FIV DR. DRAGOS ALBU 12bis Bravo HONEYS
Raspunsuri - Pagina 7
lumimar spune:
Elenush
Tu cand incepi treaba?
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
amacuba spune:
lyly bafta multa si sa fie cu noroc
pup si celelalte fete
cat despre mine, am fost la doctorasul nostru, acu am venit
FIV 2 undeva prin ian-feb, cand vreau eu.pana atunci vitamine si , intelegeti la greu! ca cica zice doctorasul, poate o fi natural pana atunci ca ar fi sanse.poti sa stii ce-ti rezerva viatza?!
in rest sa auzim numai de bine si sa ne pregatim sa scoatem fetele pentru honeys, maria,lumi sapt viitoare.
pup si o seara buna
lumimar spune:
Ama,pup si eu fata curajoasa
spor la prestat si sa auzim numai de bine,sa vii cu vestea buna ca s-a intamplat asa natural si ca vei fi mamica fericita al unui bebel nascut din iubareala multa
Pupacei
elenus26 spune:
Neataaa!
Am reusit sa dorm o noapte intreaga...ce bine mi-a prins. Si a venit si ciclosul in toate puterile lui si Lumi draga de azi o sa incep sa iau AC.
Va pupic si sa aveti un weekend frumos!
honeys spune:
Neatza dragelor. Sunt un pic speriata aseara am avut o scurgere roz, am crezut ca-mi vine. Azi vad ca e bine, cel Putin pana acum. Ce-o fi, ieri eram in ziua 7 de la et. Asa mi-e frica ca-mi vine ciclosul si Nu apuc si eu sa fac beta.... Va pup pe toate
lyly_mar spune:
Honey,e de la nidare
Doamne ajuta!
Citat: |
citat din mesajul lui honeys Neatza dragelor. Sunt un pic speriata aseara am avut o scurgere roz, am crezut ca-mi vine. Azi vad ca e bine, cel Putin pana acum. Ce-o fi, ieri eram in ziua 7 de la et. Asa mi-e frica ca-mi vine ciclosul si Nu apuc si eu sa fac beta.... Va pup pe toate |
lumimar spune:
Honeys,nu te speria,sunt petele de nidare a embrionasilor tai.ei lupta sa ramana cu tine,s-au prins asa ca nu te panica,va fii bine vei vedea
Pupacei
lyly_mar spune:
Elenus,Bafta multa!
Ama, spor la natural...se zice ca sunt sanse mari sa ramai dupa fiv
Intrebare(ca acum am idei putine si fixe): conteaza dc fac clexane si diph inainte de recoltarea pt analizele de sange?sau tb analize si pe urma injectarea?
la toate fetele
lumimar spune:
Lyly,de estradion si prg zici?
Eu le faceam inainte de analize si nu a avut nimic