BIOGENESIS FERTILITY CENTER(21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Goggy un nume foarte frumos Dominic. Iar tu arati intr-un mare fel, esti o gravida foarte frumusica
Eu desi aveam reteta pt diphereline de la medic, cei de la farmacie au cerut nu stiu ce aprobare de la minister, prin nu stiu ce comisie, asa ca am lasat-o balta.
Pentru a fi sigura vb cu medicul de familie, apoi da un telefon la farmacie, sa stii daca se merita efortul sau nu.
Ca o mica paranteza, la clinica au preturi fff bune pt medicamentele de stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

va rog ajutati-ma cu o informatie , de azi am ramas fara estrofem , nestiind ca nu se mai gaseste.
La mine in oras nu am mai gasit la nici o farmacie nici estrofem nici cicloprogynova.
Stie cineva sa imi spuna ceva referitor la asta?
Eventual unde mai gasesc?
Multumesc frumos !!!
Multa bafta fetelor in focuri si sarcina usoara gravidutelor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Buna fetelor!

Va rog sa ma lamuriti si pe mine,Catalina poate esti prin preajma
Mi-am facut si eu un FSH si un E2 in z3 de CM .Am vrut mai mult sa vad ce valoare am la E2 spunindu-mi-se ca e posibil sa intru la menopauza,in ultima vreme nu mi-a mai venit CM decit indus de hormoni+ niste singerari printre menstre ,dar mi-am facut si un FSH caci stiu ca se poate sa fie influentat unul de altul .E adevarat ca daca val estrogenilor e mica atunci se apropie menopauza?
val sint asa :
FSH 16,4 (v.n. 4,4-14,4)
E2 70 (v.n. «160)
Cum vi se pare val E2 ,normal cam care e val cea mai buna prin z3?FSH -ul chiar nu l-am mai avut de mult atit de mic ,ultima val a fost de 29
Multumesc!

Luck,femostomul contine tot estrofem 2mg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

luck - poti sa mai pui plasturi climara - contin estrogen ! succes

MTHFR A1298C - genotip homozigot
BETA 2 GP1 IgM- 156, val de ref <20(sindrom antifosfolipidic)
Tiroida Hashimoto
1 sarcina obt natural, BB nascut in dec 2004 la 27s, placenta previa ... din pacate a murit la 2,5 luni
2 IA in 2008 nereusite
1 GIFT dec 2008 nereusit
1 FIV in dec 2009 - nereusit
FET intrerupt in feb 2010
urmez FET 28.11.2010

Mergi la inceput

multumesc frumos fete dragi !!!
bytzi
stii pe cineva care a luat fostimon?
Un estradiol > 50 in ziua 2-3 (si care nu e tocmai ok pt fiv)poate masca fie un FSH mai mare (o rezerva ovariana in scadere) fie existenta unui chist.
sarrah
sunt cu ochii pe tine la fet-ul care urmeaza , iti doresc din tot sufletul sa fie bine !!!Doamne Ajuta !!!
Si eu , ca si tine am tiroida hashimoto , nu am ramas niciodata insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

luck, ia vezi daca reusesti ceva cu astia http://www.efarma.ro/products.php?id=902

38+ cu

Mergi la inceput

Multumesc Luck!
Femoston(nu fostimon) dau cei de la Sb la FET ,uite aici prospectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Bytzi - despre ce unitate de masura vorbim?

Mergi la inceput

goggy
multumesc frumos , o sa incerc maine la telefon !
Ce repede trece timpul .... 38 saptamani deja?
Nastere usoara , am vazut ca ai programata cezariana pe 8 noiembrie,un puiut frumos si mancacios!!
Cautand astazi dupa estrofemul asta am vazut ca poate da dureri de sani ... si eu care ma bucuram ca ma dor sanii si nu am senzatii de CM (sunt z 10 dupa ET) ... se pare ca m-am bucurat degeaba.
bytzi

Mergi la inceput

Catalina,in pg/ml

Mergi la inceput