Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani mamicilor Gabitza, Mercedes, Mikyyy si celorlalte care astazi isi sarbatoresc ziua numelui!
La Multi Ani tuturor copilasilor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril!
Sa fiti sanatosi, sa aveti mult noroc si bucurii la tot pasul!

Androix, ti-am zis ca nici eu nu stiu ce vreau... cred ca imi lipseste perioada cand eram libera, fara obligatii si aveam doar un job care imi aducea satisfactii. Cred ca mi-ar fi greu totusi sa ma adaptez, pentru ca ceea ce imi doresc eu pe plan profesional nu se poate realiza decat cu sacrificii pe alte planuri... ar trebui sa reduc timpul acordat familiei si probabil ca s-ar creea si un conflict in casa... Ar trebui sa se intample ceva care sa ma multumeasca mai mult, sa nu am timp sa ma mai gandesc la vrabia de pe gard... AM participat si noi la targul de la Crystal palace si chiar mi-a placut sa ma implic in asta, se pare ca cel mai mult imi place partea de PR care e cea mai usoara!

Saptamana trecuta m-am ocupat de o nunta la un restaurant pe langa Cismigiu si cum am fost gata cu totul cu doua ore inainte sa inceapa, am zis sa fac o plimbare prin magazinele din zona....asa ca am plecat la cascat ochii si asa de cascata am fost ca m-a facut una la geanta, mi-a furat portofelul si un telefon . Acum trebuie sa alerg sa imi refac toate actele, nu mai am nimic...am inchis si toate cardurile...

Dimineata Mayei nu ii venea sa ramana la gradi, avea lacrimi in ochi... s-a adaptat mai greu dupa vacanta. Cred ca nici prea bine nu se simte ca ieri a durut-o burtica si cat am lasat-o singura in baie ca sa il imbrac pe Patrick a vomat in cada... S-a si speriat cred, mai ales ca m-a strigat si nu am auzit-o din cauza ca sonorul tv-ului ramasese dat tare ca sa il trezesc pe Patrick care se culcase de la 16.00 si la 20.00 inca mai dormea...

V-am pupat, toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumesc de urari, le intorc si eu cu aceleasi ganduri bune :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Sa revin:).

Olga, nici Diana nu stie sa se lege la sireturi. Ea in general are papuci cu scai, iar daca are sireturi, ii fac nod dublu. Emma de abia acum a invatat sa faca fundita si tot nu stie f. bine.

Cit despre fratiori/surioare, daca nu e prea tirziu pentru voi, parerea mea e ca e f. bine ca Maya sa aiba unul/una. Imi amintesc de noi...eu am insistat sa o avem pe Diana ca Alex ar fi fost multumit numai cu un copil, dar i-am zis ca noi sintem singuri aici si nu avem pe nimeni si ca ar fi f. bine ca Emma sa aiba o surioara/fratior. Si, acum cind le vad impreuna cit se iubesc, cum se joaca impreuna, cum se invata una pe alta dif. lucruri, ma bucur tare mult de decizie. Daca stau toata ziua in casa, nu duc lipsa prietenilor sau partenerilor de joaca pentru ca se joaca impreuna. Se mai bat, se mai cearta, nah, e normal, dar tare mult se iubesc. Dimineata cind se trezesc, se pupacesc, se mingiie si se string in brate.....in special Diana care e tare dragastoasa cu sor-sa. Tare mult mi-ar place sa se iubeasca toata viata si sa se ajute una pe alta.

Newmami, cind plecati in Mexic? Noi nu mai mergem pentru ca am fetita asta la mine, iar de Thaksgiving era prea scump.

Nelia, ti-am vazut si eu pozele din Ro si nu ti-am recunoscut copiii. Ce mult crescut si s-au schimbat!!!! Felicitari!!

Gabita, acelasi lucru pentru tine. Raducu a crescut asa mult, iar Andrei e tare inaltut....asa pare. Ei dorm singurei in camerele lor? Daca da, nu pot sa zic decit wowww...ale mele inca mai dorm cind cu mine cind sint singura, sau cu ta-su cind vine acasa ca lui ii e tare dor de ele. La noi nu a fost niciodata o problema ca dorm cu noi. Din pacate nu avem pat king size si nu putem sa dormim toti 4 in acelasi pat, dar de multe ori dormim toti 4 in camera lor ca acolo avem loc. Si culmea e ca asta nu strica deloc relatia dintre mine si ta-su. F. frumos apartamentul...felicitari inca o data!!

Androix, eu chiar nu inteleg de ce se impaminteste Halloweenul in Ro sau alte tari din Europa (imi zicea sor-mea ca si la ei in Austria la gradinita se costumeaza copiii si chiar se merge cu trick-or-treatul. Asta e o sarbatoare pur americaneasca, e adevarat, cu radacini din Europa, dar aici a inceput. De ce nu se sarbatoreste in Ro toamna cu must, struguri, mici asa cum se facea inainte...poftim, sa zicem si bostani. Dar costume, sa carve bostani etc, asta nu inteleg. De ce trebuie sa se copie obiceiuri de la alte natii care nu au nici in clin nici in mineca ccc cu obiceiurile noastre pur romanesti, asta nu inteleg. Halloweenul e sarbatoarea in care se comemoreaza mortii, iar chestia cu bomboanee e ceva recent (adica din sec 20) cind producatorii de bomboane s-au gindit sa faca un profit. Mi-e ciuda cit de usor se 'adapteaza' romanii si cit de usor se uita de obiceiurile romanesti.

