Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 39 -
Raspunsuri - Pagina 22
simonia spune:
am alta problema acum! imi pica rau parul de 2 zile.
de ce?
am schimbat vopseaua saptamana trecuta cand m-am vopsit, am folosit garnier. asta sa fie cauza?
ma ingrijoreaza elanul cu care pica, si din pacate nu aveam prea mult![]()
![]()
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
alla76 spune:
maria... 
stiu ca iti este tare greu...nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
dangabriela spune:
Valori normale pentru IR (uterine+ombilicala) 3 Years, 1 Month ago Karma: 3
Cum am mai spus si in alte posturi sindromul antifosfolipidic este un pericol major pentru sarcina, parametri care trebuiesc urmariti in mod special este fluxul prin arterele uterine.
Am gasit candva, undeva un tabel cu valorile normale ale IR'urilor si am hotarat sa-l postez aici gandindu-ma ca poate va fi de folos si altor mame.
Valori normale IR artere uterine:
Sapt 20: 0.36-0.71 (media 0.53)
Sapt 28: 0.35-0.63 (media 0.49)
Sapt 34: 0.31-0.59 (media 0.45)
Valori normale artera ombilicala:
Sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
Sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
Sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)
Pt floaredemac

FVL heterozigot, 25 de saptamani 
dangabriela spune:
Fetelor, cine stie exact daca va lipsi d-na U si pt cat timp?? Eu treb sa merg in jur de 28 de saptamani la dansa sa-mi schimbe schema de tratament, dar daca nu o sa fie ce fac?? Astept pana la 30 de saptamani?? oare nu o sa fie prea tarziu??
FVL heterozigot, 25 de saptamani 
adrianaady spune:
Buna seara dragelor
Am muncit azi de imi iesi pe nas
de luna de impozit....ufff
Maria stiu cit e de greu ..... uff Doamne dar da-ti timp si iti vei reveni. in anii astia am invatat ca singura arma de lupta cu infertilitatea este puterea de a merge mai departe, sa nu te dai batuta, sa crezi ca vine ea si clipa ta. Ai un nume frumos care ascunde un suflet si mai frumos 
Denisa uite umbli tinara mea speranta?? Sa stii ca si eu am hormonalele bune![]()
Aristica vezi sa nu slabesti prea tare
O sa fii cea mai frumoasa nasica. Cum o va chema pe mititica?
Alla pupici multii
O seara buna la toate fetele dragi

denisa220972 spune:
adrianaady draguta bantui un pic pana un Ukraine-Romania iara-si maine Ukraine
sunt prinsa cu probleme
.Bine Ukraine la mine este cum te duci tu la Baneasa Mall (10km)
.
Aaaa sa nu uit au niste bomboane bune
Hormonalele sunt la fel de bune ca ale mele![]()

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
floaredemac spune:
Dangabriela, multumesc mult!
Uite ce scria Honeys, apropo de d-na Dr: "Am fost si eu aseara la dna Uscatescu mi-a dat tratament, foarte draguta, Flory multumesc pentru detaliile cum se ajunge acolo.
vroiam sa va zic ca din cate am inteles eu de luni 25 nov pana pe 15 noiembrie nu este in tara."
Nu prea am citit postari de ale lui Honeys (sau poate am uitat eu de ele, daca a lipsit mai mult de pe aici
)si nici nu am inteles cine e Flory, dar informatia merita verificata. Si eu imi voi organiza drumul la Fundeni tot in functie de asta, de aceea eram stresata sa nu fie prea tarziu. Asa ca daca afli ceva... ti-as fi recunoscatoare!
(am editat ceva ca abia acum am citit si raspunsul de la odisee, multumesc mult inca o data!
)
Fetele clexanate, sa nu uitati ce v-am rugat cu instructiunile de injectare. Spuneti tot ce aveti pe suflet, ca baba noteaza!
Mai tarziu fac eu capitolul, daca Denisa e pe la vecini. Va mai las insa un pic sa va treziti toate si sa apucati sa cititi ce s-a mai scris!
15+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
floaredemac spune:
Simonia, sigur e de la vopsea. Si eu am patit-o o data, acum nici nu mai exista produsul respectiv pe piata dar atunci era considerat "profesional". Doar ca mi-a cazut atunci cu pumnul cand faceam dus. Eu am un tratament minune: faci un fel de maioneza din miere, ulei de masline, galbenus, un pic de zeama de lamaie si f. important - ulei de ricin. Proportiile sunt luate ochiometric, in functie de cat par ai si adaptezi din mers, daca e prea gros mai adaugi ulei de masline sau miere. Freci bine radacina si apoi stai cu capul intr-o punga minim 30 de minute, iar dupa te speli normal. Daca reusesti sa faci macar o data pe saptamana si tot e eficient. Peste catva timp o sa incepi sa observi cum cresc firele de par noi.
15+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
lumimar spune:
Fetelor,sunt o proaspata graviduta fivoasa,mutanta si clexanata
Vineri am facut testul beta la 14 zile de la et si a fost 245,8 si sunt foarte fericita.
Ar trebui sa ajung la d-na dr la Fundeni,insa am inteles ca nu este saptamanile viitoare
Momentan fac tratament cu clexane 0,4/zi,medyn forte 1/zi,acid folic 1/la 2zile si ma intreb daca pana vine dansa acest tratament este suficient pt bebe?
Dr ginecolog (Albu),a spus ca nu este nici o problema si pana nu ma vad cu dansa sa nu iau aspenter,pe care l-am avut in schema de tratament insa a fost scos inainte de inceperea procedurii pt fiv
Voi ce ma sfatuiti,ce sa fac sa ii dau sms d-nei Viorica sa vedem ce zice si dansa sau sa astept pana se intoarce d-na dr U?
Pupici si va doresc un week-end linistit

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot