FIV DR. DRAGOS ALBU 12bis Bravo HONEYS
Raspunsuri - Pagina 8
honeys spune:
Multumesc dar mi-e Asa de fricaaaa. Vreau si eu s-apuc sa fac beta, sa Nu vina inca...am un morcov mareeee
lyly_mar spune:
Da,Lumi,multumesc pup]
Citat: |
citat din mesajul lui lumimar Lyly,de estradion si prg zici? Eu le faceam inainte de analize si nu a avut nimic Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot |
lumimar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeys Multumesc dar mi-e Asa de fricaaaa. Vreau si eu s-apuc sa fac beta, sa Nu vina inca...am un morcov mareeee |
Mananci bataitza cu maturoiul cel mare daca nu esti fetitza cuminte....in loc sa te bucuri ca vei fi mamaica ,te stresezi degeaba si stresezi si bebeii.Hai fi cuminte si doamne ajuta
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
maria81 spune:
neata fetelor va pup pe toate
eu am doua vesti una proasta si una buna
vestea proasta e ca s-ar putea sa raman fara serv si sunt f stresata si la serv eu un haos total si nu am chef de nimic, si cea buna este ca ieri am fost sa imi vad prima finuta care s-a nascut joi seara la Giulesti
honeys fii optimista trebuie sa se prinda, nu se poate altfel, astazi sa stai la pat sa nu faci efort
lumimar tu esti bine?
ama o fata curajoasa si optimista, Doamne ajuta sa se prinda natural si sa nu mai fie nevoie de al doilea FIV
lyly_mar si elenus bafta multa va tin pumnii
bun venit fetelor noi
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
lumimar spune:
Fetelor,cam tarziu va invit la cafeluta de dimineata spre pranz
Maria,mai incet cu stresul si supararea la serviciu pt ca dauneaza la bebei.Sa-ti traiasca finuta,sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea
Eu sunt bine,nu am nici un simptom,vad ca trece timpul si se apropie ziua cand trebe sa imi vina cm ,asta este mergem mai departe indiferent de rezultat
Pupici la toate fetele
maria81 spune:
lumi ca sa nu ma mai gandesc la problemele de la serv m-am apucat sa fac un pic de curatenie prin casa, m-a apucat vrednicia
honeys ce mai faci?
da-ne vesti suntem alaturi de tine si te rog fii optimista pana la capat
nici o sarcina, 3 IA
lyly_mar spune:
Maria,las-o mai usor cu treaba...stiu ca esti stresata cu serviciul...dar incerca sa stai cumintica...sa nu iti reprosezi mai tarziu ...hai ca nu mai este mult pana la beta si tb sa faca sotul curat in casa
Mai am o intrebare:tb sa fac 2 fiole de menopur de cate 75 fiecare,folosesc 1 solvent pt amandoua fiolele sau fiecare fiola cu praf cu solventul ei?
Honey,cum esti?
lumimar spune:
Lily,poti sa folosesti pe amandoua fiolele cu solutie sau poti folosi o singura fiola de solutie la doua sticlute de menopur.Cum iti este mai usor,eu cand am avut de facut doua le-am folosit pe amandoua fiole,cand am avut trei sticlute de menopur am folosit doua fiole de solutie,mi s-a parut ca e mai putina solutie in serunga si scap mai repede
Pupi si bafta la injectat
CAMELIA28 spune:
la Menopur se poate folosi un solvent la 3 fl , deci la tine e suficient unul.
Mult noroc!
maria81 spune:
lyly eu am folosit un solvent la doua flacoane, pe prospect scrie ca se poate un solvent la 3 flacoane
monas ma bucur f mult pt bebeii tai
nici o sarcina, 3 IA