Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hei, salut mohicanii!

Ioana, am citit si eu povestea nasterii da zau ca nu stiu de ce seram convinsa ca ai nascut si prima data cu cezariana asa ca ma asteptam si acum sa se termine tot asa.
Costum ai putea incerca pe la artizanat sau pe la muzeul satului, dar vorba ta cred ca e destul de scump. Poate gasesti de inchiriat? Daca nu cumpara-i o ie si impreuna cu o fustita neagra sau bleumarin ai improvizat un costumas.

Gabitza, faine zilele astea cu parintii la gradinita voastra. Si eu astept cu sufletul la gura serbarea pentru ca fi-mea o sa ma dea pe spate, tot la doua zile imi zice o poezie noua sau un cantecel, iar Filip abia acum se dezmeticeste si cred ca va participa si el mai activ. Deocamdata nu ne-au anuntat nimic.

Hai sa v-o arat pe Georgia la prima lectie de dans

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Nelia, mi-l si inchipui pe Junior dand indicatii fetelor . sa vezi peste cativa ani ce-o sa le protejeze.
E bine ca au cu cine se juca intre ei si nu te mai bat la cap sa le aduci alti copii....

Noi avem teme de la scoala , deci de musai de nemusai trebuie sa lucram ... - unele sunt due de Luni pana Vineri, iar altele au 3 saptamani due, dar sunt pe teme si e cam una pe zi ! Cum nu facem in fiecare zi, ca are innot si altele, de obicei facem 2 / saptamana dar ne ia si o ora.
Sunt destul de time consuming:
Probleme de mate de genul: care numar e mai mare cu X decat altul, sau mai mic cu Y ...
Daca veveritza are x alune ... si mai gaseste y cate alune are cu totul.
Mara are 3 ani, iar mama ei are 30 plus Mara's age. cati ani are mama lui Mara in 5 ani?
Sa scrie propozitii simple cu cuvinte care incep cu diferite litere. Sau: care e breakfast-ul preferat scrie ingredientele si cum il prepari ...
Scrie un short silly story sau deseneaza.
Scrie in short sentences si deseneaza ce ai inteles din cartea adusa si citita de la biblioteca ...

Eu una sincer nu stiu ce sa cred o fi invatatoarea lui prea exagerata ... sau astea is cerintele ??? Nici nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta in anii urmatori!

Poate nu e rau ca se invata cu teme de mic si n-o comenta cand or veni si mai multe ...

Gabitzam, mi-a placut tare mult ora deschisa, ce glascior frumos are Andrei si cat de sigur a fost pe raspunsul lui.
Tare placuta si educatoarea lor, cred ca o iubesc mult copii. O sa-l dai si pe Raducu la aceiasi gradinita? Cand incepeti?

Androix, wow nu-mi vine sa cred ca e Georgia. Ce-au crescut copii. E tare fasneatza si dulce . Se pare ca a fost un success clasa de dans, nu e intimidata deloc de ceea ce se intampla acolo. Parca a facut dans dintotdeauna. Am vizionat intr-o seara pozele voastre de pe facebook, ai doi copii minunati si se pare ... cel putin din poze ca incep sa se inteleaga tot mai bine. Nu stiu cine este fotograful ... dar se pricepe, foarte frumos a prins diferite momente.

Florentina, cum se mai simte Maya? E mai binisor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hello! in sfarsit ceva activitate .

Eu sunt in asteptarea trezirii lui bb ca sa papam si apoi afara cu noi sa mai profitam de aceste ultime zile calde; imi pare asa de rau ca se apropie de sfarsit, insa in acelasi timp sunt recunoscatoare ca le-am avut si pe-astea, mai ales tinand cont de cat de urat a fost in octombrie.

Azi aveam planuri mari, m-as fi dus la targul de carte, dar trebuie sa primesc de la birou un memo sa-l citesc, asa ca sunt legata de glie; poate maine, cu tot familionul. In schimb o sa dau o fuga la mall dupa-amiaza, trebuie sa incep cautarea de cadouri de Mos Nicolae/Craciun: acum o mai am si pe finutza si pe bb, deci cadourile sunt intreite. Voi v-ati gandit deja ce luati la copilasi?

Androix - ce misto ca va lasa in sala (sau a fost o exceptie?). La Ana nu se poate intra nici la balet, nici la gimnastica ritmica, Dumnezeu stie ce-i invata acolo. Mi se pare ingrozitor sa stai ca boul 1 ora in vestiar in asteptarea copilului, am facut treaba asta miercuri, dar ma bucur ca in rest face asta bona.

Chiar asa, Florentina, a trecut pneumonia?

Hai ca da semne de trezire Maimutescu si trebuie sa ma pregatesc de . Un week-end placut sa aveti!