Florentina si Androix, va inteleg f. bine cu job-urile. Si eu ma gindeam sa ma duc la servici daca nu reusesc cu scoala, dar vroiam part-time, asta cind incepea Diana cl. 1 la anul. Acum mi-e tare greu sa ma gindesc la faptul ca nu o sa mai fiu cu ele sa le dau papa calda, sa le duc la scoala si sa le las la after/before school. Am sentimentul ca le las nimanui, mai ales ca ele nici pe ta-su nu-l vad des. Am mixed feelings...de bucurie ca fac si eu ceva cu viata mea, dar si de tristete ca nu o sa mai fiu cu puii mei. Macar ma bucur ca am avut ocazia (ceea ce multi nu au) si posibilitatea sa stau cu ele pina acum...ceea ce e o binecuvintare.

Florentina, saracuta Maya. Iti spune ce face la gradinita si poate ce nu ii place? Stiu ca nu prea ai ce face in legatura cu acomodarea. Timpul le rezolva pe toate.

La noi e invers. Diana se bucura tare mult ca merge la scoala. Intr-o zi ma intreaba ce zi e. Ii zic "luni" si apoi sare in sus de bucurie si imi zice "Yeyyy, I get to go to school!". Daca nu maninca sau face figuri, o amenint ca nu o duc la scoala si se potoleste :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iuliana, cel mare a inceput sa doarma singur de vreo 2 saptamani doar, de cand i-am cumparat pat si i-am amenajat cat de cat camera lui. Dar ii este frica, doarme in pat cu vreo 2 ursi si un dinozaur de plus, i-am pus un cearsaf cu Scoobydoo, zice el ca topate astea il apara de vise rele. Are un vis care se tot repeta, cu un caine, ii e frica rau de caini. In weekend il mai iau sa doarma cu mine.

Cel mic, Raducu, inca n-a dormit niciodata singur. Eu am dormit cu el din prima lui zi acasa. Il mai ia si taica-su catodata ca ii e drag de el sa-l simta inca mic si pufos si mirosind a laptic. Si piticul are obiceul sa se inghesuie in cel cu care doarme, sa-l simta, macar cu o mana sau picior cumva. Recunosc ca si mie imi place sa dorm cu el si nu il grabesc sa doarma singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Uitati si dovlecii mei. Le-a facut Mihai dar nu de halloween, mi-a povestit ca el facea la tara cand era copil dar nu avea habar de sarbatoarea asta.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si la final de zi si io ca vaca:

La multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si io... ca Androix.

La multi ani sarbatoritilor!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Uitati si dovlecii mei. Le-a facut Mihai dar nu de halloween, mi-a povestit ca el facea la tara cand era copil dar nu avea habar de sarbatoarea asta.

Super tare!!!!!
Georgia cel putin e mortala cand vrea sa fie fioroasa!!! E buna de pus pe coloana sonora, Filip actor principal si tati sa faca ce se pricepe mai bine ... si ia uite ce echipa grozava!!!!

Noi ne pregatim sa mergem la dentist.... bine ca am reusit sa o convingem pe Maya ca era jale altfel...are deja trei plombite la maselele de jos, dintre care una la o maseluta definitiva si urmeaza sa-i mai puna doua plombite si sus.. Astazi cred ca ii face extractie la radacina din fata ca se pare ca i-a crescut dintisor peste... Daca ati vedea ce e in gurita ei...deja i-au crescut trei dintisori definitivi in locul celor care i-au cazut, inca doi de jos sunt jumatate crescuti.. i-au mai ramas doua radacini macinate tot sus care vor trebui extrase si alea... Patrick nu are probleme deocamdata desi as vrea sa merg si cu el la un control, mi se pare ca o maseluta e un pic mai inchisa la culoare decat celelalte... in rest are dintii albi, drepti si frumosi!

Ieri nu am reusit sa depun actele pentru CI, mai nou trebuie sa merg cu proprietarul imobilului sa dea semnatura... plus ca nu gaseam procesul verbal de vanzare cumparare aferent contractului casei...

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti sarbatoritilor de ieri.

Scuze, dar eram sigura ca am scris si ieri doua randuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare, I'm back!

Multumesc mult pentru urari, ati fost foarte dragute si parca sa-a mai animat si subiectul.

Azi se implineste saptamana de cand suntem acasa, bebe e bine si eu la fel; o sa-mi fac un pic de timp sa scriu povestea nasterii si de asemenea sa-i fac si lui bb cont pe webshots. Deocamdata, cat inca doarme si e cuminte, mai rezolv din treburile restante caci nu am terminat tot ce imi propusesem, mai aveam nevoie de o saptamana de libertate. Nu de alta, dar dupa ce implineste 2 saptamani tare mie frica sa nu ne luptam cu colicile.

Ana l-a primit bine pe bb, il pupa mereu si spune ca il iubeste, dar… a inceput deja cu oarece mofturi si figuri, ca sa atraga atentia probabil. Incercam sa-i acordam atentie mai multa, a fost foarte haios acum 2 seri: a vrut sa-i citesc eu, asa ca intr-un brat alaptam si intr-unul citeam fetei povestea. Senzatia de implinire a fost maxima. Sau duminica am fost toti 4 in parc, vreme frumoasa, cam asta as zice eu ca e fericirea.

Sper sa revin, dupa cum ziceam, cu ceva mai multe noutati, ma duc sa bag si eu ceva la ghiozdan ca indata se trezeste bb si trebuie sa ma pun la aparat (e mancacios de numa’, de data asta n-am mai facut furia laptelui ca suge bine de tot). Sa aveti o zi buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005) si bebe Andrei (31.10.2010)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput