Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitzam spune:
La multi ani pentru Androix, pentru Andreea mami de Ericozaur si pt. Ericozaur, si pentru Andrei al meu!
Si pentru toti sarbatoritii zilei, sa fie sanatosi si fericiti!
Androix spune:
Multumesc de urari, va pup si eu si urez si eu toate cele bune sarbatoritilor zilei!
Fac cinste cu un peste prajit cu mujdei si mamaliguta
Ceea ce imi aminteste ca acum tre sa cobor sa cumpar peste si porma sa trec la cratita
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
robotzica cucului spune:
La multi ani, Androix, sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii alaturi de sotul si kinderii tai!
Btw, tu asa faci cinste, cu peste nu doar neprajit, dar chiar necumparat? Ca doar ce incepusem sa salivez .
La multi ani, Andrei de Gabitza si Andrei mic de Ioana, sa cresteti mari si frumosi, sa le bucurati pe mamicile voastre!
Daca mai erau sarbatoriti de felicitat, mai revin, atat a incaput in bufferul meu deocamdata...
robotzica cucului spune:
Apropos de buffer (ca sa nu zic batraneti): Nelia, nu e si ziua lui Lisandru in preajma de Sf. Andrei? Scuze, eu nu prea tin minte date absolute, ci doar relative la unele hard-coded...
Cloreta spune:
La multi ani Andreelor si Andreilor!
Androix, sa fii sanatoasa doamna, ti-am vazut pustoaicade mortala!
Gabitza, sa pupi flacaul cel mare, sa fie sanatos si sa creasca frumos.
NewMami spune:
"La Multi Ani!" cu ocazia zilei numelui, tuturor celor cre poarta numele Andrei, Andrea si toate derivatele. Sa fiti sanatosi, fericiti si cu mult noroc in viata.
"La Multi ANi!" Lisandru, puiut mic, sa fi sanatos, fericit alaturi de surorile tale frumoase si parintii tai care te iubesc mult de tot.
nelia spune:
La multi ani de Sfintul Andrei tuturor celor care ii poarta numele!
Robotica, da, a fost pe 27 noiembrie!
Multumesc pentru urari! A implinit 3 ani, nici mie nu-mi vine sa cred. L-am sarbatorit vineri pe 26 la gradinita, nu a mers aparatul exact in momentul cind a suflat in tort! Sper ca au iesit pe cel de la gradinita. Si apoi simbata seara acasa, intre noi. I-am facut un tortulet, a primit un cadou, am dansat... am povestit despre cum s-au nascut fiecare si cum a fost in ziua care s-au nascut ei. Voi pune niste poze, numai sa le descarc, majoritatea nu au iesit, cred ca s-a stricat si aparatul asta...
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Androix spune:
Hei, la multi ani Lisandru!
Mai, ca repede mai trece timpul, parca ieri s-a nascut.
Robotzica, ai fost de coma cu pestele! Gata, intre timp l-=am cumparat, l-am prajit o parte din el, iar acum se fac si sardinele pe tabla. Mamaliga se face si ea si ne vom aseza la masa toti. Mai dau si o bere
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!