BIOGENESIS FERTILITY CENTER(21)
Raspunsuri - Pagina 13
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luck va rog ajutati-ma cu o informatie , de azi am ramas fara estrofem , nestiind ca nu se mai gaseste. La mine in oras nu am mai gasit la nici o farmacie nici estrofem nici cicloprogynova. Stie cineva sa imi spuna ceva referitor la asta? Eventual unde mai gasesc? Multumesc frumos !!! Multa bafta fetelor in focuri si sarcina usoara gravidutelor !!! MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot,ATPO pozitivi |
mai aveam eu o cutie de estrofem acasa, insa nu stiu daca a expirat sau nu, ca il am de cateva luni. Vrei sa ma uit? ti-l dau cu placere. Iti dau PM sa ma suni diseara sa-mi aduci aminte, ca uit sigur.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
AleDutulescu spune:
pentru ca nu se mai gaseste cicloprogynova eu am folosit plasturi cu estrogen. intreaba medicul, e cel mai sigur.
citat din mesajul lui luck va rog ajutati-ma cu o informatie , de azi am ramas fara estrofem , nestiind ca nu se mai gaseste. La mine in oras nu am mai gasit la nici o farmacie nici estrofem nici cicloprogynova. Stie cineva sa imi spuna ceva referitor la asta? Eventual unde mai gasesc? Multumesc frumos !!! Multa bafta fetelor in focuri si sarcina usoara gravidutelor !!! MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot,ATPO pozitivi |
ingeras26a spune:
Luck, hai cu beta mare!!!
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
anais74 spune:
Fetelor, ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie, va rog: stiti unde pot gasi Orgalutran de 0,25 mg?? La ce farmacie??
Va multumesc!
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui anais74 Fetelor, ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie, va rog: stiti unde pot gasi Orgalutran de 0,25 mg?? La ce farmacie?? Va multumesc! |
Gasesti in Help Net
ORGALUTRAN 0.25MG/0.5ML SOL INJ X 1SER
Farmacie Localitate Adresa Telefon
HN 74 Bucuresti Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 37 0314.050.669
HN 86 Timisoara Str. Astrilor, nr. 20-26 0356.459.343
Pret intreg 176.47 ron
Pret cu card 167.65
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
ingeras26a spune:
Daca ai nevoie de ceva, am o farmacista la Help Net cu care ma inteleg ff bine si imi face rost de medicamente repede (eu am sunat acum ca nu gaseam si pana diseara imi aduce diphereline).
Tot ea mi-a spus acum ca numai 27 de inj cu Clexane sunt compensate / luna, restul cica nu intra la medicamente compensate.
o sa ma duc maine la med de fam sa vad, eu oricum deja mi-am luat Clexane 30 buc.
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
anais74 spune:
Ingeras, multumesc mult. Am sunat la HN din Bucuresti, dar acolo sunt deja rezervate, deci nu ma puteau ajuta. La HN in Timisoara (de unde sunt eu), mai au intr-un singur loc 3 fiole, dar expirate din 31 august. Ideea e ca nu se mai fabrica. Am aflat de la reprezentantul firmei... Am trimis un mail medicului sa intreb daca pot lua expirat, in mod normal ele isi mai fac efectul inca 6 luni...
Daca tu cunosti pe cineva la HN in Buc, tare m-ai ajuta. Am o colega de serivici acolo, care s-ar putea duce imediat sa le cumpere.
Inca o data mii de multumiri!!
Rock68 spune:
Multumesc mult fetelor care mi-au scris.
Din pacate vestile mele sunt foarte triste... m-a sunat ieri dr Herghelegiu sa-mi dea vestea ca mi-a iesit sindrom Down la amniocenteza...
Nici nu stiu de capul meu, stiu doar ca trebuie sa astept rezultatul final si sa ma ocup de intreruperea de sarcina.
E inutil sa spun ca sunt distrusa... stiu ca nu sunt singura de pe planeta careia i se intampla asa o nenorocire si nu vreau sa par insensibila la durerea altora dar e tare grea lovitura asta pentru mine.
Mi-e groaza ca nu voi mai avea o alta sansa la varsta mea.
Cata, am vazut ca si tie s-a intamplat ceva cu prima sarcina cam in acelasi stadiu. In cazul in care nu ti-e prea greu sa deschizi un subiect atat de sensibil, ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai spune macar daca a trebuit sa faci cezariana sau ti-au putut provoca contractii si ai eliminat sarcina natural.
Bafta fetelor care sunt acum in tratament, va tin pumnii si sa dea D-zeu sa fie cat mai multi copii pe forumul asta.
filipac1979 spune:
buna fetelor
sunt o mai veche cititoare a subiectului vostru, un mare fan al clinicii biogenessis, anu trecut am fost la ei si pt ca mi s-=au schimbat de atunci datele problemei as vrea sa mai merg odata sa mai cer o parere.
stiti cumva cand mai vine domnul dr. D?am inteles ca a fost saptamana trecuta?
multumesc mult!