Burtici de nov-dec2010 - FELICITARI LIDIA_P(129)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna dimineata!
Ne-am trezit de la 7:30, am dus copilul la gradi, m-am intors si am facut patul, aerisit, ordine etc, luat micul dejun, inca mai am cafea. Si v-am citit din urma, am avut ceva de recuperat.
Si eu ma simt ametita, fara chef, cred ca si vremea e de vina. Tinand cont de faptul ca astazi e sarbatoare, e Sf. Paraschiva si nu pot spala sau face treaba multa, m-am decis sa-mi fac bagajul pt spital, adica sa-mi pun tot necesarul in geanta. Asa se va linisti si sotul si mai scap de o grija. Dar voi incepe cu o baie cu spuma, poate ma revigorez. Si la 16:00 plec la cursuri
Multumesc tuturor pt lamuririle legate de scutecele de finet.
Amelia, am cumparat camasi pt alaptat si halat din magazinul Titan, cand urci la etajul 1, chiar la scari e un stand cu pijamale si are si scris ca acolo poti gasi articole pt gravide etc. Deci e chiar cum se termina scarile, la et 1. Cred ca mai sunt astfel de standuri si la et 1 sau 2, dar eu eram moarta de picioare deja si am cumparat de acolo, in ideea ca nu mai vroiam sa umblu prin tot magazinul. Produsele cumparate de mine sunt marca Vienetta (sper ca am scris corect, din bumbac f bun si nu au intrat la apa. Succes la cumparaturi!
Sugubina, multa sanatate si sper sa te duci acasa astazi

Claudia 35+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Buna dimineata !

Mancatul fara sare la mine se pare ca e un esec. Astazi am cu juma de kg mai mult decat ieri. Probabil ca daca mananc fara sare imi scade tensiunea, am stare de lesin si mananc mai mult ca sa-mi revin. Mai tin si astazi si vad cum merge, daca mai continui sau nu.

Raluca
, ai mancat cumva paine pe langa mancare sau fainoase ceva? Ca astea nu ajuta sa elimini lichide combinate cu alte proteine...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 29+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Sugubina sa te intorci repede acasa si cu puficele inca la purtator. iti tinem pumnii

Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

si eu raportez o noapte proasta fara somn, bebe a miscat foarte mult si tare plus ca au inceput sa ma doara toate oasele bazinului. ce ma fac ca mai am cel putin o luna....trebuie sa-mi iau macara

Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Neatza,
am schimbat si eu semnatura
Eva & Luca (08.09.2008) acum 29+ cu Noah (30. 12. 2010)
"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

EVA Yupii pt schimbarea semnaturii! La mai multe saptamani pana la termen!

[b]Felicitari tuturor burticilor care o sa schimbe azi semnatura! Treptat vor incepe nasterile! Eh, ce de emotii o sa avem!

Pup pe toate!

Madalina33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

si eu raportez o noapte proasta fara somn, bebe a miscat foarte mult si tare plus ca au inceput sa ma doara toate oasele bazinului. ce ma fac ca mai am cel putin o luna....trebuie sa-mi iau macara

Te inteleg perfect Andreea! Si eu ma simt tare grea si cu dureri! Si da, misca bebelina la greu, simt cum se intinde la maxim prin burtica,mi-o face zici ca e din plastelina, dar parca e mai bine sa ii simtim nu, decat sa ne facem griji ca de ce nu...suntem tare greu de multumit!

Sper ca ziua de azi sa-ti fie una buna, sa uiti de noaptea grea!

