Burtici de nov-dec2010 - FELICITARI LIDIA_P(129)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h
eu am luat si am vazut brevi la magazinele Happy Baby
Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Sashenka, multumesc mult . Chiar acum plec in oras si sper sa ajung si la unul din magazinele Happy Baby sa studiez un ovo.

Recuperez mai pe seara cu cititul. Sa aveti o frumoasa, fara contractii.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

[b]ratusca, pe cand scoate drul tau firul? eu merg la urmatorul control in s34 si atunci stabilim next steps. ti-l scoate la nastere sau inainte? daca nasti natural, cred ca inainte, daca faci cezariana presupun ca se poate scoate inainte sau chiar la nastere.

Adi +31 cu si

eu voi naste prin cezariana..firul mi-l desface in ziua cand nasc..pe 25 voi merge la control si atunci imi va spune daca mai stam sau nu...bebe al meu apasa foarte tare pe col si am dureri iar colul a inceput sa se scurteze....
Acum am inceput sa citesc pe net despre cezariene..mi-e asa frica

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna fetelor!

am reusit sa citesc si eu paginile acestui capitol, pe ultimul insa l-am sarit.

am avut 2 nopti mai mult nedormite, cu contractii din care vro 2-3 dureroase si cand stau in fund parca iese bebelina, asa de jos o simt; acum dupa no-spa sunt mai bine.

sugubina, ai grija de tine si pufice, sa va intoarceti repede acasa tot 3 in 1!

felicitari fetelor care au schimbat semnatura!

ana_o a plecat la Timisoara?

Alexa1985,
ce dulce e Andreea! Sa va traiasca si sa vina repede acasa!

am facut turul magazinelor si am analizat sutienele de alaptat:
Jolidon, sutien din bumbac alb (nu au bej sau negru ptr ca nu produc), cu un sistem de inchidere mai complicat 49 ron.

Prenatal sutien bej dintr-un material supraelastic cu sistem de inchidere clasic cu "agatatoare" (adica partea detasabila are un ochi care se agata pe un bumb ce ramane pe bretea) 92 ron si sutien alb din bumbac cu inchidere mos si baba pe fiecare san 109 ron.

Mothercare are foarte multe modele, inclusiv gen bustiera; culori alb bej, negru cu diverse modele de prindere printre care si cel clasic cu "agatatoare", setul de 2 bucati intre 165 si 174 ron.

Evident, ca toate despre care v-am spus, sunt moartea pasiunii.

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

AMR 17 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Alexa, am vazut-o si eu pe Andreea, vai ce scumpa este. Ce drag imie de ei asa mici si cu ochii asa mari...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 29+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Beatrice eu fac cezariana programata, pe 28 oct.

AMR 17 zile!

asa creste bebelusa

Mergi la inceput

mi-am dat seama ca trebuia sa schimb semnatura! fix de azi in 2 saptamani o vad pe bebelina!

AMR 14 zile!

asa creste bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

waw, eu pe 19 oct aflu data exacta, dar tot in acea sapt 25-30 oct va avea loc operatia. Insa acum iar stau lesinata in pat cu contractii...momentan suportabile, dar asa a fost de fiecare data cand m-am internat, au inceput usor-usor pana cand n-am mai putut suporta. Chair nu mai ma joc!

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ratusca, trebuie sa fim optimiste. fata mes e foarte jos pozitionata, da cu picioarele in col. o simt in chiloti, deasupra simfizei. si colul meu s-a scurtat, dar eu zi ca se tine bine inca, tinand cont ca are 27mm la masuratoarea abdominala,de la 35 cat are el tot si la sarcina gemelara. scurtarea colului e fiziologica la finalul sarcinii. bea apa multa si ia magneziu ca sa mai relaxezi muschii. acuma 40 de sapt nu o sa ajungem, dar macar 36!

Adi +31 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

andreeacc, mi-a placut faza cu moartea pasiunii. am luat si eu un sutien, adevarata centura de castitate. niste barete cat china si cupe asemenea.eu, care aveam 70B inainte! am pus sutienu asta pe mine, zici ca am bluza in toata regula, am ajuns la concluzia ca adio decolteuri dupa nastere!

Adi +31 cu si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

andreeacc, mi-a placut faza cu moartea pasiunii. am luat si eu un sutien, adevarata centura de castitate. niste barete cat china si cupe asemenea.eu, care aveam 70B inainte! am pus sutienu asta pe mine, zici ca am bluza in toata regula, am ajuns la concluzia ca adio decolteuri dupa nastere!

Adi +31 cu si

din contra, s-ar putea cat alaptezi sa ai nist sani fermi si frumosi, eu asa am avut si tot 70B a fost la inceput; totul e sa ne luam niste sutiene mai sexoase.insa astea din primele saptamani sunt de babete

AMR 14 zile!

asa creste bebelusa

Mergi la inceput