Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***261***
Raspunsuri - Pagina 18
Ilinca_M. spune:
Hai c-am umplut o pagina aproape numai io
.
Da' e talentata ca organizator Chiti, se pare ca "it runs in the family"!
Dodo, unde ai postat, ca eu intrand la linkurile din semnatura n-am vazut nimic...Sau te refereai ca la topic pe forum?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Ilinca_M. spune:
Dodo, acum am citit
Ma bucur ca ati dat in sfarsit de un doctor bun si nu-ti fa griji, mai trebuie sa ai putina rabdare, cum ai avut si pana acum!
17 luni
Manole forever
Sovata
Ela78 spune:
LA MULTI ANI CHITIBUS!!!
Gaza, am visat-o azi noapte pe Gazulina
, si era tare cuminte si emancipata, asa ca nu mai spune tu ca i-ai stricat imaginea
. La fiecare intalneala se intrevede la ea o personalitate fff puternica, ceea ce este bine, caci se va realiza in viata si-si va sustine drepturile. Cat despre lovit si impins alti copii, eu nu sint in masura sa-ti dau sfaturi
, Ianis cedeaza pasnic jucaria, chiar le ofera pe ale lui in timp ce el isi face de lucru cu jucarii straine. Doar cand e foarte pasionat/absorbit de ceva si vine alt copil sa-i smulga cu forta jucaria, el o tine strans si se uita scrutator la celalalt, eventual pleaca de acolo cu tot cu jucarie (exact ca puii la tara cand gasesc o rama, trag toti de ea si invingatorul fuge cu rama s-o manance singur
) Dar cand se intampla sa fie deposedat de jucaria preferata, se enerveaza/incepe sa planga si vine la mine. Eu il indem sa mearga sa se joace impreuna sau sa ia alta jucarie disponibila.
Tocmai am gasit un articol interesant pe acest subiect http://www.whattoexpect.com/toddler/month-18.aspx?xid=nl_YourDailyNewsletterfromWhattoExpect_20101011
Deci, e un comportament cat se poate de normal la varsta asta, cand se simt centrul lumii si nici nu pot constientiza (inca) consecintele loviturilor, solutia e sa-i amintesti des regulile "NU bate! Doare! Nu impinge!" si sa intervii imediat in situatiile de conflict.
Novus, eu as vota luna decembrie pentru intalneala
Mi-e frica in ianuarie de gerurile si zapezile mari. Daca majoritatea voteaza ianuarie, ne supunem majoritatii.
Am admirat pozele de la Roma ale Sabinei, mi-am adus aminte cu placere de locurile revazute (de 2 ori), si pozele din Grecia ale Chatonicai, de care sotul meu a ramas pur si simplu incantat
, el fiind in general indragostit de Grecia. Izia se face din ce in ce mai "chatoneasca"
M-am bucurat s-o revad pe Simplyana
, chiar ma gandeam la ea zilele trecute cum s-au adaptat in Spania.
Asi vrea sa urez in avans (iar nu mai apuc sa intru
):
LA MULTI ANI David de Olga pentru 18 luni ce se implinesc poimaine!
LA MULTI ANI Brisuca de Georgiana pentru 18 luni poimaine!
LA MULTI ANI (cu intarziere) Micsunica Andreea de Geanina!
LA MULTI ANI (cu intarziere) Maia de Saby!
Mai vroiam sa scriu ceva, dar am uitat
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Gianina34 spune:
buna dimineata dragelor
adee, novus, ela - multumim mult
spunem si noi La multi ani trupei de sarbatoriti de astazi, unul si unul, ce-mai
:
pisi, chiti si familia pisik

multi-multi
si va dorim petreceri care mai de care
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Gianina34 spune:
meniul de astazi:
9-Lapte cu cereale Tartine cu unt si dulceata de piersici
11-Fructe asortate
12.30-Ciorba taraneasca de vitel Budinca de orez cu carne de vitel Placinta cu fructe si smantana
16- Tartine cu unt si branza telemea
si cel de ieri ca parca l-am sarit
:
9-Ceai de fructe cu lamaie Omleta Tartine cu branza telemea
11-Fructe asortate
12.30-Supa de pasare cu galuste Piept de pui cu brocoli si rosii gratinate Placinta cu branza dulce,insiropata
16- Crochete de morcovi cu mere
ieri a mancat jumatate din micul dejun (jumatate din cana cu ceai, restl varsat pe ea, jumatatea de sus a omletei impaturite si tartina cu coarja decupata) in rest a mancat tot

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Ilinca_M. spune:
Acum am vazut si eu pozele cu micsunica la gradi...frumos, dar cam zgarcita cu noi mamica micsunicii!
17 luni
Manole forever
Sovata
georgiana310 spune:
Am o zi super plina, nu apuc decat ata:

La multi ani, Chiti!

La multi ani, familiei de PISIKi!

La multi ani Pisi de Novus!!!
Si pana cand ne revedem un www.youtube.com/watch?v=FiNUkDnDMFA&feature=player_embedded " target="_blank">cadou pentru ghiocei!
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. . Da' Anaan, care-i faza, Mr. H e viticultor? mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |
Nuuu, doar lucreaza pentru unii!
Nici mie nu-mi place vinul
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela78 Ianis cedeaza pasnic jucaria, chiar le ofera pe ale lui in timp ce el isi face de lucru cu jucarii straine. Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Da, confirm: Andrei i-a confiscat lui Ianis cam tot ce a putut
, iar dragutul de Ianis l-a lasat in pace pe uzurpator si s-a dus frumusel si si-a luat alta jucarie...asa copil sa tot ai!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)