Limba engleza- grupa mijlocie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle_ spune:

Adriana mica , multumesc tare mult..exact asta cautam...cateva puncte de plecare , sa imi fac eu un ''plan de atac''....
O sa caut si DVD-urile , sunt sigura ca o sa ii placa tare mult!
Multumesc inca o data !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Sa stii ca fiica-mea a fost la optionalul de engleza de la grupa mica si imi pare rau de bani !!! Intr-adevar, stie sa zica "how are you" si "I'm fine", dar asta numai pt ca il repetau in fiecare zi ... Dar asta-i tot ce a invatat si nici nu stie ce inseamna !

Mai multa engleza a invatat din desenele animate ! chiar m-a suprins cu niste expresii folosite in contextul potrivit ! Pune-i desene scurte, cu cuvinte putine, la inceput, care s-o atraga ! Exemplu - serialul cu strumfi

Mai exista un site - www.poissonrouge.com - cu tot felul de joculete interactive, in care invata sa stapaneasca mouse-ul si sa faca diverse asocieri; are si o sectiune cu cuvinte in engleza.

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Si fetitele mele fac engleza la gradi si suntem destul de multumiti de cum au evoluat. De exemplu acum 6 luni ni stiau prea bine ce inseamna engleza si acuma stiu sa salute, sa numere, sa faca mici propozitii, culorile, membrii familiei, animalele salbatice. Noi sutem foarte multumiti. Eu zic ca este un mare avantaj pentru copil sa invete de pe acum o limba straina.
Noi de exemplu incepind din anul acesta le-am inscris si la germana.
Am crezut ca o sa faca confuzie intre limibi, dar spre uimierea noastra au reusit sa faca diferenta.
La germana sunt la inceput. Noi au facut decat 2-3 ore , si pina acuma au facut decat formele de salut si membrii familiei.
Dar fac diferenta intre ele si chiar le place.
Eu una am inceput limbile straine destul de tirziu si din acest motiv mi-a fost foarte greu sa le invat...

Mergi la inceput