Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 11
Androix spune:
Gabitza, eu am gasit la farmacie sirop de propolis cu vitamina C si echinaceea iar catina cu miere sigur gasesti prin piata preparat la cine vinde miere, dar nu cred sa fie cineva prin baneasa Am vazut pe la targuri d-astea de produse traditionale. Bine ca mi-am adus aminte ca am facut si eu, am cumparat catina si am amestecat cu miere, problema e ca jumatate am aruncat-o inainte de-a o putea folosi pentru ca nu era curatata de pe crengute si se curata asa greu si inteapa al naibii. Dar ce a ramas e cu miere la rece, ia ca incep si eu sa le dau, cica dimineata o lingurita pe stomacul gol e nemaipomenit de bun pentru cresterea imunitatii.
Folosesc mozilla si eu dar habar n-am cum sa fac sa nu-mi mai apara atatea reclame. Abia scriam cand imi clipaiau alea prin toate partile, acum scroluiec putin in jos sa-mi ramana pe ecran numai fereastra in care scriu si parca e mai bine.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
NewMami spune:
Tocmai ne-am intors de la primul concrus de innot! Grupa la care a concurat Patrick e 7 ani and under ! ... suntem niste parinti atata de fericiti... copilasul nostru, cel mai mic dintre cei 600 de participanti, au fost vre-o 80 de probe a facut fatza cu brio la totul. Cum s-a descurcat singurel - ca parintii n-au voie pe deck, cum a sarit la timp, cum a inotat. A luat un loc 3!!!!!!!!!!! la freestyle si un loc 5 la backstoke in conditiile in care a fost singurul concurent de 5 anisori!
Avem un baietel mare, foarte responsabil si care nu se intimideaza asa usor. A mai paritcipat la inca 2 probe, la una a fost descalificat - la proba de 4 bazine - combinat (n-a facut o intoarcere in apa sau vre-un stile ca lumea) o Sa aflu detalii luni de la antrenoare si butterfly.Oficialii s-au indragostit de el la cat de vesel si communicativ este, la cum s-a descurcat.
Manacal-ar mama si tata pe el .Eu cred ca am avut mai mari emotii decat el.
http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2010-11-13/09:06:07
AM reusit sa citesc putin din urma, Ioana felicitari pentru baietelul sanatos, sa va bucurati de cei doi copii minunati pe care-i aveti pana la adanci batraneti!
Olga, pentru comentarii. Fai nu fugi, ca bine zice Florentina vrei sa-ti enumar eu cate m-as putea lauda cu Maya ... sa nu uitam in primul rand la ce scoala merge ... giffted kids ! si altele ... nu fi modesta
Pup fetita frumoasa si inteligenta.
Florentina, si tie , asa-i e tot mai usor de acum de plecat cu copii ... mie inca imi place sa cred ca e micut, ca are doar 5 anisori... dar pe zi ce creste imi demonstreaza ca a crescut, ca e tot mai independent
Noi suntem ba in vizita, ba cu vizitatori ... asta e stilul nostru, obosim daca nu avem viata sociala , prieteni, distractie.
Primul pas este sa va mobilizati sa iesiti, sa invitati ca la organizat evenimente cred ca sunteti cei mai priceputi .
Multa , multa sanatate Mayei
Si noi trebuie sa ajungem la dentist cat de curand, se plange de o sensibilitate la dinti, can ii spalam dimineata si seara, dar nu la unu, e asa la grup.
Va si o duminica cat mai placuta.
Florentina G spune:
Gabitza, siropelul l-am luat de la plafar gata preparat, al meu e de la Tisofit. Am si catina dar nu am reusit sa o pun la macerat cu miere, azi cred ca imi fac curaj...
Newmami, felicitari pentru locul pe podium al micului sportiv! Nu am reusit sa ma uit la poze inca insa, abia astept... L-am admirat insa in bazin cand ati fost in vacanta... amazing!
Faza este ca numai programul haotic pe care il avem si faptul ca nu avem spatiu acasa sa primim vizite ne impiedica sa avem o viata sociala mai activa... La sediul firmei ne viziteaza zilnic cate cineva dar nu este ca atunci cand ai primi un musafir acasa.. Am fi avut destul de mult spatiu sa ne mutam cu totul la sediu(este un apartament mare intr-o vila) dar faptul ca este prea mult trafic pe acolo ne-ar impiedica sa avem o viata normala de familie...ar fi si mai haotic din toate punctele de vedere, nu merg amestecate... Oricum faptul ca stau cu mama nu ma deranjeaza decat din punctul de vedere al lipsei spatiului....ca ma ajuta foarte mult cu copiii si cu tot, copiii se simt foarte bine in prezenta bunicilor, de mama cel putin sunt extrem de atasati, amandoi si-au pus poze cu ea in penar sa se uite la ele cand sunt la gradi si li se face dor !
Oana -Onix - ce mai faci, nu mai spui nimic? Te-am vazut pe FB, arati extraordinar...cum este adaptarea? Am inteles ca Alex este incantat de scola, de prieteni, de familie si ca nu concepe sa se intoarca in UK... iar casa voastra este fenomenala... de poveste!
