Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyjoy

Intrebare: Cunoasteti vreun naturist/homeopat bun?

Mami de minune minunata! Sara XVIII.III.XX-X ; )

Da, si tu o cunosti: MIRIA

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyjoy

Intrebare: Cunoasteti vreun naturist/homeopat bun?

Mami de minune minunata! Sara XVIII.III.XX-X ; )

Uite aici, este un medic deosebit. Eu am fost tare multumita de ea. Ai si contact si tot acolo. http://www.medichomeopat .ro/

Mergi la inceput

Salutare!

Am avut probleme cu calculatorul, am reusit sa rezolv, si cand sa ma bag la recuperat, m-au luat caldurile fetelor de cat ati scris

Happyjoy din cate stiu nu avem fete din Bacau sau din imprejurimi, eu ma gandesc sa ii scriem un mesaj colectiv, sa ii spunem despre intentia noastra

Alina si eu vroiam sa fac pipi din picioare cand eram mica asa, ca frati-miu

Sanzi la multi si frumosi ani alaturi de sotul tau! Si de Mara, bineninteles, poate si de fratiori/surioare

Stanucel si Ianis are un tzignal daca dispar din aria lui vizuala ... nu gresesti tu cu nimic, stai linistita!

Jeni felicitari pt Sarah! bey, si cand ziceau babele ca fetele sunt mai precoce, dadeam ochii peste cap

Meniu ieri/azi:

- mar+biscuiti+branzica / piersica+cereale
- supa cu legume zdrobite+carne curcan / piure legume+zdrente de galbenus+gris
- nu mai stiu / iaurt+biscuiti
- cereale

Ma bag la vazut poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Happyjoy multumesc de sfat....dar nu tot timpul e asa. Eric este un rasfatat, a prins slabiciunea mea si profita la maxim. De exemplu cand doarme trebuie sa fiu langa el pt ca mai deschide cate un ochisor sa vada daca sunt langa el si daca ma vede acolo e ok, pune caputul jos si isi continua somnicul, daca nu incepe sa ma strige....si gata somnul. Nu mai zic ca noaptea daca il las in patutul lui e jalese trezeste din ora in ora , iar daca il iau cu mine in pat doarme toata noaptea.
Daca m-as lua dupa modelarea comportamentului copilului dupa cel al parintilor atunci Eric ar fi trebuit sa fie un copil fff potolit, caci si eu si sotul meu suntem calmi si linistiti. Dar din pacate nu e asa....Eric e fff energic, nu ar sta locului nici o clipa.

Greenfrog te inteleg perfect si eu am parte de acelasi program si noaptea si ziua. multa rabdare si incredere ca va trece perioada asta

In ceea ce priveste statul in sezut nici Eric nu vrea sa stea mai mult de cateva secunde. Dar nu il fortez o sa stea atunci cand o sa fie pregatit. In schimb adora sa mearga in picioare, bineinteles sustinut.

Somnik usor si vise placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui elba

Intrebare: copilasii vostri stau deja in fundulet?
Cica la 6 ar trebui dar al meu nu da semne de asa ceva si-s curioasa daca e singurul?
Eu il pun asa de incercare intre perne si cade pe toate partile .
Nu va spun ce frumos se pliaza pe fata

mamica lui Filip(30.04.2010)

Al meu are 7 luni si o sapt si sta in fundulet dde vreo 2 sapt maxim.La inceput si el se plia pe fata si in plus de asta nici nu il atragea pozitia.I-am pus jucarii sau telecomanda in poala ca s avada ce misto e sa butonezi din pozitia asta masculina si deja nu mai vrea culcat.Asa ca....wait!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

