Taxi VYL Bucuresti - HOTI !!!

Taxi VYL Bucuresti - HOTI !!! | Autor: Glicina

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca postez unde trebuie, rog un moderator sa mute subiectul unde crede de cuviinta.

Aveti mare grija la taxiurile firmei SC TRANS VYL CAR SRL- Bucuresti, in special la autoturismul cu indicativul B 36 WYL 6152. Soferul este un excroc, un hot si un nemernic! Are aparatul de taxat de asa maniera "reglat" incat de la Muzeul Satului si pana la Romana cursa costa mai mult decat din Giulesti pana la Muzeul Satului. In plus, vorbeste non stop, el intreaba, el raspunde, el spune glume, el rade

Habar n-am unde as putea face o reclamatie, in conditiile in care nu sunt in tara. Voi stiti? La OPC? Am pastrat chitanta special pt a-l reclama, as putea s-o scanez si s-o trimit, dar nu stiu exact unde...
Multumesc pt eventualele informatii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La OPC

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Trebuia sa-i ceri numarul de indicativ, numele si sa suni imediat la firma apoi sa apelezi la OPC cu chitanta respectiva.

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Glicina
este un excroc, un hot si un nemernic! Are aparatul de taxat de asa maniera "reglat" incat de la Muzeul Satului si pana la Romana cursa costa mai mult decat din Giulesti pana la Muzeul Satului.

Distanta de la Muzeul Satului la Romana este mai mare decat distanta de la acelasi muzeu pana la teatrul Giulesti!
Ceva date mai clare ai? Cat te-a costat calatoria, cat era pretul pe km, unde ai urcat in Giulesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Glicina spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
este un excroc, un hot si un nemernic! Are aparatul de taxat de asa maniera "reglat" incat de la Muzeul Satului si pana la Romana cursa costa mai mult decat din Giulesti pana la Muzeul Satului.

Distanta de la Muzeul Satului la Romana este mai mare decat distanta de la acelasi muzeu pana la teatrul Giulesti!
Ceva date mai clare ai? Cat te-a costat calatoria, cat era pretul pe km, unde ai urcat in Giulesti?

Prelungirea Crangasi-Giulesti. Nu teatrul. Sigur distanta nu are cum sa fie mai mare. De la Muzeul Satului pana la Piata Romana e un traseu de maximum 10 minute, din Giulesti pana la Muzeu faceam lejer o jumatate de ora.
14 lei traseul à la Vyl.
Si nu, nu e vorba despre bani, e vorba despre un hot care merita si trebuie sa fie pedepsit!

Laura, numele nu i l-am cerut, iar indicativul e trecut pe chitanta si corespunde celui inscris si pe masina. Din pacate n-am avut atunci timp sa-l reclam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:

Prelungirea Crangasi-Giulesti. Nu teatrul. Sigur distanta nu are cum sa fie mai mare. De la Muzeul Satului pana la Piata Romana e un traseu de maximum 10 minute, din Giulesti pana la Muzeu faceam lejer o jumatate de ora.
14 lei traseul à la Vyl.
Si nu, nu e vorba despre bani, e vorba despre un hot care merita si trebuie sa fie pedepsit!

Laura, numele nu i l-am cerut, iar indicativul e trecut pe chitanta si corespunde celui inscris si pe masina. Din pacate n-am avut atunci timp sa-l reclam.

