Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Ralu, Olynth nu e recomandat in sarcina, dar am o prietena care a racit rau de tot cand era gravida si nu putea respira noaptea. Dr i-a spus ca isi poate pune Olynth dar sa nu faca abuz (doar o data, max de 2 ori / noapte), cat sa se desfunde si sa se poata odihni. O mamica obosita si nervoasa face mult mai rau micutului decat niste picaturi de nas.

24+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

deci nu voi dormi la noapte deloc ca nu am in casa asa ceva
offf..mersi mult

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

deci nu voi dormi la noapte deloc ca nu am in casa asa ceva
offf..mersi mult

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

daca nu ai nu e nimic daca iti pui olinth in seara asta xca sa te poti odihni cat de cat.teoretic sunt putine lucruri care se pot administra in sarcina,insa practica a demonstrat ca administrarea lor in doza mica si pe durata scurta nu face nimic.exista insa cateva absolut interzise.nici picaturile de nas si nici aspirina nu fac parte din acea categorie.

................................................
24+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Multumesc Crissia, ai dreptate.

Irina ~ 28+ cu Patric Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

te mai ajuta mult o camera umidificata si o perna in plus ca sa dreneze sinusurile alea

................................................
24+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

pai numai in seara asta vreau sa imi pun, sa pot dormi. k maine la 7 sunt in picioare si nu stim cand ajungem aksa. oricum dupa 3-4.

Mara nu am luat decat 2 pastile de paracetamol. oscilococcinum si homeogene pt gat. in rest nimic.
o sa incerc sa iau 2 paracetamol acu. poate imi revin.
in leg cu hidratarea, nu intra mai nimic. k am ustura rau gatu. abia inghit.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Apa de mare se poate improviza si in casa: apa cu sare (fiarta si racita) si pusa apoi in nas cu pipeta. Sau poti face aerosoli cu ea cand este fierbinte.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

la asta ma gandesc si eu. k dc nu iau regulat si in cantitati mari, nu vad de ce sa afecteze.
ma gandesc k sunt gravidute care trebuie sa ia aspirina in sarcina, sunt tinute sub observatie si nu au nimic.
acu o pastila..nu cred k face asa rau.

offf nici nu stiu cum sa o mai dau si ce sa fac.
dar la mine nu merg deloc chestiile astea homeopate si babesti.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Fetelor, eu va urez noapte buna!
Pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Ralu' ... si tu vrei sa treaca intr-o singura zi...
Ai si tu rabdare "sa-si faca de cap"!

E o vorba care spune ca daca mergi la dr si iei pastile - trece in 7 zile, daca te tratezi singur - trece intr-o saptamana !

Irina ~ 28+ cu Patric Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput