FIV DR. DRAGOS ALBU 12bis Bravo HONEYS
Raspunsuri - Pagina 11
maria81 spune:
ama este a 12-a zi de la embriotansfer
am facut ET pe 6 octombrie
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
didi32 spune:
Flo.flo sigur ne vedem, la ora aia deja sunt intarziate programarile, mai vb pana atunci sa vedem cum ne recunoastem Si la mine ar fi primul, si sper si ultimul FIV. Am toate analizele facute, inclusiv laparo si histeroscopie. Doar AMH-ul sa-l fac maine sa-l am gata pana pe 27.
Fetele, hai cu beta mare!
in devenire
maria81 spune:
flo si didi va tin pumnii
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
paunas spune:
buna fetelor
as vrea sa va intreb :am facut prog la dr.albu ptr o consultatie ,dar se poate face atunci si eco?
sanatate tuturor
lyly_mar spune:
Buna fetele,
Eu am cazut in groapa cu potential.....nu stiu ce sa fac mai departe....
Am fost la analize si eco(ziua 5 de CM-a 4 de stimulare) ,azi- dimineata, dar dr cu chiu cu vai a mai gasit 3 foliculi,initial nu vedea decat 2 si mi-a propus sa ma opresc cu stimularea....a mai cautat si a mai gasit unu....a zis ca nu isi explica de ce la AMH =1,2 am doar asa de putin foliculi.....ca varsta ar fi cauza....pe urma zis sa merg in continuare cu stimularea pe care o am si sa ne vedem joi dimineata ...si hotaram ce facem....ca el crede ca dc intrerup acum,luna viitoare tot atatia am.......
Mi-am facut si analizele:estradiol=153,FSH=23 si Progesteronul=4,9.....mi se pare imens progesteronul!!!!!!!.....acum vreau sa ii trimit analizele pe mesaj sa vad ce zice.....
ma gandesc ca dc zice sa nu fac FIV sa il intreb dc pot face Inseminare......
Voi ce ziceti???
pupici si bafta multa!
honeys spune:
Paunas, poate face, dar nu stiu daca va fi cazul.
Adica mie la prima consultatie, pe langa analiza dosar mi-a luat si secretie de col si papanicolau. Deci nu e exclus, daca considera ca e nevoie.
Lyly, nu stiu ce sa zic, estradiolul pare ok, progesteronul e marisor, adica eu cu 3 zile inainte de punctie am avut 0.3...chiar nu stiu. Oricum, pana joi n-are sens sa te stresezi prea tare, nu poti schimba nimic din pacate.
Pup
didi32 spune:
Maria multumim de incurajari
Paunas, si cand mi-am facut eu programare pt consultatie am facut si eco, si toate fetele dinaintea mea facusera. Asa ca s-ar putea sa-ti faca si tie, chiar daca nu te-ai programat special pt asta. Cand mergi?
Lyly, eu una inca nu sunt atat de avansata la chestiile astea si nu stiu sa-ti raspund. Abia acum incep. Mult curaj si vezi ce zice si Albu.
in devenire