Mergi la inceput

Nu prea intram in sala, Ioana. Din usa in schimb ne lasa sa le vedem, insa la astea mici cel putin care sunt la inceput si fiecare mamica/bunica/matusa/catel/purcel din dotare vrea sa le vada e cam aglomerat in metrul ala patrat din fata usii. Asa ca am filmat-o atunci fix 30 de secunde si am plecat ca oricum trebuia sa-l iau pe Filip de la gradinita.
La aikido la fel, e un pic mai lejer, ne-a lasat in sala primele dati dar apoi a spus sensei catre copii ca de saptamana viitoare parintii nu mai au voie in sala. Cine a avut urechi sa auda a auzit cine nu a ingrosat obrazul si intra in continuare.
Am observat la amandoi ca daca ma vad acolo in loc sa faca ce trebuie se maimutaresc, daca ma uit pe furis la ei fara sa ma vada chiar lucreaza asa ca eu una prefer sa nu fiu in sala.

Ce e drept e drept ca nu exista conditii decente sa-ti astepti copilul afara, nu ai un scaun, o banca ceva sa iei in fund cat stai pe-acolo. Decat daca intri in vestiar, dar e aiurea iar eu mai sunt si de fiecare data cu cate un copil dupa mine nu pot sa-l tin incuiat in vestiar asa ca ma plimb de colo colo. E si incredibil de cald pe hol, ceea ce e bine pentru copiii care ies incalziti de la antrenamente, dar e rau pentru bietii parinti care sprijina peretii pe-acolo. Cat mai e vreme buna stam afara. Cand o da frigul si ploaia kkcioasa nu stiu ce-o sa mai fac, ma dezbrac pe holuri

De fapt de la asta mi-am adus aminte sa va arat filmuletul, ca la dansuri si la aikido mi-am mai ostoit si eu pofta sa-i vad facand ceva intr-un cadru organizat, fie si din usa ce lectii deschise ca la gradinita nu prea avem cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La noi o sa fie mai de criza Craciunul asta, ca dupa mutare am ramas fara finante si cu cardurile cam slabute, ca sa nu zic subnutrite. O sa le iau cate o jucarie la fiecare, mai maricica asa, sa simta si ei. Le-am luat deja cate un prosop de baie poncho (asa se scrie?), unul cu Cars pt Andrei si unul cu Winnie pt Raduc. Si ceva dulce.
De Mos Nicolae tot ceva dulciuri o sa le iau.

Mergi la inceput

Da si noi la fel, plus ca nu mai am unde pune atatea jucarii si nici nu se indura de ele sa le dea. Cand ii intreb din gura zic da si cand dau sa le adun mi le scot din pungi

Mi-am adus aminte o perla de-a lui Filip: ieri mi-a povestit fie-mea in masina ca un prieten de-al ei de la gradinita a pupat-o. Eu am ramas cam siderata si vroiam s-o intreb: si tu ce-ai facut? Dar nu mi-a iesit din gura decat si... la care Filip: "Si ce? E bolnav?"

Anca, da, se impaca foarte bine astia doi ai mei. Am ajuns chiar sa imi para oarecum rau, pentru ca ei se inteleg asa de bine si se joaca asa frumos impreuna incat nu prea mai simt nevoia sa se imprieteneasca si cu alti copii si mi-e sa nu ajunga sa le dauneze asta. In afara de verisoare nu prea mai au alti copii cu care sa ne vedem si sa ne jucam. Cu cei de la gradinita nu prea ne pupam pentru ca fiind in alta zona decat aproape de noi e cam peste mana sa ne intalnim prin parc, iar de mers/venit acasa idem. Cu Eric nu ne-am mai vazut de nu stiu cand. Mai ramane o vecina de langa noi care tocmai a implinit 3 ani. Problema e ca are un program cam dat peste cap fata de ai mei, e de-aia somnoroasa care se trezeste si se culca tarziu si din cauza asta toate le face la ore nepotrivite cu programul nostru.
Speram pe la activitatile astea sa-si mai faca tovarasi mai ales ca nu sunt impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Mi-am adus aminte o perla de-a lui Filip: ieri mi-a povestit fie-mea in masina ca un prieten de-al ei de la gradinita a pupat-o. Eu am ramas cam siderata si vroiam s-o intreb: si tu ce-ai facut? Dar nu mi-a iesit din gura decat si... la care Filip: "Si ce? E bolnav?"

Androix ... ma rad de una singura in birou ... noroc ca-i vineri si for some reason e cam liniste ... E bestial raspunsul fara cuvinte. Doamne cat pot fi de inocenti , e as ao varsta frumoasa. Asta musai sa o treci ... si sa i-o spui peste ani, cand va incepe sa pupe fetele ...

