M-am hotarat.........adoptie(71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

Sori as vrea sa pun acolo si pozele din mai, de la intalnirea cu tine si Claudia
Sper sa fie multe astfel de reuniuni si sa ne uitam peste ani la poze... cand pustii vor fi plecati in club, impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Diciu abia astept urmatoarea intalnire.

Sabineta pe mn nu ma deranjeaza, le poti pune.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

LA MULTI ANI! o viata minunata si multa fericire, pentru toti cei care se sarbatoresc de acesta zi minunata, Sf Mihail si Gavril

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

La multi ani! tuturor sarbatoritilor de azi. Sanatate si fericire maxima va doresc.
Am fost in weekend cu baietelul nostru. Deja ne-am atasat mult de el... si el de noi. E un dragalas si nu mai pot sta fara el. Sper sa vina mai repede ziua incredintarii.
Deja ma puteti trece si pe mine pe listuta:
20.07.2009 Andrei Razvan - Puffy10, urmeaza incredintare in vederea adoptiei
Noi inca nu il avem in incredintare.... dar banuiesc ca nu se mai poate schimba nimic, odata ce dosarul e "pe drum" spre tribunal...??!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

LA MULTI ANI !!!!!! TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SF. MIHAIL SI GAVRIL [/size=3].......... SI PETRECERE FRUMOASA IN CONTINUARE !!!!

[size=3] GABI_99 - multa, multa bafta !!!! pentru Mariuca.
Misha - sanatate si fericire la MAXIM pentru Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Buna fetele!
Sotul meu este Mihai si aseara am petrecut... pana spre dimineata. Acum sunt cam obosita, dar imi revin eu .
Maine sau poimaine cred ca mai mergem intr-o vizita cu asistentele sociale (a noastra si a copilului) la voinicel... chiar n-am inteles de ce???!?! dar n-am pus intrebari sa nu parem dubiosi... dosarul este deja... la juristul directiei.
Pe mine nu poate decat sa ma bucure, ca merg sa imi vad mai des copilul .
Dragelor, stiti cum sunt.... euforica... plutesc de fericire, imi este asa de drag strumfica... si ne-am atasat asa de bine reciproc... deja cand plecam din vizita plange dupa noi, cu lacrimi mari. Abia astept sa il luam acasa.
Primul pas l-am facut ... a stat in scaunelul auto, fara sa se "supere" .
Sambata incercam si varianta sa manance in scaunelul de masa .
Va pup si va mai tin la curent!
Bafta tuturor, in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Puffy puiul tau e mai mic decat al meu cu 2.5 lunite . E varsta la care se acomodeaza ff rpd si se si ataseaza f rpd.
Drum cat mai scurt pana la finalizare si cat mai rapid sa-l aduce-ti acasa
Si pe al meu sot il cheama Mihai, dar noi ne-am petrecut in weekend, ieri mai pe usor , doar in familie.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Salutareeeee!

Puffi felicitari pentru gasirea micutului vostru! Ma minunez cum ati reusit sa gasiti un copilas atat de mic , sanatos! Dar DD are pregatit pentru fiecare cate un…miracol…Sa va traiasca si sa fiti fericiti! In cazul nostru , s-a facut incredintare pe propria raspundere, niste hartii semnate in acest sens si asa ne-au dat copilul mult mai devreme acasa. Apoi a mai trecut mai bine de 1 luna pana am ajuns la tribunal si ni s-a dat incredintarea pe 90 de zile ( pe care o astept in cutia postala….ca la tribunal iti spune “In pronuntare” si apoi ti se trimite hartia oficiala acasa, la fel se trimite si DGASPC-ului de care apartii si celui de care apartine copilul). Aceasta procedura nu se face in toate judetele, in general intr-adevar nu se incredinteaza copilul decat dupa hotararea de la tribunal. Eu m-am linistit complet cu fiv-urile, nu ma mai intereseaza asa ceva. Am un copil minunat, de ce as mai vrea sa trec prin chinuri si sa imi mai pun sanatatea in pericol? Multa bafta!

Dpluhovici multumim mult! Si noi va transmitem voua toate urarile de bine! Ceea ce a spus Antonia a fost foarte impresionant....

Ankflor felicitari! Va doresc ca procedura sa se deruleze de acum cat mai repede posibil, ati asteptat mult prea mult….Eu stiam ca fratii nu se despart; totusi probabil ca in cazul vostru, pentru ca adoptati 2 dintre cei 4 frati, accepta si DGASPC-urile…Altfel copiii nu ar avea nici o sansa pentru ca nu prea vad pe cineva sa adopte 4 copii deodata…Totusi pe undeva e trista situatia, sunt 4 si doi vor creste intr-un loc, iar celelalte doua fetite….cine stie ce va fi cu ele…In fine, eu va admir si va doresc toate cele bune!Bafta!

