Cadere de par excesiva dupa vopsit

Cadere de par excesiva dupa vopsit | Autor: dia84

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor! Desi alaptez de 6 luni nu am avut probleme cu carerea parului, dar de cand, acum o luna m-am vopsit intr-un salon a inceput sa-mi cada ff mult par! Ati mai patit asa ceva sau stiti de ceva tratamente ce le-as putea folosi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Buna. Eu am o problema de sanatate (hormonala) din cauza careia imi cade parul si am folosit la recomandarea dermatologului Alopexy 2% de la farmacie. Am observat ca acum i-au schimbat denumirea in Hair Grow si exista in 2 concentratii de 2 si 5%. Am folosit si masti de par cu placenta. Dar mai bine mergi la un dermatolog sa te sfatuiasca.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

nu cred ca vopseaua e de vina, din cate imi amintesc si mie a inceput sa-mi cada parul foarte mult cam la 6 luni dupa nastere, e ceva normal si firesc, cad acele fire de par care nu au cazut in timpul sarcinii (ciclul normal de "functionare" a radacinilor firelor de par a fost modificat in timpul sarcinii din motive hormonale, toata lumea stie ca o femeie insarcinata are parul mai des, mai stralucitor, mai sanatos)

in plus, toamna se pare ca pierdem mai mult par, cel putin eu una asa am observat ca se intampla, de cand ma stiu, si mai toata lumea se plange de problema asta in ultimul timp, inclusiv aici pe forum

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia84 spune:

poate e numai o coicidenta. mai astept sa vad ce se intampla! sper sa nu raman cheala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia84

poate e numai o coicidenta. mai astept sa vad ce se intampla! sper sa nu raman cheala

Nu ramai cheala, stai linistita, se va regenera...
eu arat ca maimutica, mi-a rasarit peste noapte un puf-par, pe la tample si frunte

si eu am avut cam doua luni de cadere de asta masiva , dar la mine a fost si din cauza stressului, mai multi factori au contribuit...

Mergi la inceput