In alta ordine de idei noi (eu si Geo) avem muci si gat iritat.Venit medic!Consultat!Dat pilule!Platit!Bocit!Urlat!Alintat!Culcat baiat.
E marait bietul are muci lumanari la nas precum romanes bine ca nu-s verzi (ba mai rau sunt maro din cauza colargolului).Mi-a dat dr niste remedii homeopate si deja siropul antituse isi face efectul.E aiurea ca trebuie sa ii dau la distanta pastilele ca stiti ca astea homeopate tre sa stai 20 de min intre ele...Unde mai pui ca eu am 3 tipuri tot de homeopate si uite asa am facut grafic cu ce am luat si cand trebe sa iau ca-s vai de mama mea cu memoria.
Ati vb de CM .Mie mi-a venit fix la 6 luni dupa nastere si a venit o tona;Luna asta e venit intarziat tare si mai normal.sa vedem luna viitoare.la cati nervi am si ce stare de cacao ...parca vad ca vine direct de Craciun!!!
Eu sunt de paza la Geo ca micul de el abia respira si haraie si horcaie de mor de mila lui.Azi el plangea din cauza ca nu putea sa respire si eu plangeam de mila lui.ta-su mai avea putin si-si smulgea parul din cap(cine stie cum arata taticul nostru poate zambi la aceasta remarca)
Ioanact ai mare grija cu orice fel de medicament.Nu degeaba se spune ca nu trebuie lasate la indemana copiilor.O amica de-a mea care are 2 copii folosea somnifere si le-a lasat intr-un loc sa zicem accesibil unui copil.Evident ca s-a intamplat inevitabilul si copilul a servit cateva.Nu-ti spun cat a tras!!!Cat despre Ioana parerea mea e ca vrea din toata puterea ei sa-ti atraga atentia asupra ei.Nu vreau sa dau eu sfaturi dar incearca sa nu mai tzipi la ea mai ales ca la Justina nu tzipi (e normal ca doar e mica).Va invata ca se fac diferente si o va afecta in relatia cu Justina si evident in relatia voastra.cat despre faptul ca a fost in wc-ul baietilor...hihihih!toata lumea cand a fost copil facea de-astea nu trebuie sa te mire.Copiii sunt curiosi.Explica-i tot ce ii este necunoscut sau neclar si vei vedea ca nu i se va mai parea atat de atractiv.Scuze ca m-am trezit s adau sfaturi.trebuie sa ma port frumos ca esti la CM si io stiu ce hormoni ai pe tine?
Sensibila eu ii pun in feeder mar,azi i-am pus banana si crede-ma se face piure si iaca asa scapi de o masa (glumesc),piersica,o sa pun si pomelo de luna viitoare,pun portocala(si crede-ma ca mare greseala fac pt ca se face ca un porc-asta daca ai mai vazut porc mancand portocala),ardei,castravete,morcovel(cand il dor dintii e super .Vorba sotului in curand o sa-i pun si iaurt in feeder.O sa-i placa Giei o sa vezi.Sa stii ca si pe mine m-a durut operatia acum vreo luna si ceva dar am realizat dupa ca era inainte de venirea CM.
Roxana mi-ai scris ceva pe perete la feisbuc?Tu esti roxana cristea????Pup frumoasa de Silvana si pe nebuna de ma-sa!!!
Rebiana faina diploma.
Gaby tu ai stat rau cu memoria daca nu ti-ai adus aminte de Bianka1.Gravizi si tu si neuronul.
Miria unde umbli fata?Culegi papadii???
Cat despre copilasii care plang cand pleaca mama......se inscrie si al meu.Atata il freaca soacra-mea la icre cat sta cu el pana ii fac eu de mancare incat cand ma vede se agata la propriu de bluza mea.degeaba ii zic mashterei ca nu pricepe.Aaaa!azi s-a ridicat in picioare dar sprijinit in maini si cu capul in jos.Se admira sa vada ce a facut si eu cu ta-su ne uitam prosti fara sa realizam ca putea sa cada sa dea cu tifla de asfalt(a se citi parchet).Bolnav bolnav dar te doare mintea ce face .Bien ca macar e voios si nazdravan.
sa va zic ce idee am primit de la tati.cand ii dadeam sa pape ca sa-l tin ocupat si sa nu mai tot traga de una si de alta de prin lateralele scaunului i-a pus un cd pe masa .Atata l-a fugarit pe masuta aia....si l-a manjit si cu piure si ala se lipise si mai tare incat nici nu a realizat ca a mancat mai mult ca de obicei!!!Tare faza merita incercata!Fug sa-mi suflu mucii si sa-mi invelesc baietii(unul doarme dincolo ca sa se poate odihni ca maine are de munca si m-a lasat sa dorm eu cu Geo in pat la noi ca micul de el simte nevoia sa ma ia in brate chiar daca simt ca asta este o mica escrocherie de-a lui .Dar tac si fac cum vrea el ca foarte rapid imi va fi dor sa mai pot dormi cu el si el ma va eexpedia elegant...sau nu!)Somnic usor!!!
Meniul de azi
dimi= mar copt cu biscuiti si afine si branzica
pranz=dovlecel la aburi si ardei copt si ou si putina smantana
cina=iaurt cu branzica si 2 biscuiti fara gluten(leibnitz)

