Maldive - cele mai grozave hoteluri
www.supereva.ro/info.asp?id=2377" target="_blank">Topul resorturilor de lux din Maldive
Cine a fost la vreunul din aceste hoteluri minunate?
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
kellyabbot spune:
eu inca n-am ajuns in Maldive, dar e in planul 2011. daca mi-ati recomanda un hotel v-as fi recunoscatoare (nu din top, ca nu am atatia bani)
dana n. spune:
Noi am fost in Maldive. Nu intr-un resort de top ci intr-unul de care am fost f multumiti: www.chaayahotels.com/ChaayaLagoon.htm" target="_blank">Chaaya Lagoon Hakura Huraa
A fost un concediu de vis, raiul pe pamant
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+
balanta_tm spune:
Noi am fost pe insula Meeru si am avut cazare pe apa: http://www.meeru.com/ . A fost superb, minunat, uluitor; nu am destule cuvinte ca sa descriu. Ne-am simtit ca in paradis.
lorelei_19 spune:
Noi am fost anul trecut in insula Helengeli: http://www.helengeli.net/. E o insula mai micuta, speciala pentru scufundari. A fost intr-adevar ca in paradis...
maraflorescu spune:
Salutare, eu si sotul meu am fost anul trecut in Maldive si am stat la Sun Island Resort & Spa. Si tin sa va spun ca a fost magic! ...doar ca oricine merge in Maldive trebuie sa aiba grija sa mearga cu agentie de turism ok, pentru ca daca doamne fereste se intampla ceva, esti la mii de km distanta de casa si agentia trebuie sa fie lamnga tine sa te ajute. Asta asa ca masura de precautie zic..
ella_74 spune:
am fost si noi in Maldive in 2005, in Kuredu Island; am stat 14 zile.
Noi am avut bungalow pe tarm, nu am vrut pe apa fiindca ne-am dus in muson si se intampla si furtuni atunci; din fericire noi am avut parte de o singura ploicica de vara.
Insula are un mare centru de sporturi acvatice.
Cine alege insula asta, sa caute bungalow de lux, cum am avut noi , fiindca e pe partea de insula cu nisip alb si mare turcoaz; pe partea cealalta a insulei unde sunt bungalow-uri low budget, e pietris si marea inchisa la culoare ; si de fapt bungalow-urile arata ca niste wc-uri cu stuf pe ele.
La fel restaurantele, cel pentru bungalow-urile de lux serveste mancare excelenta, cel pentru bungalow-urile ieftine serveste mancare mai proasta.
Am citit multe review-uri inainte sa facem rezervare si recomand verificarea insulei/resortului pe tripadvisor si holidaycheck.de pentru cine stie germana.
cert e ca acolo iti ramane o parte din suflet...