Burtici de nov-dec2010 - FELICITARI LIDIA_P(129)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ce videomonitoare aveti?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 36+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari
Amelia, de la pediatru primesti un carnet cu vaccinurile. Acolo sunt trecute, de fiecare data, in dreptul vaccinului si data la care se fac si sunt completate de dr la fiecare vaccin.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Sunt sigura ca medicii au grija sa ne informeze ce si cum, mai ales ca pe multe dintre vaccinuri am inteles ca mai nou le cumperi din farmacie, ca la spitale nu mai au.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fac eu cap nou si modific si lista

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl
Amelia, am cumparat camasi pt alaptat si halat din magazinul Titan, cand urci la etajul 1, chiar la scari e un stand cu pijamale si are si scris ca acolo poti gasi articole pt gravide etc. Deci e chiar cum se termina scarile, la et 1. Cred ca mai sunt astfel de standuri si la et 1 sau 2, dar eu eram moarta de picioare deja si am cumparat de acolo, in ideea ca nu mai vroiam sa umblu prin tot magazinul. Produsele cumparate de mine sunt marca Vienetta (sper ca am scris corect, din bumbac f bun si nu au intrat la apa. Succes la cumparaturi!
Claudia 35+ si Nicholas (25.11.04)

Multumesc mult Mistic, o sa ajung cat de curand in Titan, macar sa cumpar tot ce trebuie, ca la modul la care ma misc cu pregatirile, poate veni bebelina peste vreo cativa ani, poate reusesc sa termin si eu...

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moshulik

Buna seara burtici si proaspete mamici.
Vreau sa va multumesc din suflet pentru toate gandurile bune pe care mi le-ati adresat. V-am simtit alaturi si a contat foarte mult in clipele dificile pe care le-am trait.

Daca se poate, va rog sa modificati in lista.
Maria Alexandra, data nesterii: 23.09.2010, ora 18 53min, scor apgar 9, greutate 2250 grame, lungime 49 cm, varsta sarcinii- 34 saptamani, maternitatea Giulesti, Prof. Bogdan Marinescu.

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)

Moshulik, bine ati revenit acasa ! Si eu abia astept sa vad poze cu micuta Maria Alexandra!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

130

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu

Mergi la inceput