Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 39 -
Raspunsuri - Pagina 3
elenus26 spune:
Multumesc mult de raspunsuri!
Eu o sa incep AC zilele astea si in noiembrie am FIV la budapesta cu PK si trebuie sa vad ce schema imi da dna dr. petru mutatia mea.
aristica spune:
elenus deci a aparut ciclosu! Dau doi covrigi p-un beta mare
ramonel te tacanisi de la hormoni, bre? Doua inimioare inseamna a ta si a bebelului, acuma, na, daca vrei tu sa pulsezi cu inca un bebel, eu te sustin
floricica de belea domn' doftor cu toxoplasma. Asa citeam si eu despre toxoplasma de-mi maltratam motanul in casa, cand colo, asta se poate trata in sarcina daca-i descoperita la timp. Lasand deoparte faptul ca poti sa bagi mana in rahatel de mata toxoplasmotica, devi imuna s-apoi te pui pe facut prunci (bine, poti sa-ti faci si vaccin, dar ce farmec ar mai avea?)Ce ti-e si cu doctorii astia: pe unii iti vine sa-i iei acasa sa stea cu ecograful in living, pe unii iti vine sa-i strangulezi cu firul de la maciuca ecografului...
adriana ia te uita ce feeling comun avem
magduta raspunsei
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
floaredemac spune:
Aristica, eu am dormit cu pisicile si cainii bot in bot, si tot nu am luat toxo, de! Eu cred ca mai degraba se ia din carnea pregatita necorespunzator, nu degeaba se spune ca francezii ar fi pe primul loc. Am vazut un documentar pe discovery, nu e chiar simpla treaba. Se pare ca afecteaza creierul, era un test facut pe animale, corelat cu niste informatii culese in urma unor accidente rutiere. Creierul nu mai sesiseaza anumite situatii ca fiind periculoase, de aici tot felul de ciudatenii. Dar de vaccin nu stiam ca exista. Eh, eu ma bucur ca nu o am oricum! Carnea o mananc doar foarte bine facuta, pisici nu mai am ca le chinuia copilul prea tare... Oricum, m-am lamurit cu hematologul ala, si nici ca am revenit in cateva saptamani cum zisese el, ca vezi Doamne se documenteaza pana atunci.
13+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
elenus26 spune:
[quote]citat din mesajul lui aristica
elenus deci a aparut ciclosu! Dau doi covrigi p-un beta mare
Ari stii ca fac orice pentru 2 covrigi......da au aparut petele maronii deci maine sau cel tarziu poimaine cred ca navaleste.
sunshine4ever spune:
Aristica
in asteptarea unui ingeras
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
simonia spune:
din pacate se amana. aveam programare la histero si nu este dr.
se va amana histeroscopia pe luna viitoare si fiv pe cealalta
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
SARA_HS spune:
Ce mai fac mutantele? Ne inmultim, vad! Sa dea Domnul sa ne inmnultim si cu sotii nostri, nu doar asa, pe-aici! Fetelor noi le doresc sa gaseasca aici numai speranta si incredere, iar data viitoare, sa fie cu ochisori si scutece!
Aristica, mama, stai ca te-am prins! 27 de ani?? Pai n-ai voie sa nu fii optimista. La varsta ta, eu ma maritam ; de fapt, urma sa ma marit! Tare faza cu pipilica pe birou. Si eu am comis-o.
Floaredemac, care-i faza cu toxoplasma, ca vad ca se discuta si nu vad unde spui de dr. ala care te-a pus pe jar! Si eu am pisica, si toata viata am stat cu animalele in jurul meu ( si caini, si pisici), dar nush cum n-am nici macar anticorpi pt. toxo. In iunie mi-a iesit negativa iar, si pt. IgG si pt. IgM, si n-am de gand sa o mai repet decat cand o da Dumnezeu sa fiu insarcinata.
Denisa, imi pare rau de faza cu CM-ul. Ai intrebat un ginecolog care ar putea fi cauza, sau chiar si pe dna. dr.U?
Uite asa ne facem noi planuri, si DD ni le da peste cap ( si pe mine, raceala asta m-a sucit rau de tot, dupa ce abia scapasem de maratonul analizelor, cand sa ne punem si noi pe treaba, na raceala!).Simonia
Ramonella, ai trimis mail la dna. Viorica sau dna. dr., in legatura cu Clexanul? Te-ai lamurit?
Brotacel, ma bucur ca esti bine! A mai trecut un hop. Tine-o tot asa pan' la 40 saptamani!
Pup toate fetele!
---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
lorena_86 spune:
bun fetelor
ma primiti si pe mine in grupul vostru
azi am ptimit teribila veste ca ucigasul celor doi bebelusi ai mei se numeste MTHFR C677T homozigot
offffffffff ce sa mai zic
am mai apelat la ajutorul vostru, nu stiu daca va mai amintiti de mine, SARA noi am vb si pe pm daca ma tii minte
floaredemac acum am vazut ca esti graviduta, sarcina usoar si numai bine iti doresc
fetelor cu mutatie ca a mea si homozigota, oare mai este cineva ca mine?
ce sfaturi imi dati
ca stau departe de bucuresti si imi e ff greu sa ajung la dr. uscatescu
credeti ca daca ii sciru si ii arat analizele imi poate da un tratament temporar pana ajung la ea ca abia in vreo luna doua pot ajunge si as vrea sa incep cat mai repede tratamentul ca vreau bebe
aveti idee ce riscuri sunt ca pe net gasesc numai cuvinte de rau si mai mult ma sperii
va pupic
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
dangabriela spune:
Fetelor voi ati auzit de o noua criza de Clexane si Feaxiparine???
Azi am fost dupa reteta, si abia am gasit la un Sensiblu Fraxiparina de 0,4 , cica e criza, ca nu se mai gaseste in depozitele centrale.Voi ati reusit sa mai faceti rost de curand??
FVL heterozigot, 24 de saptamani
denisa220972 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dangabriela Fetelor voi ati auzit de o noua criza de Clexane si Feaxiparine??? Azi am fost dupa reteta, si abia am gasit la un Sensiblu Fraxiparina de 0,4 , cica e criza, ca nu se mai gaseste in depozitele centrale.Voi ati reusit sa mai faceti rost de curand?? FVL heterozigot, 24 de saptamani |
si eu m-am lovit de criza clexanului de 0,4 abia am reusit sa fac rost de 10 fiole.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.