Ancaaaaaa ce mai faci fata draga? Dana e bine?Pupici!

Asi

Cu intarziere LA MULTI ANI si din partea mea celor care si-au sarbatirit onomastica!

Noi suntem bine, chiar foarte bine, insa fooooarteeee ocupati. In vacanta am avut program plin desi nu am fost plecati din Bucuresti.Sambata ne-a dus tati in oraselul copiiilor unde am stat toata ziua si ne-am distrat, dumineca am fost la curte la nasa noastra la gratare ca era vreme superba si copiii s-au simtit minunat, luni a fost ziua verisorului lui Vlad ( adica nepotul meu si al sotului meu) si am chefuit pana tarziu si acum a inceput si gradi asa ca nu stiu cum trec zilele....Vladi al nostru in ziua in care am fost plecati la tribunal a stat cu bunica si seara ne-am pus toti trei in pat si fara sa fie absolt deloc pregatit de bunica ( am intrebat-o ca sa fiu sigura si a zis ca absolut nimic nu a vorbit cu el despre noi, el stia ca suntem la munca) a inceput sa ne spuna cat de mult ne iubeste, cat de mult ii place sa fim toti impreuna, cat e el de fericit si la sfarsit a spus:"Mami, tati,mai vreau sa va spun ceva:Ma bucur mult, mult de tot, cat pot eu ca VA AM...!"S va mai zic ca m-a busit plansul si nu stiam cum sa fac sa nu ma vada, ca si eu si sotul am ramas socati la asemenea declaratii de parca el ar fi simit ceva tocmai in acea zi, nu pot sa inteleg cum un copil de 5 ani si 8 luni poate gandi si simiti atat de multe....,important e ca ne iubeste deja enorm si noi pe el la fel. Chiar se mira si vecinii cand ne vad pe strada ca el ma imbratiseaza si pe strada si oriunde si ma pupa si imi zice "Te iubesc mami, mult , mult , mult de tot!".
Ce sa mai zic...suntem tare fericiti si asta e tot ce conteaza! Doamne ajuta pe toata lumea sa aiba familii implinite , sa avem sanatate si mereu sa fie viata atat de frumoasa....!
Va imbratisez cu drag si sper sa citesc numai povesti frumoase pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Draga Korapop, ma bucur mult sa-ti citesc postarile atat de emotionante si de asemanatoare cu minunea traita de noi.
intr-adevar copilasii mai mari ofera enorm de multa iubire si eu cred ca o potrivire mai mare nu se putea intre dorinta de a avea copilasi a cuplurilor greu incercate (care au incercat mai multi ani sa obtina si sa duca la bun sfarsit o sarcina) si nevoia de iubire a acestor suflete minunate. inainte de a adopta, ne spuneam atat: avem atata iubire in suflet si vrem sa o oferim unui copil, doar atat. si iata ca Dumnezeu ne-a trimis copilasul care primeste cu mare bucurie aceasta iubire si care ne ofera infinit mai multa iubire decat credeam noi ca avem in suflete. sentimentul este superb si nu poate fi descris in cuvinte cat este de coplesitor. eu una mereu imi spun ca nici daca o nasteam eu nu imi semana in asa hal la obiceiuri si nu cred ca putea sa-mi ofere atata iubire cel putin la varsta asta si cu atata expresivitate.

Kora, si la noi se uita lumea ciudat cand ne spune fluturasul cat ne iubeste si ne pupa, dar noi radiem de fericire si stim ca anii de intrebari grele si zbucium sufletesc au avut un rost, am primit un dar minunat.

f frumos ca v-ati intalnit, data viitoare ne inscriem si noi, mai ales daca este in weekend sau dupa ora 18:00 in cursul saptamanii.
deocamdata avem varicela de vreo saptamana si stam acasica, dar trece si asta.

Simo_75 , ce-ti face minunea?

va imbratisez, mamici frumoase

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

KoraPop, ANcaWish va stiu inca de la celelalte subiecte si mi-ati fost tare dragi.
Din intamplare am dat de acest subiect , si va admir pentru reusita voastra de a va indeplini visul de a fi parinti.
Va doresc tot binele din lume, sa fiti fericiti in familie.

De altfel chiar daca nu am de-a face cu acest subiect, poate inca, va felicit pe toate si va doresc numai fericire in viata.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,omega+vitB+acid folic 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi,aspirincardio 100mg/zi,glucophage 1500mg/zi

Mergi la inceput