanaAlex spune:
Happy, chiar asha...sa ne zici shi reclama ca sa ne mandrim cu frumoasa Ayla ...e o minunata mica din Gashca noastra
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
DanaAlex spune:
Dodo- am vazut pe la alt subiect ca anuntzai ca e onomastica sotzului tau...pai atunci sa-l serbam shi aici in Gashca!!!
pentru sotz de Dodo, fin de Adinutza, tata de Donu' shi Iza...sa traiasca cu numele
DanaAlex spune:
Vladis, tzi-am trimis pm...imi notasem mai multe pe o hartie, dar inca nu am gasit-o...
asha pentru info la Gashca
o shedintza de FTK consta in 2 ore /saptamana...4 shedinte/luna...cost total 275 lei ...sediul este pe str. Siretului, nr. 63 (zona stradutzele de la lic. pedagogic)
eu am vorbit cu d-na Melina (a fost shi la noi la gradi), prima shedintza este demonstrativa shi deci gratuita
ca program, martzea/mierc intre 17-19 shi sambata 9-11
am intentzionat s-o duc shi eu pe Tiana, insa ma gandesc ca prin ianuarie, febr. sa aiba macar 4 ani jumate
cursurile FTK sunt practice, ii invatza/le arata tot felul de informatzii, citeam undeva ca un vulcan construit din aluat, lava care sare din el cu cola...cred ca e super interesant pentru cei mici