BIOGENESIS FERTILITY CENTER(21)
Raspunsuri - Pagina 8
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sarrah salutare fetelor, cam liniste pe aici , dragi viitoare mamici ! cine s-a inscris pentru luna noiembrie ? cu cine "ma tin de manuta" ? succes tuturor ! MTHFR A1298C - genotip homozigot BETA 2 GP1 IgM- 156, val de ref <20(sindrom antifosfolipidic) Tiroida Hashimoto 1 sarcina obt natural, BB nascut in dec 2004 la 27s, placenta previa ... din pacate a murit la 2,5 luni 2 IA in 2008 nereusite 1 GIFT dec 2008 nereusit 1 FIV in dec 2009 - nereusit FET intrerupt in feb 2010 urmez FET 28.11.2010 |
cu mine :) eu am inceput deja tratamentul cu diphereline pe 28. Nu am luat AC, merg pe ciclul meu, care se pare ca se potriveste cu al lor.
Intrebare: eu stimularea ar trebui sa o incep pe 12, asta in conditiile in care CM ar trebui sa vina pe 7 nov. E ok ca nu incep in prima zi a CM? eu stiu ca asa am inceput la Giulesti. A mai facut cineva asa?
Fetele, intrebare importanta:
- ce trat ati luat inainte si dupa vitro (clexane de cand, aspenter de cand, intrerupt cand etc)
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
adrianaady spune:
Ingeras o sa fi pe inhibare cu diphe , deci nu e nici o problema daca vine cm mai devrem de 12 noiembrie . Eu stiu fete care au fost la fel in lotul cand am facut eu.
Eu aspenter iau zilnic , nu am luat cu o zi inainte punctiei, l-am reluat a doua zi dupa punctie. Clexane din z1 de stimulare, pauza seara dinaintea punctiei, l=am reluat a doua zi dupa punctie.
Mult noroc, sa fie luna ta norocoasa
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui adrianaady Ingeras o sa fi pe inhibare cu diphe , deci nu e nici o problema daca vine cm mai devrem de 12 noiembrie . Eu stiu fete care au fost la fel in lotul cand am facut eu. Eu aspenter iau zilnic , nu am luat cu o zi inainte punctiei, l-am reluat a doua zi dupa punctie. Clexane din z1 de stimulare, pauza seara dinaintea punctiei, l=am reluat a doua zi dupa punctie. Mult noroc, sa fie luna ta norocoasa Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 sar'na mult. Exact cum banuiam. Ok, pricipit :)) tratament cu ce altceva ai facut? ce ti-au mai dat? |
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
adrianaady spune:
Ei nu au mai dat nimic in plus pt mutatii. Eu stiam de la drU sa iau femibion, acid folic, omega 3 si cam atit. Pina et iti vor mai da ei tratament suplimentar.
catalina2307 spune:
Eu fara sa fac pe loturi nu am inceput stimularea niciodata in z1 CM.
Ingerasule bafta multa.
sarah - tin pumnii.
Nu mai scot majoretele ca m-au cam enervat.
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui adrianaady Ei nu au mai dat nimic in plus pt mutatii. Eu stiam de la drU sa iau femibion, acid folic, omega 3 si cam atit. Pina et iti vor mai da ei tratament suplimentar. Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
Femibion oricum iau, ca mi-a spus dr Uscatescu sa iau.
Dar mi-a spus de asemenea si de aspenter, clexane obligatoriu, de-asta intrebam. Nu banuiam ca o sa ma potrivesc cu ei sa fac luna asta, asa ca nu am intrat mai mult in detalii cu dr Uscatescu.
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui catalina2307 Eu fara sa fac pe loturi nu am inceput stimularea niciodata in z1 CM. Ingerasule bafta multa. sarah - tin pumnii. Nu mai scot majoretele ca m-au cam enervat. Catalina |
multumesc.
ba ai sa le scoti cand e cazul :)
fetele, voi cati embrioni ati transferat?
pe mine ma baga pe 75 puregon si 75 menopur.
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
goggy spune:
citat din mesajul lui sarrah goggy- ce mai face viitoarea bunica ? cred ca e topita...salutari ! |
croseteaza pulovere pt nepotzel
38+ cu
sarrah spune:
ingeras - ma bucura faptul ca vom ramane gravide in aceeasi zi !
referitor la intrebarile tale, e cel mai bine sa vb cu medicul. eu am FET si nu tb sa intrerup clexane. o sa fac de 0,4 incepand cu 3.11 cand incep si inhibarea cu diphereline. pe 5.11 opresc pilulele si in mod normal ar tb sa fiu Z1 pe 10 sau 11.
ca medicatie pt trombofilie iau aspenter 1/zi, acid folic 1/zi , omega 3 forte 1/zi si femibinon1 1/zi. pe 15 cred ca ne vedem la eco !
MTHFR A1298C - genotip homozigot
BETA 2 GP1 IgM- 156, val de ref <20(sindrom antifosfolipidic)
Tiroida Hashimoto
1 sarcina obt natural, BB nascut in dec 2004 la 27s, placenta previa ... din pacate a murit la 2,5 luni
2 IA in 2008 nereusite
1 GIFT dec 2008 nereusit
1 FIV in dec 2009 - nereusit
FET intrerupt in feb 2010
urmez FET 28.11.2010
sarrah spune:
cata - merci de "pumni "!
goggy - f tare ! sa ai nastere usoara !
MTHFR A1298C - genotip homozigot
BETA 2 GP1 IgM- 156, val de ref <20(sindrom antifosfolipidic)
Tiroida Hashimoto
1 sarcina obt natural, BB nascut in dec 2004 la 27s, placenta previa ... din pacate a murit la 2,5 luni
2 IA in 2008 nereusite
1 GIFT dec 2008 nereusit
1 FIV in dec 2009 - nereusit
FET intrerupt in feb 2010
urmez FET 28.11.2010