Burtici de nov-dec2010 - FELICITARI LIDIA_P(129)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Neata,

Acum plec la bubusor. Am pus 5 poze noi. Pupici.

Mami de ANDREEA LAVINIA - 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

sugubina, iti tin pumnii! e de asteptat sa ni se scurteze colul, avem atata greutate pe el.stiu ca e naspa statul in spital, dar e mai linistitor pt psihic ca esti supravegheata.stai la rezerva? e baia ffffff. mica, abia aveam loc de pipi, atingeam cu burtoiul de tot!

Adi +31 cu si
stau la et 5 in postoperator cezariene. Cu 3 paturi in camera si wc e ok,incap,au chiuveta in salon. E ok salonu,mi_am adus si perna de acas,am confort.

sugubina 32+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Aneud si eu am scaun de masina tot de la BeSafe!

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

'Neatza!

Sugubino, ai grija de tine si de pufice. Le-au facut monitorizare?

Eva, felicitari pt semnatura noua. Mai e un pas si schimbi prefixul!

Alexa, am vazut pozele cu minunea ta. E un ingeras mic si scump.

Si noi ne-am luat scoica BeSafe, doar ca e in Olanda, la socri, si nu stiu cand o luam de acolo...

Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Sugubina, multa sanatate!
Ana, nu zici nimic? Sper ca ai ajuns cu bine.
Sashenka, si eu am dureri de simfiza si altele de prin zona
Eu am comandat de pe Bimbomarket pt Arianna destul de multe produse si am fost tare multumita. Vin repede si taxa e de 50 de euro ,cchiar dc iei mai multe (eu am luat tarc Brevi, bouncer Fisher, leagan Graco, jumper Fisher, ci inca ceva ce-mi scapa acum ). acum 2 ani era mult mai bun site-ul, avea fff multe produse. Se comanda in draci pe la toate odiseele. Se cuplau fete cd vroiau sa imparta taxa de transport...aveau mobila super draguta, carucioare n tipuri. Pacat ca nu mai e asa..

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 36+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

E superba printesa!!!

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Neata,

Acum plec la bubusor. Am pus 5 poze noi. Pupici.

Mami de ANDREEA LAVINIA - 13 zile

Ana, 36+, mami de Matei

AMR 3 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris-Harieta spune:

Buna dimineata !
Si noi am comandat carucior brevi trio avenue de pe bimbomarket.it. Inca nu l-am primit pentru ca am ales o culoare care nu era pe stoc decat dupa 15 zile.Asteptam.Speram sa fim multumiti de el pentru ca nu ne-a fost recomandat de nimeni. Are cineva modelul acesta?
Am aflat de la voi ca astazi e sarbatoare, deci o sa stau cumintica, avem in plan sa spal si sa calc hainutele bebelinei.
marti am implinit 37 de saptamani, mai avem putin.
Va pup si va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineatza butricute,

Sugubina ai mare grija de tine. Multa sanatate si tie si la bebeline si sa mai stea cumintele la mami in burtica pana trec de 36 de saptamani.
Noi suntem bine, triste ca pleaca tati azi

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Eva, am mancat un covrig (dimineata), 2 feliute mici de paine din bagheta (pranz), si o pita de souvlaki facuta pizza (seara).

Poate fi si din cauza cartofilor fierti sau doar de la paine ?

Astazi la micul dejun am mancat iar 2 feliute mici de bagheta cu branza si juma de ardei gras verde. Mai tarziu am mai mancat si un mar mic.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Uf, tare greu e sa recuperezi cand faci pauza! Ieri am avut program full si nu am intrat deloc pe net, iar azi am facut un efort deosebit, mai ales ca sunt cam somnoroasa, ca nu am reusit sa adorm dupa ce a plecat sotul la serv.

Ieri mi-am luat analizele, secretie vaginala ok, streptococ B absent, control pe masa, rezultat col inchis, ecografie, rezultat bebe ok, asa ca numai de bine! Doar ca dimineata, in drum spre recoltare sange pentru analize, imi spune sotul ca saptamana viitoare e ultima de munca inainte de concediu... si asa am realizat cat de aproape e momentul nasterii! Ca eu nu ma gandeam decat ca de martea care a trecut in 3 saptamani e termenul si mi se parea ca mai e destul, dar cand am constientizat ca ar putea fi foarte rapid (si-a luat concediu din 25, incat sa fie langa mine, daca bebelina va fi mai grabita, cum se spune ca sunt fetele) mi-au dat lacrimile. Doamne ajuta sa fie bine!

Ma bucur ca si voi sunteti bine! Va pup si va urez o zi frumoasa! Afara totul pare ok, o zi placuta! Nu am reusit sa ajung la intalnire si nu am vazut nici mentiuni de la voi. A avut loc? Cate persoane au fost si care? Eu am negociat cu sotul sa ma duca, dar intre timp sa isi aranjeze si el o intalnire cu un prieten, incat sa nu piarda timp dupa fundul meu cu dus-intors si apoi cand sa ma ia iar dus-intors si pt ca nu a vrut, am renuntat eu.

Crisis: imi pare rau ca am ratat comanda, am vazut ca ai facut-o pe a Sugubinei... Daca mai faci, spune-mi si mie si trimite-mi pe PM datele de care ai nevoie si am nevoie: eu sa iti fac plata, tu sa poti face comanda. Daca nu se poate acum, nu e bai, o lasam pe alta data, ca oricum mai e destul pana sa putem folosi colacul concret.

37+

Mergi la inceput