Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Clara, pot sa zic ca m-am acomodat, dar tot nu e inca chiar "acasa" cum il simteam dincolo. Am luat si mocheta in sufragerie, mocheta de copii in camerele baietilor, am cam terminat 99.9% cu amenajatul. Deocamdata Imi mai lipseste mie o veioza in dormitor

Si niste cutii de pus jucariile. Le luasem niste cutii dragute pe rotile, cu capac, culori simpatice, de la Ikea. Cam cat crezi ca a durat pina au descoperit ca e fun sa se suie in cutii si sa se dea pe gresie cat e holul de lung, pe rotite? De erau sa se dea amandoi cu capul de pardosea. Deci, no way rotitze. Cred ca-mi trebuie niste tomberoane. Dar fara roti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gabitza eu am mers cu ei, dar probabil si daca nu puteam merge l-as fi lasat. Atunci. Acum ca stiu cum merg treburile in excursiile astea de o zi cu toata gradinita (ca idee au fost vreo 7 autocare mari de copii) nu l-as mai lasa.
Pe langa faptul ca nu au mers nicaieri ci s-a mers pe valea doftanei, s-a oprit intr-o benzinarie dupa ce s-a trecut de ploiesti ca sa se dea gustarea si apoi s-a ales o pioenita pe marginea drumului pe valea doftanei si s-a stat acolo toata ziua, educatoarele erau depasite de situatie. Poiana respectiva desi imensa ca dimensiuni, mai incapeau lejer inca 4 gradinite de aceeasi amploare, dar era foarte prost pusa: era marginita intr-o parte de sosea iar in cealata parte de lacul de acumulare, imi scapa acum numele. Evident s-a stat mai aproape de sosea iar eu m-am tinut ore bune la copiii aia sa nu iasa in strada, unde in aceeasi zi era sa fiu spulberata de un autocar probabil tot cu vreo gradinita da nu stiu unde gonea. Iar ceilalti parinti care venisera n-au avut ochi decat pentru odraslele proprii.
Din ce povestesti nici eu nu l-as fi lasat.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Ioana, felicitari!!!!! Sper sa te refaci repede, sa ai un bebe cuminte, cuminte, asa cum am auzit de cei mai multi bebelusi in ultimul timp, ca papa si dorm toata ziua! Abia astept sa ne povestesti de reactia Anei!

Gabitza, felicitari pentru casa noua!!! Sa va aduca multa bucurie si sa petreceti cele mai frumoase clipe in caminul vostru!

Dupa multa vreme mi-am reparat incarcatorul la laptop si pot in sfarsit sa intru si eu pe net de acasa.... nu am citit nimic din urma inca dar o sa o fac chiar acum, sper sa gasesc numai de bine!

Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Ioana, felicitari! Sa fie sanatos si sa aiba parte de to ce-i mai frumos pe lume!

Gabitza, si Sergiu a avut o excursie la padure, inainte de vacanta de vara, si am mers si eu. Nu ca sa-l cicalesc (asa cum mi-au reprosat unii, ca-s mama closca ), ci mai mult ca sa-l vad cum se comporta in astfel de situatii. Sa stii ca m-am felicitat pentru decizie. Toata ziua am stat si am schimbat maieuri si tricouri, am mers cu fetitele sa le gasesc locuri mai retrase, de unde sa nu le vada baietii, dar unde sa nu fie mistreti (baietii s-au descurcat singuri, ca n-aveau nici o jena) si am umplut sticlute cu apa pentru copii. Iar Sergiu nu s-a simtit prost, pentru ca nu i-am acordat mai multa atentie decat celorlalti copii (nici sa fi vrut nu aveam cum )
Ce mi-a fost clar e ca doua educatoare nu au cum sa faca fata singure intr-o excursie si orice parinte e binevenit ca mana de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ioana, felicitari!!!! Refacere rapida! Bine ai venit pe lume bb de Ioana si fratior de Ana !

Gabitza, pe Stefan nu l-am lasat in nici o excursie, dar pe Maria da, de vreo doua ori (la 5 si 6 ani). Pe Stefan nici nu mi l-ar fi luat educatoarele , ca asteptau cu inima stransa sa le spun daca il las, iar cand am zis nu, au rasuflat usurate si mi-au spus in fata ca e cea mai buna decizie .

Daca se organizeaza ceva anul asta, iau in clacul si varianta de a-l trimite. O sa vad, la momentul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hai, mai , si e atit de dulce!!! Ca un ingeras!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Mamicutelor se pare ca al 3 bb nu mai poate veni sunt cu rezerva ovariana la 0.Nu am facut nici macar un folicul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Denisa, imi pare rau ca nu ti se poate indeplini dorinta cu bebe3. Nu se mai poate nici dpa o pauza? Habar n-am procedurile, poate vorbesc aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Gabitzam, exista un tratament hormonal pe care trebuia sa-l fac inainte caci un hormon mi-a iesit prost,dar eu ar trebui sa mai fac o operatie ca nu se vede ovarul, nu se stie ce e ca e trompa inflamata, ca e chist...De asteptat nu se mai poate ca intru la menopauza...Mai exista si o ultima sansa cu ovule donate dar e cam complicat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ioana felicitari!!!! Sa va traiasca bb si voi pe langa copii. Multa sanatate si laptic.

Mergi la inceput