Glicina, nici acum nu e timpul trecut!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Ii "stiu" de mult pe astia cu Trans Vyl, sunt niste nenorociti, stau mai ales prin Romana si langa fostul magazin Eva. Erau particulari, aveau indicativul pus de forma si numere lipite pe masina ca sa dea bine. La un moment dat era vorba sa se organizeze cumva intr-o firma, nu stiu daca au facut-o. Mie mi-a zis unul pe fata sa numerele de telefon sunt false. Am incercat si eu sa reclam la OPC, dar nu mai stiu unde m-au trimis, concluzia a fost ca cel mult le pot da o amenda banala. Eu n-am mai circulat de mult, nu credeam ca mai exista.
Au tot felul de "siretlicuri". Fie spun ca li s-a sters o cifra de pe usa, fie ca de fapt afiseaza tariful la 100 de m, fie au 3 tarife puse pe masina si le tot schimba din mers. M-apuca dracii cand imi amintesc. M-a taxat unul cu aproape 300 de mii din Romana la Eroilor, acum 5 ani!
Oricum daca au rezistat atata pe piata asta a taxiurilor care e o adevarata mafie, nu prea cred ca ai ce sa le faci. Doar sa te feresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Mi s-a intamplat si mie acum cativa ani ,lucram noaptea si am terminat subit programul la ora 04.00.Am luat un taxi (banuiesc ca abia venise) din dreptul locatiei ,faceam traseul ala cam de 10 ori pe luna si mai mult de 15ron nu m-a costat niciodata ...ajung la destinatie si aparatul arata ceva de genul 44ron ,scot 15ron si ii intind"d.ra faceti misto de mine?nu d.le,dar o cursa pe traseul asta,cu tariful pe care-l ai afisat, nu are cum sa faca atat nici dus intors".A inceput sa ma injure,sa ameninte sa-i platesc, altfel e vai si amar"...l-am intrebat daca suna el la politie sau sun eu,inclusiv la organele de control ptr. verificarea statiei(mai precis trebuie sunat la Directia Regionala de Metrologie Legala ).Mi-a spus sa cobor smulgandu-mi banii din mana,bineinteles adresandu-mi si injuraturile de rigoare
Niste nesimtiti...daca vi se pare ca taxarea curge prea repede sau credeti ca umbla la aparat (de cele mai multe ori e vizibil,se face ca regleaza frecventa)va interesati de taxa/km ,va faceti ca notati datele lui(eventual il intrebati date de identificare,oricum e obligat sa aiba legitimatie la vedere)sigur o sa fie un pic intimidat ...eu la unii folosesc chiar un tupeu mai nesimtit "domnule lucrez la OPC si am de facut o statistica la tarife/km ,verific cat ruleaza aparatul la stopuri "...oricum o abureala de-l bag in ceata...

Ca sfat...incercati sa fiti mai tupeiste un pic cu ei ,se asteapta ca femeile sa nu riposteze

Promo 50%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy
[eu la unii folosesc chiar un tupeu mai nesimtit "domnule lucrez la OPC si am de facut o statistica la tarife/km ,verific cat ruleaza aparatul la stopuri "...oricum o abureala de-l bag in ceata...

Ca sfat...incercati sa fiti mai tupeiste un pic cu ei ,se asteapta ca femeile sa nu riposteze

Promo 50%

tare asta cu OPC-ul

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

am patit-o si eu, nu in Bucuresti ci pe litoral
De aceea m-am hotarat sa-mi "refac" carnetul, sa mai iau niste ore (nu m-am mai urcat la volan de 15 ani, de cand am dat examen) si sa-mi iau masina. Ca sa nu mai fiu nevoita sa fiu la mana altora... sau cel putin, mai rar

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Cel mai simplu ar fi sa ne uitam INAINTE sa ne urcam in taxi la tariful inscris pe usa.
Ca un hint: unii excroci pun pe usa Tarif 1.35 RON/km, omul se urca crezand ca este vorba de 1,35 RON si cand colo este Tariful nr. 1, 35 RON/ KM.
De ex. statiile de taxi de la Universitate si de la Unirii sunt pline in proportie de 90% cu tzepari.
Eu nu merg decat cu firmele cunoscute, Cobalcescu, Cristaxi, etc. Daca nu gasesc pe strada sun frumusel de pe mobil la numerele lor si astept cuminte pana vin.

Cat despre tupeu si ripostat eu una nu sunt genul, mai bine ii dau banii si dupa reclam la OPC, la Primarie (ei sunt responsabili cu eliberarea autorizatiilor din cate stiu eu). E plina lumea de nebuni violenti, nu risc sa ma iau in gura cu ei, acum orice are permis e taximetrist. Mai ales ca un excroc e pregatit pentru orice tip de reactie... eu nu sunt.
Ii iau nr de inmatriculare si-l reclam, daca e agresiv inclusiv la Politie.

Mergi la inceput