Aseara am ajuns cu Maya la urgenta... haraia urat de tot in somn si se chinuia rau sa respire...M-am enervat ca doctorul care ne-a preluat se uita la maine cu un oarecare dispret cand ii enumeram siptomele (tuse, dificultati de respiratie temeperatura nu foarte mare...) mi-a ras in nas ca pentru aia nu trebuia sa ajung acolo. Si dupa ce a consultat-o si schimbat atitudinea. Diagnostic: pneumonie. Ne-a dat sa facem aerosoli cu doua substante timp de 5 zile dupa care mergem la control sa vedem cum se prezinta.
Am vorbit cu o mamica de la gradi si mi-a spus ca si fetita ei a inceput sa tuseasca, nas infundat... si ca i-au scos afara vineri la gradi...probabil ca au fost imbracati subtire, a batut si vantul ... iar Mayei abia de doua zile ii trecuse tusea ... a recidivat clar intr-o forma mult mai urata.
ioanailincam spune:
Salutare! In sfarsit am reusit sa pu poze, aveam o sila pe mine sa fac nou cont/album etc, dar m-a impulsionat Florentina ca tot intra sa vada daca am pus poze. Mai am de crosetat la povestea nasterii, de maine incolo ca in week-end stau cu familionul si nu prea ma bag la calculator.
Asadar vedeti aici cel mai nou membru al familiei.
NewMami - bine ati revenit si felictari pentru reusitele celui mic; intr-adevar mari impliniri va aduce. Eu sunt curioasa daca la balet/gimnastica vor face vreun spectacol pentru parinti ca habar n-am ce fac acolo.
Florentina - insanatosire grabnica! Am aflat si eu ca fetita unui coleg de birou are preumonie, am senzatia ca umbla ceva ca e prea ciudat pe vreme asta. Desi vorba ta, cand e cald asa in toiul toamnei nici nu mai stii cum sa te imbraci.
Noi am fost ieri la Auchan si la Gradina Zoologica, azi am fost mai sedentari, doar pana aci in parc si am avut musafiri sa vada pe bb. Partea misto e timp de 5 saptamani de acum inainte barbatul va avea miercurea si joia libere (concediu paternal), asa ca vom putea sa facem tot felul de chestii. Iar de maine gata, ma urc la volan ca am diverse de rezolvat, cu bb la purtator desigur, cum altfel.
Hai sa aveti o saptamana usoara!
Ioana cu Ana (22.06.2005) si bebe Andrei (31.10.2010)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Andrei
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Florentina G spune:
Ioana, you made my day! Andreiutzu e un super bebe, dulce fooooc!!! Sunteti o familie minunata, se vede din expresia fetelor voastre cat de multa bucurie si cata satisfactie a adus venirea unui nou membru in familie! Va doresc sa aveti sansa de a va bucura de tot ce e mai bun in viata asta, sa fiti sanatosi si fericiti in noua formula!
Ma bucur ca am reusit sa-ti dau un imbold sa pui poze mai repede ....chiar m-am bucurat sa va vad!
.... si Doamne, ce mare e Ana... de frumoasa nici nu mai zic!!!
ioanailincam spune:
Vai, multumesc, FLorentina, ma faci sa rosesc de atatea complimente.
Pentru clarificare, in poza in care sunt cu Ana, ea era pe role, de-aia pare atat de inalta (nu de alta, dar se socase o fost colega de liceu emigrata in Canada si atunci mi-am dat seama ca nu se vede ca e pe role si isi face lumea impresie gresita.
Gata, ma retrag la culcare desi nu imi e prea somn, dar... peste mai putin de 3 ore da bb trezirea (mananca la 3 ore pe ceas).
Ioana cu Ana (22.06.2005) si bebe Andrei (31.10.2010)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
gabitzam spune:
Ioana, cat e de dulce bebe mic!! Are asa niste trasaturi perfecte si delicate si niste falcute numa' bune de pupacit toata ziua Iar Ana clar o sa fie model, e foarte frumoasa asa subtirica.
gabitzam spune:
Androix, mi-am instalat niste addon-uri de Mozilla, ca sa tai reclamele.
Adblock Plus: https://addons.mozilla.org/ro/firefox/addon/1865/
Flashblock: https://addons.mozilla.org/ro/firefox/addon/433/
Cu primul poti sa tai orice poza, nu ti-o mai afiseaza, sau bannere, sau site-uri intregi. Se creeaza niste filtre. Asa am taiat o caruta de chestii de pe DC. Imi ramane in mare parte doar textul efectiv.
Al doilea taie flash-urile, care sunt de fapt cel mai enervante pe DC. In locul lor apare un cerculet mic, daca chiar vrei flash-ul ala, ii dai drumul. Daca sunt site-uri la care stii ca-s flash-uri care trebuie, sau nu-s enervate, are optiune " allow flash on this site" sau asa ceva.
robotzica cucului spune:
Doamne, Ioana, ce copii frumosi ai putut sa faci! Sunt adorabili, fiecare in felul propriu varstei lui.
Sa va traiasca, iar voi sa fiti sanatosi sa ii cresteti mari si sa va bucurati de ei!