E tare bine cand se inteleg fratii , am o prietena care are doi baietei ... cand vorbesc la telephone sau trec pe acolo mi-e cam groza si ma gandesc ca poate nu-i asa de rau sa ai numa unu ... Cred ca-i mai usor, sau poate gresesc ... ca nu am experientza, cand fratii sunt de sex opus. Nu simt concurentza dintre ei chiar asa de acuta.

Acum avem noroc ca avem si weekend-urile ocupate destul de mult cu competitii, iar cand ajungem acasa nu-i mai arde de nici o companie , se joaca singurel. E destul de zgomotos la evenimentele astea. De fapt nu ma pot plange, in general se joaca singurel frumos, fara sa ma omoare cu hai joaca-te cu mine. In timpul saptamanii ... avem criza de timp liber, tot asa nu-i mai trebuie ninic... Va veni iarna, mergem la ski, deci va fi busy.
Asa ca nici el n-a mai avut un play date de vre-o luna , ca n-a simtit nevoia fiind asa de busy. Weekend-ul viitor fiind Thanksgiving in State vor fi liberi de joi si el si tati .. mami munceste :( si cum nu are nici innot, sigur va vrea copii la joaca sau sa mearga pe undeva ...

De Craciun, Patrick ii scrie lui Santa si are voie sa puna 3 lucruri pe lista. Din cele 3 lucruri anul asta - unul l-am pasat la prieteni. fiindca plecam la ski de pe 24 pana pe 28, iar acolo au Santa - unul din cadourile mari + un DS game il duc acolo. Iar cand vine acasa gaseste cel cumparat de prietena mea si care a fost pe lista. Il pun sa-si faca lista prin octombrie ca sa nu se mai razgandeasca ...
A vrut tare mult un glob cu un pen special care povesteste despre fiecare tara. Ii place space si planets, si de altfel despre continente si tari e f. interesat - isi imagineaza unde va calatori next
Santa ii va aduce la ski un knight castle si un DS game, la daycare va primi (ca si acolo vine Santa si trebuie sa ducem un cadou) dragonul de la castle.
Mos Nicolae nu e traditie aici, dar noi o tinem cred ca va primi o carte, un Wii game, o pijama cu Santa si vre-o doua ciocolati.

Noi am curatat deja 2 saci din jucariile care erau prin casa, si le ducem saptamana viitoare la un centru care colecteaza ptr. copii saraci. Am facut-o impreuna cu Patrick si e destul de darnic, a dat o gramada de jucarii. Curatenia asta o facem de 2 ori pe an ...inainte de ziua lui si inainte de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani Olga draga, sa ai o aniversare frumoasa si o zi minunata impreuna cu familia! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de tot ce e in jur si sa fii fericita! La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani Olga!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Cu intarziere,

LA MULTI ANI, OLGA!

Sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de cei dragi!

LA MULTI ANI, GABITZA!

Iti doresc tot binele din lume, fericire si numai bucurii!

Iete ce de sarbatorite, acum pe final de an. Ca veni vorba, bebe a implinit azi 3 saptamani, ce amuzant mi se pare sa masori viata unei persoane in saptamani. Inca e cumintel, desi cred ca incepe sa dezvolte ceva colici, se trezeste si se screme ingrozitor ca sa traga parturi, practic nu plange, dar cred ca de azi bagam in functiune Sab Simplexul ca sa-l ajute.

Androix - chiar ca a fost tare Filip cu remrca lui. Eu incepusem sa scriu la birou perlele Anei, dar din pacate multe le uit pentru ca nu le notez pe loc. Sunt foarte haiosi la varsta asta si ar trebui sa profitam.

Am fost ieri la targul de carti, mmmmm, ce de carti erau. Stiu ca nu sunt de mancare, dar asta era senzatia pe care mi-o creau. Am luat doar cateva, haituita si de timpul limitat ca l-am lasat pe bb acasa si intre mese nu am decat 2 ore sa ma desfasor. E, daca ma infurii, pot sa ma duc si maine ca sa casc gura mai pe-ndelete.

Oricum, ma pastrez (financiar) pentru Baby Expo de saptamana viitoare si Kidex de peste 2 saptamani, sper ca rezolv atunci toate cadourile. Pentru Ana mai subtire cu jucariile, in schimb trebuie sa-i iau un numar considerabil de bluzite si vreo 2-3 rochii, ca i-au ramas o gramada mici. Nici ghete nu are, tre' sa rezolvam si asta.

Gata, va las, ca se trezeste pruncul pentru pranz; apoi plecam la o aniversare si apoi in mall; ieri am stat numai in casa (Ana vreau sa zic) si ne-a pus parul pe bigudiuri asa ca solutia e sa iesim cat mai mult. Sa aveti o duminica frumoasa!

Mergi la inceput