Fluturasi de martie-aprilie 2011 (47)
Raspunsuri - Pagina 16
simonacip spune:
catank, bine ai venit cu vestile,spor la serviciu...te cam solicita...
Felicitas, foarte frumos te-ai gindit la nume!!! Roaga-te si pentru mine
, eu sunt la serviciu si nu ajung la biserica azi
SI fara sa-mi dau seama, dimineata la 4 am spalat putin cearsaful ca s-a scapat fiu-miu pe el....a trebuit sa spal salteaua si cearsaful...lenjeria abia o schimbasem de 2 zile
Nu pot sa te ajut cu drumurile prin Bucuresti...cred ca metrou d ela gara, te scoate mai aproape si de acolo o masina...poate te ajuta fetele!
Miki, succes la eco!!!
Simona, mami de baieti
David si Matei si
19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
roxy, bine ai venit la coffee!
Simona, mami de baieti
David si Matei si
19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
felicitas la inaltimea ta nu cred ca se vad tare kg. am dreptate? oricum, trebuie avut grija daca ai deja 70.

antguess ai mare dreptate. asa mananc si eu de cand ma stiu. putin si des, toata ziua mananc cate ceva, dar nu porstii, mancare. ba un sendvis mic, ba un iaurt, ba un lapte cu ceva. tot timpul trebuie sa mancam ceva pentru echilibrul metabolismului.
miki ce frumos ca iar mergi sa vezi buburuza
dar cum de mergi asa repede? poate ai zis tu de ce, dar nu mai stiu

nu stiu voi cum sunteti dar eu am inceput sa uit de la mana pan' la gura

S-a intamplat minunea mult asteptata
20+
roxy_s spune:
stefana ma bucur pentru bebele baietel, sa fie sanatos si sa stea in burtica pana la termen.

lalely bine ca esti mai bine. cu ce te-ai tratat pana la urma? ai grija de acum la raceli.

simona ce bine era sa ne intalnim la cafea de-adevaratelea![]()
![]()
merg sa mananc ca am o foame. buburuza asta mica a inceput sa ceara din ce in ce mai multa mancare. toata ziua mi-e foame si as manca ceva.
azi am 52,8 kg

20+
miki1979 spune:
roxy, cafeaua n-am ratat-o nici eu azi..m-am culcat la 1.30 si dimineata eram ametita..
la eco merg pt ca am abonament la o clinica si merg in paralel la o dr acolo ca sa-mi dea analize si ce mai e de facut..cu recomandarea ei le fac gratis
eu pana acum n-am platit nici o analiza, doar consultatiile la medicul meu si morfologicele si DT..ehe, tot se aduna
![]()
mami de Vlad 09.04.2009 si
19+ cu 
roxy_s spune:
miki ce bine asa. si poti merge cand vrei la eco? sau tot asa la 4 saptamani?

simona si eu vreau sa merg la biserica azi si o sa ma gandesc si la voi.

20+
Monas spune:
fete dragi, azi am intrat si eu in saptamana 15. astept sa vad daca mai tarziu , dupa ce (cum spune si mama ) misca bebeii, o sa-mi mai fie asa de rau.
lalely, asa mi-a spus si mama, ca dupa ce misca or sa-mi treaca raurile. stiu f bine despre ce vorbesti cu vomatul unui lichid, pentru ca si eu la fel patesc. de frica de rau maninc putin de tot si nu am ce voma. am citit ca esti racita..sper sa-ti treaca cat mai repede. m-ar incerca si pe mine ceva ca o raceala, insa ma imbrac gros si incerc sa o fentez.
luni ma duc la eco si abia astept sa vab de fac bebicii...poate vedem si ce sunt.
va pup si va doresc o zi buna!
14+
lalely07 spune:
Roxy_S am tratat raceala cu oscillo si vit C.Primele 2 zile amluat si paracetamol simplu,unul pe zi..deci doar 2.Acum sunt pe trecute..inca sunt in medical...
Monas..daca ai ceva simptome trateaza-le.Sfatul meu este sa iei vitamina C.Pe mine m-a luat asa dintr-o data... si sa stii ca si eu ma imbrac gros.Cum acum nu pot sa mai mananc fructe pt ca vomit,cred ca am carenta de vitamina C....
12+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
strumphitza spune:
Buna dimineata! ![]()
Azi mi-s matinala
, ce mai... nu mai am somn de pe la 7
am tot stat, m-am foit pe toate partile, dar deh.. sot sforaicios, merge cu mine la moasa si e inca in pat si doarme
, si nu am mai inchis un ochi, plus ca ma forfotea prin burta, toata noaptea numai gaze am avut
, ma gandeam de la ce naiba ca nu am mancat nimic iesit din comun
...dar spre dimineata mi-a trecut, dar numai bine am pus gura pe lapticul meu cu cappuccino si directia baie , noroc ca am baie si la parter ca nu cred ca mai ajungeam la etaj la baie
Cred ca a iesit si morcovul si tot ce aveam eu ieri, or mai fi ramas niste frunze ca deh, ma gandesc ca o fi si pe fond nervos ca tare nu stiu de ce mi-s panicata in legatura cu analizele astea 

Pfooaaa... o sa termin lapticul dar o sa bag niste toast asa simplu fara nimic altceva sa nu ma ia iar cu dureri de burta si alte cele pe la moasa azi ![]()
![]()
Catank, felicitari pentru sportiva
Are cui semana lunguta ![]()
Miki, bafta la eco, ce bine de tine ca poti sa mergi mai des sa o vezi, numai sapt trecuta nu ai fost 
Felicia, acusika pleci la mare , la soare
Nu stiu sa te ajut cu mijlocul de trasnport ca desi eu am locuit in Bucuresti 5 ani ,eu am locuit si muncit in sud si baneasa e in nord , eu as lua un taxi ca nu e asa mult
Eu din Berceni pana la otopeni dadeam cam 45-50 lei, si distanta asta e mai mult decat dublu de la gara de nord pana la baneasa. Cred ca o fi in jur de 15 lei hai maxim 20 daca e trafic si e aglomerat, deci dupa mine daca ai si bagaje si pleci in vacanta si esti si gravi nu se merita stresul cu autobuzul sau metroul pentru 10 lei minus, parerea mea ![]()
![]()
Sa te rogi si pentru mine azi
, ca tare as mai fi vrut sa fiu si eu la Iasi sau maica-mea acasa , ca acolo e hram si se sarbatoreste frumos.
Roxy, cum au fost desenele aseara ?
Ai facut rost de caramizi ?
Glumesc ofcourse 
Simona, daca iei primul avion mai ai o sansa la papanasi
, mai sunt cativa printr-o farfurie in dulap, ca nu am putut sa ii mancam pe toti aseara ca am facut si multi, nu stiu ce-o fi fost in capul meu, dar eu de ei nu ma mai ating azi, ii plasez toti sotului 
Nu mai stiu cine si ce a mai scris, mai revin eu ... la 11 fara 10 am intalnirea cu moasa, deci la ora 12.50 ora romaniei. Mai am de asteptat, e langa casa centrul unde ma duc sa ma vad cu moasa azi, la 4 strazi mai jos, nu ma mai duc in spital, uraaa... am scapat de data asta, data viitoare nu mai stiu ![]()
Ma duc sa imi prajesc bine niste paine sa mananc sa imi dreg burtica
Azi sunt pe regim, cred ca v-ati mirat voi prea tare cat am mancat eu ieri si de aia am stat eu pe buda in dimineata asta
Glumesc , s-a inteles? ![]()
BB on board!!!
16+
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s miki ce bine asa. si poti merge cand vrei la eco? sau tot asa la 4 saptamani? ![]() ![]() simona si eu vreau sa merg la biserica azi si o sa ma gandesc si la voi. ![]() ![]() ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 20+![]() |
cand ma cheama ea, cam la 4 saptamani nu asa toata ziua
mami de Vlad 09.04.2009 si
19+ cu