FIV DR. DRAGOS ALBU 12bis Bravo HONEYS
Raspunsuri - Pagina 5
aristica spune:
inna eu am vazut doua gravidute din fiv la usa lui Albu cand faceam stimulare. Ele aveau burtica mare, ca poate mai erau, dar aveau sarcini mai mici, am vazut si cupluri ce veneau cu pruncii fivosi facuti "partial: cu Albu. La mine n-a reusit, dar eu am bonus o endometrioza, un sot cu OATS si un istoric negativ (venisem deja cu 2 et nereusite). Nu mai am de gand sa fac fiv, dar asta nu inseamna ca renunt la Albu. Oricum ar veni copilul in familia noastra, Albu ramane - si aste e decizia luata si de sot. Dupa cum vezi si-n cazul Amei, fiv-ul e o loterie. Treci prin emotii pe care doar noi, intre noi le intelegem, dar, important este ca dupa finalizarea fiv-ului, chiar daca rezultatul este negativ, te intorci la viata din-naintea fiv-ului si, crede-ma, e ca atunci cand te lasi de fumat: mancarea are gust mai bun, sex-ul e mai frumos, colegii parca nu mai sunt enervanti...Important e sa accepti ce ti s-a intamplat si sa mergi inainte. FIV-ul nereusit nu e capat de drum, e doar o etapa a vietii, pe care o depasesti impreuna cu sotul din dotare.
ama - eu nu-ti voi spune decat atat: dupa o perioada grea, care va urma, mama ei, ca n-ai ce-i face, totul va fi o.k.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
didi32 spune:
Buna fetelor, si eu va citeam din umbra si-am suferit alaturi de voi in ultimele saptamani, sperand sa nu ajung eu insumi aici. Din pacate azi e Z1, mai aveam cateva luni de incercari inainte de FIV, n-am reusit, asa ca FIV scrie pe noi. Tocmai am facut programare la Albu, sunt pacienta lui din vara, si mergem pe 27 oct. Mai zicea cineva ca vine pe 27 la el, dar nu mai stiu cine.
Va si va urez o zi cat mai frumoasa!
in devenire
inna08 spune:
ARI, TU AI 27 ANI.EU 32 ANI.AMANDOI SUNTEM SINGURI LA PARINTI SI CREDE-MA CA NU PREA AVEM PE CINE SA DESCHIDEM OCHII.
ORICUM NICI NOI NU RENUNTAM LA ALBU,ASTA ESTE SIGUR.
Monas spune:
Maria 81: eu am facut FIV la Dr Predoi. Insa am facut niste ecografii cu Dr Albu si mi-a placut de el. Mi s-a parut deschis si comunicativ, chiar daca nu eram pacienta lui. Insa deja eram intrata in hora la celalalt medic, asa ca am "jucat " mai departe. cred ca am realizat ca FIV-ul tine si de noroc. La FIv doi am reusit si acum asteptam gemenasi. Nu mai pun la socoteala ca suntem cam inaintati ca varsta.
de aceea va rog sa veti incredere ca o sa reusiti!
14+
lumimar spune:
AMA,imi pare tare rau,te pup si te imbratisez cu drag
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
speranta2 spune:
Aristica, tare bine ai zis. Va citesc si va sustin si eu din umbra. Noi vom face FIV prin ianuarie cel mai sigur. Tot la Albu.Va pup.
camemar spune:
Buna la toata lumea,
Si eu v am citit mereu din umbra si am considerat ca trebuie ca in momente mai grele sa scriu si sa va spun ca sunt si reusite chiar daca nu toti scriu pe forum.
Am facut un fiv la Szeged nereusit,fiv 2 cu albu care a reusit dar din pacate sarcina s a oprit din evolutie la 10 sapt.sigur nu e vina Dr ca s a intamplat asa...
Dupa o noua histeroscopie luna viitoare(dupa chiuretaj) o sa repetam fiv ul in decembrie sau ian.
Prin urmare, curaj , totul e o loterie oarecum ,dar cu speranta poate reusim!!!
Bafta la bebei fetelor!!!
amacuba spune:
aristica iubita si eu voi ramane tot la Albu pt ca nu am ce sa-i reprosez lui si pana la urma nici mie pt ca eu consider ca am respectat tot.insa asa cum ai zis si tu eu mai am si nenorocita asta de endometrioza care mi-a distrus si rezerva ovariana si din aceasta cauza sunt mai suparata pt ca nu stiu cate incercari pot avea si daca voi avea sanse de reusita.
eu stiu ca ai dreptate ca numai noi intre noi putem sa ne intelegem si sa traim aceste emotii.
azi dimineata incercam sa caut iarasi tratamente pentru endometrioza.fac un apel la fetele care cittesc aici si care cynosc diversi homeopati sau diverse tratamente verificate pentru endometrioza si care au ajuatat fetele sa ramana insarcinate , sa le posteze. e f importatnt sa ne ajutam intre noi.imi cer scuze pentru mesajul lung dar cred ca vom reusi si ca DD are un bebel si pentru noi pentru ca intr-adevar ne dorim si luptam pentru acest vis.
Honeys, lumi, maria si toate celelalte care sunteti in focuri si veti fi va tin pumnii la toate , va iubesc pe toate si uitati esecul meu ,ganditi pozitiv.eu sunt langa voi si va multumesc din suflet pentru sprijin
diseara la 8.30 sunt la usa la Albu.trebuie sa gasim o solutie si sa-i trimitem GPS-ul berzei.vorba mirelei, o fi batrana si grasa si s-o mai odihni.
flo.flo spune:
Ama sunt si eu alaturi de tine . Stiu si eu cat de greu este sa o iei de la inceput, sa mergi inainte. Dar trebuie, pentru ca sunt convinsa ca pana la urma toate eforturile astea astea vor fi rasplatita de DD.Nu are cum sa fie altfel!