Madalina33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex

Madalina, multumim mult pentru cele 2 siteuri din Italia? Tie ti-au sosit deja si e ok? De pe care ai comandat - Bimbo?
Eva, te admir foarte mult pentru talentul tau fotografic. Si pe mine ma pasioneaza, insa am fost prea lenesa sa aprofundez. Poate mai tarziu. Noi avem cam aceasi termen. DPN 29.12, dar ecografic la mine e 18.12. Eu am asa un feeling ca nu ajung nici macar la mijlocul lui decembrie ca am colul scurt.
Cred ca Joy nu se referea la shushu de se panicase. Cum te mai simti Joy?
Beatrice, tu esti mai bine? Au trecut contractiile?
Fetelor, stiti in Bucuresti unde pot studia live un Brevi Ovo?
29+

Sorina Uite aici link cu magazinele unde poti gasi produsele Brevi, nu stiu acum daca au si caruciorul dar poti alege unul care sa fie aproape de tine! Poate totusi il au expus!
(sa scoti spatiile din link :))
http://www.h a p p y b a b y.ro/magazine.htm

Bafta!

Madalina33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Sa ma iertati de disparitie fetelor, am citit cat am putut din urma dar nu am terminat tot.

Lidia - FELICITARI! Ce nume frumos si ce bebe mare!

Noi am facut proba de diabet si a iesit la limita... cred ca suntem ok acum, o sa vedem marti la ecografie daca domnisoara noastra e tot 2-3 saptamani mai mare decat ar trebui.

Noi am facut un tur de forta si am luat tot inclusiv scaunul de masina BeSafe - cea mai sigura marca de pe piata- care a fost o aventura, cu exceptia patutului si a alarmei de respirat care apar saptamana viitoare. Weekend-ul asta ma apuc de spalat -devreme dar nu voi mai avea timp mai tarziu- si de inventarul hainelor asa ca poate fac si niste poze. Apoi ramane curatenia mare, epilatul dureros si pictura de pe peretele ei.

Alaltaieri am avut si primele cursuri dar nu m-au impresionat, o sala cat un hambar, cu o doamna turuind in Suedeza despre cum trebuie sa ne centram chi-ul si sa ne imaginam trasaturile copilului ca sa nastem sanatos... pierdere de vreme. A fost nostima la un moment dar "Mamele tinere cred ca noi moasele le vorbim pe la colturi daca se dau in spectacol dar asta nu e adevarat, suntem prea absorbite de moment! Acum cateva seri o colega a intrat in camera moaselor si doua dintre noi i-am spus ca nu ne vine sa credem cat a urlat mironosita ei si ea nici nu observase, asa se concentrase de tare!" :)

28+ cu o FIV

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Te inteleg perfect Andreea! Si eu ma simt tare grea si cu dureri! Si da, misca bebelina la greu, simt cum se intinde la maxim prin burtica,mi-o face zici ca e din plastelina, dar parca e mai bine sa ii simtim nu, decat sa ne facem griji ca de ce nu...suntem tare greu de multumit!

Sper ca ziua de azi sa-ti fie una buna, sa uiti de noaptea grea!

Madalina33+

iti dai seama ca prefer sa miste numai ca nu mai pot de dureri dar nu mai este mult si o sa ne fie dor de perioada asta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex

Madalina, multumim mult pentru cele 2 siteuri din Italia? Tie ti-au sosit deja si e ok? De pe care ai comandat - Bimbo?
Eva, te admir foarte mult pentru talentul tau fotografic. Si pe mine ma pasioneaza, insa am fost prea lenesa sa aprofundez. Poate mai tarziu. Noi avem cam aceasi termen. DPN 29.12, dar ecografic la mine e 18.12. Eu am asa un feeling ca nu ajung nici macar la mijlocul lui decembrie ca am colul scurt.
Cred ca Joy nu se referea la shushu de se panicase. Cum te mai simti Joy?
Beatrice, tu esti mai bine? Au trecut contractiile?
Fetelor, stiti in Bucuresti unde pot studia live un Brevi Ovo?
29+

Sorina Uite aici link cu magazinele unde poti gasi produsele Brevi, nu stiu acum daca au si caruciorul dar poti alege unul care sa fie aproape de tine! Poate totusi il au expus!
(sa scoti spatiile din link :))
http://www.h a p p y b a b y.ro/magazine.htm

Bafta!

Madalina33+

cand am fost ultima data erau destul de multe carucioare expuse...

Mergi la inceput