Fluturasi de martie-aprilie 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

am dat dintr-un link -ntraltul si nu am ajuns la ele
cum le gasesc pun si aici sa vedeti despre ce e vb
mi-e mi-au placut tare mult la nepotelul meu....cumnata a luat una din viena si pe cele de peste 6l de la un targ de copii....
gata ma ridic sa mai fac si ceva ordine prin bucatarie...
sa aveti o zi frumoasa
mai intru pe la 20 sa va zic ce am facut azi la dr.

Ally cred ca o sa vina cu vestea mai repede..ca parca la 13 are eco

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ia uitati ce carucior HAUCK este la oferta la Real. produsele Hauck, sunt nemtesti, sunt f bune!! http://www.real-hypermarket.ro/?page=pagini&PageId=Catalog2_114

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miki ai tu dreptatea ta dar eu tot nu vreau sa ma fac cat o balenuta de data asta!! si imi e ciuda ca am ajuns la jumatate , de fapt am trecut de jumatate si mai am "voie" doar 9-10 kg sa pun pana al sfarsit....

pai 10 kg pana la sfarsit inseamna peste 2 kg/luna..poate chiar 3 ca in ultima luna cam stagnezi..asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji

mami de Vlad 09.04.2009 si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

la 17 ..nu am programare am s-o sun pe asistenta sa ma introduca si pe mine....eu aveam programare pt 20...dar e prea tarziu pt mine....
chiar ma gandeam ca a trecut fix o luna de cand am fost la ultima eco

sa stii ca am dormit bine....de cand am pus capul pe perna pana la 6...cu o mica intrerupere dar am stat cuminte si nu m-am mai uitat la ceas
acum ce sa zic ca durerea din ceafa mi-a disparut....si chiar ieri dupa ce am baut cafeaua
poate o fi si de la tensiune mica??????
.....
acum sunt activa ca m-a apucat cautatul pe nnet de te miri ce...am gasit si centura din aceea care se pune peste burtica
una la 150lei si una la 68

mai caut niste suzete speciale..care se inchid imediat ce ii scapa lui bibi din guritza...sunt tare smechere, dar sa vad daca gasesc sa comand....

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 18+

deea, o ceasca de cafea e ok..mai ales daca ai tensiunea mica..si eu beau ca mai ma doare capul de la tensiune mica
centura vezi ca in piata sunt 10 lei, simple dar destul de eficiente. eu mi-am luat initial de la sano medicala si n-am putut s-o port..ma sugruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miki ai tu dreptatea ta dar eu tot nu vreau sa ma fac cat o balenuta de data asta!! si imi e ciuda ca am ajuns la jumatate , de fapt am trecut de jumatate si mai am "voie" doar 9-10 kg sa pun pana al sfarsit....

pai 10 kg pana la sfarsit inseamna peste 2 kg/luna..poate chiar 3 ca in ultima luna cam stagnezi..asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji

miki, la prima sarcina aveam cand puneam ziua si kg....:((((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici

anaxena

bb_yasmi ai PM. asa cu intarziere

merg sa citesc din urma.

toate burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

fetelor ce pozici frumoase ati facut. ce bine ati iesit, asa vesele si stralucitoare, radiati.

ally ce burticuta ai

Mergi la inceput

spiridusha ce burtica. ce evolutie evidenta foarte frumoasa este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna dimineata fetite cu burtici!
Am fost ieri la doctorul de familie fata de vizita de acum 2 luni am mai pus 5 kg,totul e foarte bine tensiune, analize si mi-a spus asistenta ca bebe e foarte mare pt varsta lui.
Adevarul ca nu mi se pare ca m-am ingrasat foarte tare in rest dar parca ultima sap a crescut burtica foarte tare.Ieri am implinit 20 de saptamani. Mami mi-a zis sa ma mai abtin de la dulciuri si produse ce contin amidon mult ca o sa fac un bebe mare de abia l-oi naste si tare mi-as dori sa fie pe cale naturala.
Tot ieri mi-am luat un sarafan foarte dragutz de blugi de la Cora 94 de lei a fost de azi gata cu pantalonii pana dupa nastere. Nu-i mai suport. Asa ma distreaza burta mea, din spate parca nici nu sunt gravida, din fata am o burta mama.

Strumphy ma bucur pt victoria ta cu matele.
Antguess felicitari pt fetita, foarte frumos, cred ca visezi numai roz acuma.Si eu poate aflu maine de la doctor ce am. Eu cred ca ar trebui sa se vada la 20 de saptamani.
Referitor la iaurturi eu mi-am gasit pe cineva care imi aduce lapte de la tara, si mi-l pun singura la prins, iar apoi la frigider.Ce bun e.Miam! Acuma stiu ca e greu sa gasesti oriunde pe cineva sa-ti aduca lapte de la tara.
Da si sunt hotarata sa ma apuc de gimnastica si/sau inot, ca sa nu sar calu cu greutatea si cu durerile de spate.
Voi faceti careva gimnastica pt gravi ?
Va pusic gravidute dragute!

Feli cu bebe(fetita sau baietel ?) 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata...

Eu sunt mai intarziata astazi...si chiar daca nu am dormit am tot vorbit laa serviciu pt ca se pare ca am probleme cu concediu medical...vor a le trimit si reteta data de medic...Doamne ce de birocratie!Nu mai poti sta acasa de boala...ca nu esti ok cu actele!

Apropo de asta,poate careva dintre voi are diagnosticul de risc maternal.Am inteles ca este mai simplu cu concediile medicale daca ai acest diagnostic.Stiti ceva?

Anaxena..multam pt parola....Eu ma bag la o intalnire in Pitesti..asta dupa ce trece raceala...ca acum suntem la pat :P

Eu sunt un pic mai bine..incep sa pot respira pe nas..dar ma doar in gat.Ce ziceati ca ati luat voi pt gat naturist si care sa nu afecteze sarcina???

Sunt pe aici..azi ..cu voi

12+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput