Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Bumbitza, imi pare rau sa vad ca fetita a cazut. Aveti mare grija de voi!
Denisa, multumesc de sfat, asta fac acum, fac o ciorbita de pui sarata, ca si la acest capitol stau prost, nu-mi place sa mananc sarat.
Azi sunt mai mult pe net, ca nu prea sunt in stare de nimic, abia pot avea grija de piticut si sa-mi fac o ciorbita, pt ca, din pacate, tati este iar plecat pana vineri. Si ce nevoie as fi avut de el!
Denisa, tu ai migrene, sau decat dureri de cap? Ca si al meu sot are migrene din cand in cand, dar din pacate nu sunt tratabile.
Astero, imi pare foarte rau pt motanel, stiu ca te doare, si eu am avut si am plans ca un copil mic, de aceea nu am mai luat alt pisicut sa cresc, ca sa nu sufar iar.

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ASTEROPI imi pare rau pt motanul tau!
IRENE multa sanatate! Bea ceai de menta si ia saruri de hidratare. sa treaca starea rea!
OANA sa-i fie de bine flacaului! Ma tot tin sa intreb, ce fel de ceai ii prepari lui Eric?

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bumbita bine ca n.a patit nimic ilinca

asteropi imi pare tare rau, stiu cum e sa pierzi un animalut drag

gaby uite ce.mi plac astia!
http://www.nuvola.es/product_info.php?products_id=916&osCsid=u6m5tm0e48r8k9odiie8gtf205

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna fetelor,
va multumesc mult pentru sfaturi..asa fac si eu nu rezist sa o vad plangand,doar ca noaptea imi este mai greu....

acum este ac.cu mama eu sunt in vizita la nasi....
este bine sa mai plec din cand in cand sa imi incarc bateriile...

sa vad cand ajung ac.cum s-a descurcat mama cu ea...
scriu mai tarziu povestea mamei cu adelina....:))))

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

FREEDELIA ti-am trimis link spre cateva poze cu noi :) Dupa ce le vizionezi le sterg sau le fac private.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Irene nu stiu daca ajuta mancarea sarata. Daca iti este greata sigur nu poti sa mananci sarat.
Eu vb de saruri de rehidratare de la farmacie care ajuta la refacerea nivelului de electroliti din organism

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Citat:
citat din mesajul lui elba

Gaby eu mai cumpar cand si cand de pe eBay.Ce anume vrei sa stii?

mamica lui Filip(30.04.2010)

Pai daca vreau ceva si e licitatie stau online pana o castig sau? Tot verific nu? Prin Paypal pot plati doar din Romania. e la latitudinea vanzatorului daca vrea sa trimita in ro nu?

Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010)

Inainte sa licitezi trebuie sa verifici daca trimite si in Ro si deasemenea mijloacele de plata.Unii accepta doar Paypal.
Sunt licitatii sau Sofort Kaufen=cumpara imediat si platesti pretul dat de ei.Daca vrei sa licitezi te uiti si vezi cat mai este pana se termina.Eu asa fac si licitez doar in ultima clipa.Daca pretul tau e cel mai mare ai castigat licitatia dar platesti pretul mai mic-cel dat de urmatorul dupa tine descrescator.(nu stiu daca m-am exprimat destul de clar).Mai este si pretul de transport pe care-l specifica ei.
Daca mai ai intrebari ....

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Aha Denisa, o sa sun la farmacie si sa intreb daca au, noroc ca am farmacie la parter.
Rebi, multumesc si tie!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miria- la picioare nu are, dar are la piept.

Roxana- daca ii arunci sa arunci tare ca sa ajunga pana aici.
Ce frumosi sunt pantofiorii

Alina2 - imi pare rau de matz.

Irene - migrene sunt. eu tot dureri de cap le zic ca doar ala ma doare. Vb aia maretial romanesc, ce sa-i faci...

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

fetelor sper ca sunteti in forma, nu am apucat sa citesc din urma, sper deseara dupa ce se culca Robin.

O mica intrebare, voi la ce ora culcati iepurasii seara si implicit la ce ora dati ultima masa? m-au capiat astia toti pe aici ca e prea gras (luni am fost la un homeopat care mi-a zis acelasi lucru) si sa tin de cele 4 mese/zi, ori Robin are cam 6 mese in 24 de ore: o data legume, o data fructe, o data un biberon cu Nan (210 ml) si de 2 ori la sān. La sān nu mai am prea mult lapte dar nu stiu cam cati ml bea...
stiu ca ma repet ca o placa zgāriata dar intru la idei cand aud de peste trot acelasi lucru. are 10 kilograme si 70,5 cm, in ultima luna a luat cam 600-700 de g.
multumesc si pupici tuturor!!!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput