FIV DR. DRAGOS ALBU 12bis Bravo HONEYS

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Buna fetelor, si eu va citeam din umbra si-am suferit alaturi de voi in ultimele saptamani, sperand sa nu ajung eu insumi aici. Din pacate azi e Z1, mai aveam cateva luni de incercari inainte de FIV, n-am reusit, asa ca FIV scrie pe noi. Tocmai am facut programare la Albu, sunt pacienta lui din vara, si mergem pe 27 oct. Mai zicea cineva ca vine pe 27 la el, dar nu mai stiu cine.
Va si va urez o zi cat mai frumoasa!

in devenire

Didi, eu sunt programata pentru 27oct dar ma gandeam sa reprogramez pentru ca din calculele mele, as fi la cm atunci, si ma gandesc ca poate o sa ma si consulte fiind prima intalnire....ma mai gandesc. tu la ce ora ai programarea facuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor,ce bine ca forumul nostru este activ,ca ne sprijinim si ne incurajam reciproc.In felul acesta,reusit sa trecem mai usor peste neplacerile create de implinirea visului de a fii mamici.
Cat priveste pe doctorasul grizonat,jos palaria in fata lui,mai rar oameni in sistemul medical ca el.Indiferent de rezultatul nostru,noi tot cu el vom merge in continuare
Pupacei multi pt toate fetele dragute

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ama - din pacate, in afara de regimul alimentar (vezi topicul cu endometrioza), AC-urile luate fara intrerupere, menopauza indusa prin diphereline, operatia prin laparo - singurul remediu este o sarcina. Toate cele enumerate mai sus pot ameliora pentru scurta durata endometrioza, sau o pot opri partial (operatia si diphe), dar ea se reface. E o nenorocenie de boala...si uite cum stropsi sarmana limba romana, dar chiar asa e boala asta. Eu ma bucur ca formatiunile sunt, prin natura lor, benigne si ma rog sa nu sufere transformari drastice si sa devina maligne. Daca sotulache se mai ingrase mult, parca vad ca apelez la burdihanul lui fara endometrioza si vom fi primul caz din Romanica de barbatel fiv-os gravid...ce atatea mame surogat, tata surogat nu se poate?

Va pup. Weekend placut!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fetele
dIn aventurile mele in ale FIV-ului:fost azi la dr cu sotu, a3 ora iau a iesit analizele fara ecoli,dr a zis sa incep fiv,facut la ora 15 diph si clexane ,facut eco:3,4 folicului antrali(nu e cam putin???),umblat brambura dupa clexane 0,2,acum ma pregatesc sa maduc sa ma intepe pt puregon si menopur...ufff

I-am zis dr de patania lui monas,nu am dat nume,si i-a dat sotului meu si el antibiotic 10 zile....
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lyly,ma bucur mult ca ai inceput procedura.
Doamne-ajuta sa fie cu reusita.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Lily,doamne ajuta sa fie cu noroc de data asta
Ma bucur enorm ca ati reusit sa va sincronizati pt ca treaba sa iasa asa cum trebuie
Pupici

Mergi la inceput

Lily,Monas a facut fiv-ul cu madam Predoi si a fost cel norocos,sa speram ca asa va fi si la noi toate

Mergi la inceput

Samira,pup si eu fata curajoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

revenit de la dr.....facut analizele: de ziua 2-FSH=10,48; progesteron=0,6; estradiol=21...l-am intrebat iar de foliculi ,dc nu sunt prea putini??si a zis ca l-a AMH meu de 1,2 ,3-4 foliculi sunt normali......i-am zis ca la alte fete cu AMH mai mic au fost mai multi ....si mi-a zis ca mi-a dat doza maxima de puregon si menopur.....om mai vedea,ma duc luni ca ziua 4 e duminica la mine si ne vedem in ziua 5 ....
fetele ,multumesc de incurajari
Doamne ajuta la toate fetele!

Mergi la inceput

Lily,prg nu este prea mare?
eu zic ca luni vei avea mai multi foliculi si vor fi si babani

Mergi la inceput