Fluturasi de martie-aprilie 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

am gresit, contractul de la spital, e reiinoit in aug 2010 si valabil pana in aug. 2011.nu scrie nicaieri in el ca sunt obligata sa fac garzi in fiecare luna, asa ca poate ca dc nu am in sept si oct pana incepe celalalt contract, n-o fi bai. mi-a placut cum a zis tipa de la indemnizatie- voi, medicii, sunteti o specie mai specialaavem de facut dupa facultate rezidentiat, cu, cursuri, examene, note, si examen la final, dar nu e considerata forma de invatamant, ptr ca primim un amarat de salariu.doctoratul in medicina nu te lasa sa intri in somaj dupa rezidentiat, dar nici nu e pus la indemnizatie- somajul era, deci mai bine somer decat doctorand cu bursa.in fine..m-am saturat de toate astea, azi duc actele ptr contract si de maine, las subiectul in Plata Domnului,si ma apuc de altceva, ca mai am atatea de rezolvat..

16 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

viss ce ma bucur ca azi este mai vesela si linistita. mai ales ca ti-ai vazut bebicii. hai ca pana la urma trebuie sa se rezolve cumva.

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

viss ce ma bucur ca azi este mai vesela si linistita. mai ales ca ti-ai vazut bebicii. hai ca pana la urma trebuie sa se rezolve cumva.

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

strumphy, felicitari pt analizele bune si pt bum bum ..acum te-ai linistit
viss, pe mine deja ma depaseste ce povestesti tu acolo..ca sa nu zic ca ma ingrozeste sper din tot sufletul sa fie bine pentru voi, sa rezolvi cu indemnizatia..ca uite din pacate asa e viata asta, ne macina gandul zilei de maine

mami de Vlad 09.04.2009 si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

fetele..nu vi se pare ca lipseste cineva? Nu i-am 'vazut scrisul' anexenei azi......:)
stiti ceva de ea?

Mamica mandra a lui Dani si asteptand o zana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Roxy astept pareri despre carucior. EU cred ca in week-end o sa ajung sa il vad, ca si eu sunt tare curioasa cum este. Azi m-am uitat la patuturi pentru bebelusi si la lenjerii de pat, saltelute din cocos si tot felul.

Monas la cat timp de la terminarea antibioticului ai repetat analiza?

Yasmi pe unde umbli de nu dai niciun semn?

Ally cred ca iti e tare bine la Onesti, de nu ai intrat deloc.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Strumphy felicitari pentru analizele bune, dar eu ti-am zis ca vor iesi excelent!

Viss ma bucur ca vei rezolva pana la urma!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Multumesc fetele sunteti dragute, dar eu tot mai am un pic de grija, pana nu vad toxo facuta si sa fie buna , parca nu ma pot linisti total, oricum sunt mult mai linistita, dar toxo asta imi sta pe creier.

Viss, sper sa se rezolve asa cum iti doresti si cat mai repede si imi pare bine ca ti-ai vazut bebelushii Ai grija de tine si bafta la examene

Mi-e un somn de nu vad bine sa tastez dar parca nu am curaj sa ma duc sa dorm putin ca la noapte fac de paza daca dorm acum

Yasmi , cum e canapeaua ? Ca de asta cred ca lipsesti azi de la apel, ca ti-a ajuns canapeaua acasa sistai la masaj Isi merita banii ?

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele,
Hm, n-ati fost farte vorbarete azi.
Ma bucur strumphy ca ai scapat de stresul analizelor. Pacat ca nu ti-a facut si toxo. Si eu astept maine rezultate. Sunt primele pe care le fac si m-au costat 500 de lei . Fara sumar de urina, secretii vaginale, Papanicolau. Pe astea le-am mai amanat...

Viss, ma bucur si pt tine ca te-ai mai linistit. Cred ca se rezolva pana la urma.

Lalely, ai dovedit raceala? Cand te mai duci la eco? Te duci la Pitesti sau la Buc?

Merg si eu pe 25. O sa am 13 sapt si vreo 4 zile si la un moment dat ma gandeam ca poate ne da o idee si despre culoarea caruciorului. Dar vad pe aici ca unele fete au deja 20 de sapt si tot nu au aflat... Oricum nu imi doresc ceva anume, doar sa fie totul bine. Dar am inceput sa fiu curioasa, mai ales cand va vad pe voi

Ar trebui sa avem vesti de la Lauriciu de la eco. Asteptaaam...

12
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

fetele cucuieeetteeeeeeeelleeeeee Pun unde sunteti azi toate ? La hram la mancat sarmale si cozonac ???

Alina, multumesc si sper cat de curand sa pot sa ma duc a fac si pentru toxo. Mie nu mi-a facut pentru secretii si alte alea de spui tu ? Oare de ce nu ? La cat de aiurita si aeriana si zapacita e moasa mea ... trebuie sa o intrebi de 5 ori ca pe aia mici daca au inteles ce vrei sa le spui
Cum au fost sarmalele?? eu diseara bag un pui la gratar cu salata de varza si piure Maine vreau sa fac zacusca si ciorba de perisoare, as face azi zacusca dar e sarbatoare mare si mai stau si eu "digeaba" ca de mult nu am mai stat , toata ziua fac acelasi lucru, stau pe c..r

Hai fetele cu vestile de la eco care ati fost si pozici daca aveti ?! maine cine merge ca iar am uitat

Mi-e o lene de ma doare si vremea asta de aici numa` buna-i de dormit sau facut copchii, dar copchii am facut, e la clocit puiutul meu acum , parale n-am ce sa numar ... deci ce as putea face ?

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Burtici.... am sosit de la servici.... numai ce am mincat ceva...pt ca nu am reusit toata ziua...
Merg sa va citesc, ...si sper sa am puterea sa revin macar cu un semn la comun, ca in particular nu ma simt in stare...
Mandreeac am reusit acum sa-ti trimit pm

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 15+

Mergi la inceput