Meniul de maine
dimi=banana+mar+cereale
pranz =piure de morcov+telina+broccoli+ carnita de pui si o lingurita de iaurt
cina=dovleac de placinta copt ( e prima data cand ii voi da si sper sa ii placa fiindca el prefera mancarurile mai acrisoare nu moare dupa alea dulci tare ...cum ar fi marul copt cu biscuiti).

Andrutzo pupaturi fata si apreciez ca ma ignori.Sufar si tu nu zici nimic nesocotito!!!
Child sa ne povestesti de la cursurile lui Albert!!!Ai grija sa nu raceasca pe vremea asta (stiu ca ai grija dar uite ce am patit eu...am venit de la munte unde nu a patit nimic si o zi l-am scos afara si batea vantul si era cam umezeala si uite ce a patit piticul meu)

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Andrutzo pupaturi fata si apreciez ca ma ignori.Sufar si tu nu zici nimic nesocotito!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Fata vrei sa suferim impreuna ? Bagam lumea la idei pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Mihaela, pup nora mica, da' ne-o dai si pe cea mare?
Erina, da, chiar ar fi frumos sa putem merge mai multi, la noi nu e cazul sa vina si sotul fiindca e f scump si momentan nu avem cum sa adunam atatia bani, dar de fapt pe el nici nu il atrage Japonia oricat as insista, dar el imi intelege melancolia si mi-ar da unda verde vreo 10 zile. Dar mai e mult pana atunci... Oricum, daca va hotarati sa mergeti anuntati-ma si pe mine. A si am uitat: s-a scos viza pentru Japonia de mai bine de un an, nu mai e nevoie de viza, n-ai nevoie de absolut nimic cand ajungi acolo, doar formularul acela completat in avion. Sa dea Domnul sa ne putem indeplini visele.
Ella, bun pontul cu CD-ul, maine il incerc si eu sa vad daca tine la Denis in timp ce papa.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Ioanact, te-am votat pana la urma, credeam ca trebuie sa scrie undeva "voteaza" sau ceva de genul.
Ellanik, multa sanatate si tie si lui Geo!

Duminica seara am fost la o aniversare si am vazut o fetita de 3 saptamani. Mica de tot, mi se parea cat un soricel, se nascuse cu 2.900 kg, nu stiu cat avea acum, dar Mara sigur nu a fost niciodata atat. Era scumpa rau si mi-am dat seama ca mai vreau un bebe!!!
Mi-a placut ideea cu evolutia bebelusilor de la nastere la 6 luni, am pus si eu doua poze, cu ocazia asta mi-am dat seama cat a crescut fata mea. Mai am trei poze cu ea si tati, cand o vedeti pe ultima sa nu sunati la Protectia Copilului, ca asa se iubesc ei, Mara e tare incantata de pozitie .

Noapte buna, mamici si iepurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

si pentru relaxare un dans tiganesc spectaculos executat la un teatru din irlanda:

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput