M-am hotarat.........adoptie(71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Simo, e minunat ceea ce povestesti si este exact ceea ce traim si noi. Doamne, e incredibil, Iti multumim . ma bucur tare mult pentru voi .

Miha74, povestea ta mi-a dat aripi, te-am urmarit de mult. imi amintesc ca atunci cand ai aflat ca esti insarcinata te intrebai cum o sa arate bebe din burtica, daca o sa fie la fel de frumos ca ceilalti copilasi ai vostri.

Sabineta, multumim de invitatie, e f frumos ca va intalniti dar noi vom lipsi si de data asta. desi suntem pe final cu varicela totusi inca mai este microbul si nu avem voie sa iesim. Distractie placuta va doresc si sa faceti poze.

Ulchen, 2 bobocei, jasmine30 va felicit pentru decizia luata si va doresc din tot sufletul sa aveti un drum cat mai scurt si mai lin catre puiul vostru.

puffy, ce frumos povestesti despre intalnirile voastre, ma napadesc amintirile din urma cu cateva luni camd eram si noi ca voi numai ca nu am avut norocul de a avea intalniri in weekend cu frumoasa noastra. sa va distrati bine si spor la reamenajare!

noi avem saptamana viitoare procesul de incuviintare, sper sa nu fac varicela pana atunci si sa se incheie cu bine si aceasta etapa.

Liliana csaki ,ti-am admirat mai demult pozele din croaziera,sunteti minunati cu totii

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

ATENTIUNE, ATENTIUNE:
la cererea participantilor, intalnirea de sambata a fost reprogramata:

DUMINICA, 14.11.2010, ORELE 10.00
in parcul de la Palatul Copiilor, Parcul Vacarescu

sunt asteptate atat mamici cat si mamici in devenire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare fete dragi

Noi strigam prezent si sper sa ne strangem cat mai multe mamici si viitoare mamici.
tuturor.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

saru'mana Mara

Mergi la inceput

Salutare...

Dupa cum vad eu sunt prima
A fost o zi minunata, calda si la propriu si la figurat
Copii s-au jucat impreuna, noi ne-am cunoscut face to face (sper sa ne mai vedem dar din ce in ce mai multe mamici cu pitici)
Azi am raspuns la apel 6 mamici cu 7 pitici
Abia astept sa vad pozele. Inca nu am avut timp sa le descarc.
Va pupam si va dorim multa sanatate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

hihihi, trebuie sa rectific: 7 mamici si 9 pitici
dupa ce au plecat bebelusii la nani, au venit si liliana, impreuna cu laura si david.
am fost o echipa destul de mare, zic eu

dimineata, cand ne-am intalnit si nu era mare aglomeratie in parc, din punctul de vedere al puilor nostri, jumatate din parc erau copii adoptati.

este minunat sa cunoasca copii in aceeasi situatie, sa vada ca nu sunt singurii, sa se imprieteneasca si, poate, sa discute mai tarziu despre ce-i framanta.

Mergi la inceput

Ce rau imi pare ca n-am mai stat si am ratat intalnirea cu Liliana . Vroiam s-o cunosc personal (pt mn e cineva special )
Poate data viitoare ne v-om cunoaste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Da, intr-adevar, a fost foarte frumos azi si o mare bucurie sa vad ca ne-am strans atatea mamici(si doi tatici) cu puii lor. Copiii s-au jucat in continuu si au interactionat nemaipomenit. Nu pot sa uit cum se jucau toti cu masinutele pe masa de ping pong, cum se distrau copios in roata sau cum se catarau pe acolo.

M-am bucurat sa ne intalnim si sper sa se intample cat mai des si sa fim din ce in ce mai multi!!

Va imbratisez pe toate si mai ales multi pupici copiilor, Rares, Matei, Iris, Ana, Razvan, Laura, David, Stefan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Avantajul de a avea copii mari, dormi tarziu in week-end, dezavantaj, nu te mai potrivesti cu programul piticilor. Poate data viitoare o sa fim ceva mai harnici.

pupam pe toata lumea,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele desi nu am inca un copilas acasa, tare mi-as fi dorit sa va cunosc... Insa m-am operat zilele trecute si a trebuit sa stau in casa. Imi puteti spune unde va pot vedea si eu puii la intalnire?

Pup!!

Mergi la inceput