Pufi iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 (149)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Livia eu nu vorbesc cu tine. GLumesc, sper sa nu te superi. 48 de kg...si mananci...Chiar sunt vrede de invidie...
Nu pot sa te ajut. De ingrasat reusesc fara pic de efort eu cu slabitul am probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Hai sa pun si eu o intrebare dureroasa: indemnizatia? a primit cineva?

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

da eu
am si cheltuit-o

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

wow! esti mai rapida chiar si decat mine!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

buna

iau si eu o guritza de cafea, ca e buna si rece
trimit mesajul scris aseara dar care s-a blocat pe drum:

pentru noi zilele astea numai bune nu au fost

din urma:

Lorex biscuitii www.hipp.ro/index.php?id=8" target="_blank">hipp ii gasesti in carr4 la raionul cu papa pt copii, erau pe un raft mai jos; multi Bobitzei cu cercei

Cris.m vad ca ati taiat deja de pe lista o boala a copiilor , sa-i treaca repejor sa nu mai fie nacajita

Xela sper ca sunteti mai bine cu totii

micki fa-mi si mie rost de un de un antivirus din ala, platesc bine ca-s sleita de putere

BF sorry ca te-a necajit pediatra, ar fi trebuit un pic de tact din partea ei, cred ca daca ti-ar fi spus : "ne pare rau , dar restul analizelor ar trebui suportate de dvs fiindca numai -n- sunt gratuite" nu ai mai fi stat noaptea la 4 de vb cu ea , daca esti multumita de profesionalismul ei ar trebui sa ignori comportamentul cam mitocan, daca nu atunci schimb-o , sper ca toate analizele sa fie f bune pentru plimbaretul nostru

ana.g distractie placuta la munte , si noi am slabit intr-o saptamana 500 g (nu vorbesc de mine caci atunci era ),

micki felicitari pentru achizitie si sa-ti aduca cat mai multe foloase

haircut sa faceti multe plimbari frumoase in scaunel; m-ati innebunit cu britax-ul asta, as vrea sa vad si eu un scaun din asta ca mi-e greu sa comand pe nv si np (nevazut si nepipait) .

lucia noi ante premergatorul www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pid=47336&pcat=littlesuperstar" target="_blank">asta il avem si este foarte incantata de el , deocamdata ne jucam la el dar in curand vom si merge,

pentru gandaci e bine de chemat o firma specializata , nu cred ca sunt f scumpi, vreo 150, dar iti dau garantie vreo 3 luni, pentru ca la produsele din comert cam au capatat imunitate sau chiar daca mor la tine pot sa revina foarte usor din vecini iar firmele astea au niste geluri pe care le pun pe langa tevi, in orificiile pe unde ar putea intra

Alexutza sa-ti fie de bine in noua casa

MP multumim pentru invitatia la shopping

Myky la multi ani cu intarziere , si LML lui Catalin!
LML pentru pufuletii din zilele acestea

Mergi la inceput

Citat:

am venit si eu la voi la o cafea,pt mine a2a pe ziua de azi
lorex si Daria a fost cu taicasu la minunile alea din zona strandului.Cu Miruna nu m-am bizuit sa ma bag in aglomeratie asa ca noi am servit o plimbare super placuta la Manastirea Bucium.A fost asa frumos.Daca mai sunt zile frumoase de toamna va invit si pe voi poate facem o plimbare impreuna

alexuzzza sa va fie de bine mutatul.Super ca esti multumita de noua locatie

aveti idee e vreo contraindicatie pt nuca la bb.Eu i-am dat Mirunei si i-a placut( macinata+mere rase)

cresc fetele

povestea Mirunei

nu cred ca e ok nuca inca, sau cel putin eu nu ma gandesc sa-i dau prea repede;
va trimitem pupici de la Anastasia

Mergi la inceput

referitor la doctori sau cand am nevoie de anumite servicii publice - eu intotdeauna am incercat sa ajung printr-o relatie, sa-mi faca cineva "intrarea" pentru ca nu suport sa vad lipsa de bun simt a celor ce sunt platiti sa faca acel lucru, dar care te trateaza de parca ai fi intrat in casa lor personala si le esti dator tu lor , chiar cand mi-am dus actele pt banala alocatie am ajuns sa fac reclamatie la director din cauza atitudinii si limbajului unei persoane de acolo; de aceea prefer ca sa evit scandalul sa apelez la 'pile'

Mergi la inceput

Livia 48???? ce inaltime ai?
pt mine la 1,70 m cea mai ok greutate mi s-a parut cand aveam 52 kg, asta cand aveam 20 de ani, acum 55 - 56 ar fi super dar mai e de munca un pic ;

Mergi la inceput

Simplicity te rog sa mai pui fotografii si cu alte exercitii care la face Ariana la centru sa ne inspiram si noi, foarte frumos ca aveti posibilitatea s-o duceti acolo,

Am mai pus si noi vreo doua fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Hai sa pun si eu o intrebare dureroasa: indemnizatia? a primit cineva?

de Yannis

da eu
am si cheltuit-o

cresc fetele

povestea Mirunei

Si eu am primit-o de miercuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Citat:

Am 1.65....cam asa ceva...poate am mai scazut..de batranetile astea!Ce sa le faci?

Mami fericita!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Citat:

Am 1.65....cam asa ceva...poate am mai scazut..de batranetile astea!Ce sa le faci?

Mami fericita!

super

Mergi la inceput