Fluturasi de martie-aprilie 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Deea..pana la urma ce-a fi,sanatos sa fie.Stiu ca tu mai ai o fetita si probabil vroiai un baietel...darpana la urma daca va fi fata tot castigata esti.Fetele intotdeauna sunt aproape de parinti..mai mult decat baietii..
Sper sa nu fi suparat pe cineva cu parerea mea...este doar parerea meaa...

12+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Mandreac si Catank parca cu voi eram in clubul purtatoarelor de ureaplasma,nu?La voi a dat rezultate tratamentul?Eu inca nu am repetat analiza..urmeaza..dar sincer nu stiu de ce am asa un feeling ca bacteria sta bine mersi acolo...

12+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Mandreac si Catank parca cu voi eram in clubul purtatoarelor de ureaplasma,nu?La voi a dat rezultate tratamentul?Eu inca nu am repetat analiza..urmeaza..dar sincer nu stiu de ce am asa un feeling ca bacteria sta bine mersi acolo...

12+

Eu nu am repetat-o inca. O sa il intreb pe doctor cand trebuie sa o repet.Imi e asa o sila sa ma duc sa o repet, cum nu va puteti imagina!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Lalely nu te mai speria asa usor
sunt intinderi de muschi
si eu simteam , mai ales cand vroiam sa ma ridic din pat..acum vad ca mi-au trecut...dar pana pe la 15s...valeu ce ma mai durea..ma intepa , ma ustura...
azi dimi parca m-a durut si pe mine cum povestea Miki si Yasmi..durerea dintre picioare ..dar data asa spre picior nu stiu cum sa explic

a, nu v-am zis de program mai mi-a facut doctora
plimbari prin parc de cate 1h...venit acasa stat intinsa in pat 1h asta sa o fac de 2ori pe zi...dar nu m-a intrebat daca si muncesc....
daca aveam srvici ca sa dau exemplu Simona....cand sa ma mai plimb
eu o inteleg ca-i fata tanara...a studiat acum tehnici moderne...imi vrea binele....dar prca totusi

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

fetelor voi ce gatiti azi?

eu m-am hotarat sa fac o supa cu galuste si niste cartofi cu pui la cuptor...ma mai gandesc...mi-e cam foame si de lacomie, as face o gramada de chestii

voi ce mancati azi?

Mamica mandra a lui Dani si asteptand o zana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Lalely nu te mai speria asa usor
sunt intinderi de muschi
si eu simteam , mai ales cand vroiam sa ma ridic din pat..acum vad ca mi-au trecut...dar pana pe la 15s...valeu ce ma mai durea..ma intepa , ma ustura...
azi dimi parca m-a durut si pe mine cum povestea Miki si Yasmi..durerea dintre picioare ..dar data asa spre picior nu stiu cum sa explic

a, nu v-am zis de program mai mi-a facut doctora
plimbari prin parc de cate 1h...venit acasa stat intinsa in pat 1h asta sa o fac de 2ori pe zi...dar nu m-a intrebat daca si muncesc....
daca aveam srvici ca sa dau exemplu Simona....cand sa ma mai plimb
eu o inteleg ca-i fata tanara...a studiat acum tehnici moderne...imi vrea binele....dar prca totusi

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 18+

Hai las-o in plata Domnului, ca doar nu esti cat malul spart! Acum serios! O ora pe zi e suficient, oboseste si bebe daca mergi atat. Ea ce o vrea sa nu pui nici 100 de grame in sarcina???????

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

lalely si mandreac: am avut si eu ureaplasma. am tratat-o si de atunci am tot repetat analizele de cel putin 3 ori si nu a mai aparut. in schimb ba-mi apare ba dispare dupa tratament un streptococ hemolitic de grad B. si asa ma necajeste treaba asta...mergeti si repetati analiza.pt ca nu stiu daca are vreo influenta in sarcina. la mine streptococul ar avea daca as naste normal insa voi face cezariana si atunci sper ca bebicii sa fie feriti.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

M-am intors fara morcov , l-am facut salata de cruditati sa ma ajute la dieta !!!

Deci sa incepem cu inceputul , da ? Pai aiurita asta de moasa e mereu in intarziere, a trebuit sa astept 20 min dupa fundu` ei, oricum si-a cerut scuze, dar nu stiu cum naiba reuseste ca ea mereu is running late
Mi-a dat rezultatele la analize, mai bine spus sunt scrise in cartea gravidutei ce mi-a dat-o azi, ca prima data in august nu mi-a dat-o si atunci ar fi trebuit .
Toate rezultatele bune si frumoase , de sange, sickle cell, thalassaemia, Rh factor, rh antibodies, HIV, sifilis, hepatita B , rubella, glucoza si urina ...deci nu e nimic iesit din normal si e totul in parametri buni
Am dat iar o mostra de urina pe care mi-a facut-o pe loc si a spus ca e super ok , mi-a luat tensiunea si cica e super bune , no problems

M-a urcat pe masa sa ii ascultam inimioara lu` bubulina mea, abia o prindea intr-un loc cate maxim 10 secunde sa ii ascultam inimioara, bum bum , cred ca era la ora de sport, facea tumbe mititica Azi a auzit si daddy pentru prima oara inimioara, eu mai auzisem in ro la eco de 2 ori

Ahhh , cireasa de pe tort, nu mi-a facut test si pentru toxo, desi eu in august i-am spus ca am 2 bucati matza acasa , azi o intreb si cica nu , ca nu i-am cerut ..bre tu ma faci sa ma dau putin la gatul tau , sau sa ma duc sa-ti cumpar lecitina , ea si-a adus aminte ca ne-a spus ca trebuie sa sunam la nu stiu ce numar sa ma inscriu la antenatal classes si breastfeeding, dar ca i-am spus ca vreau si pentru toxo ca am 2 matze acasa nu si-a adus aminte!!

Anyway, am plecat fericita de acolo ca totul e bine si e ok. Ah... nu m-a pus pe cantar , nu mai trebuie sa-si cumpere unul nou , nici nu m-a intrebat de kilograme , mi-a spus ca am nivelul fierului bun in sange si ca sa keep eating well and healthy, adica sa bag bine in mine ca bebe imi mananca din resurse, dar i-am spus eu ei ca are de unde, ca fundu` lu` mami e mare

Cam atata, eu ma duc sa mai prajesc niste paine ca iar am niste forfoteli prin burta de numa numa... nu stiu de la ce naiba Mai aveam 4 papanasi dar i-am pus sotului la munca desert si niste piftelute mai erau aiurite prin frigi si pe alea i le-am trantit , el prefera mancarea mea cu gust si sa-si ia pachetel decat sa se duca sa isi cumpere un sandwich de pe la supermarket de ala cu conservanti si fara gust , nu e de mirare ca are burta mai mare decat a mea
Cand a iesit pe usa azi sa plece la munca , i-am spus ca am uitat sa ascultam si inimioarele gemenilor lui, am ras si ne chicoteam amandoi pe hol ca 2 copii , nu mai voia sa se duca la munca, cica sa stea el acasa cu mine , dar din pacate munca il asteapta

Gata, ma duc sa imi prajesc painica mea.

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza vezi ca totul este bine? dar asa facem noi, mereu ne facem griji. ma bucur ca este bine si ca ai auzit-o si pe bebelina.

eu am fost la o plimbare si acum m-a luat un somn.....

azi merg in Real sa vad caruciorul ala ce apare in catalog. sa vad cum arata, cum este, ce are....
bb_yasmi unde esti? tu mergi sa-l vezi?

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor. eu azi mai relaxata.am vb cu cineva si azi a transmis datele la ITM , iar maine se face un contract de munca. ce ma mai roade e ca am o pauza de 1luna + 1 sapt, intre contracte dar tipa de la indemnizatii mi-a spus ca dc imi dc ma inregistrez azi si maine se depun actele e ok.in lege scrie altfel, dar ma rog..cica e ok ca am zile lucrate si in sept- si in oct.ma depaseste..am luat decizia sa platesc noul contract si sa sper ca va fi bine, si dc. nu..eu mai am un contract d egarzi la spital, care desi nu am ami facut garzi in sept si august,. contractul e valabil pana in august 2010, si doar faptul ca exista, ar fi pareri ca-mi acopera perioada lipsa din cartea de munca, cica
ca sa ma linistesc, ca am avut 2 zile groaznice, am apelat la o ecografista din spital, si mi-am facut o eco scurta - de 3 minute, dar am vazut ca se misca, ca le bate inima.pana martea viitoare cand ma duc la masuratori sunt tare happy.
ieri am auzit un zvon ca s-ar amana examenul ptr 1 noiembrie, maine aflu sigur. ceea ce m-ar relaxa foarte tare, ptr ca as citi mai fara panica...om vedea.

16 SA+

Mergi la inceput