Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

sanzi, mara vroiam sa zic :)) scuze

ioanact n.au wc.uri separate?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Se intra dintr-un in altul..ca si incapere sunt separate.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marsy_baby

Ioanact- calatorie placuta
Ieri am fost pana la Cj si vreo jumate d zi mi-am pierdut-o colindand magazinele din Iulius(ah ce haine d bbe sunt)
Pozici "http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/DariaByMarsy_baby?locked=true#5527465636754122274"

Mami de minune mica, Daria Marcela 26.02.2010

Multumim mult!
Am vazut pozele..Daria e o scumpete cu ochii ei albastri..iti seamana leit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina
DENISA - Asta cu sacul ca la morga e tare, fata!!! Fosneste? E negru?Elastic pentru picioare are?

Fata...n-ai ganduri, zau!

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

asta cu sacul m-a bulversat de tot :)))
imi vine sa arunc toti sacii din casa, inclusiv aia de gunoi

POZE

Mergi la inceput

freedelia felicitari pt pozat

am trimis poza cu casca
leo dupa ce am luat casca, a intrebat cand ii cumpar si botnita:))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

IOANACT - Acuma, nu vreau sa fiu comentata, criticata sau sa mi se explice altceva decat stiu, ca am aflat in timp mai multe pareri, legate de percepria diferentelor de sex la copiii mici.
Vreau sa spun ca esti putin cam prea intrigata de aceasta nesupraveghere.
In primul rand, copiii trebuie sa stie inca de foarte de mici aceste diferente ca sa nu aiba curiozitati sau reactii ciudate cand le descopera mai tarziu.
Este natural, firesc, lasat de la Doamne-Doamne. Nici baieteii si nici fetitele nu privesc cu ochii adultului aceste diferente si ca atare se poarta normal.
Ok, a descoperit. Eu zic ca e bine, dar nu conteaza ce gandesc eu in fond.
Acuma, trebuie doar facuta sa inteleaga normele de bun simt si sa aiba o conduita cat mai civilizata la toaleta.
Adica, asa cum stie ca trebuie sa se stearga si ca trebuie sa se spele pe maini dupa folosirea bideului, tot asa trebuie invatat,a ca baieteii au toalete separate de fetite, iar cand acestea nu exista pentru ca ei sunt prea mici, sa se duca pe rand niciodata impreuna. Este doar o regula, nu o interdictie. Atentie la nuanta!
Interdictiile stimuleaza contrele si e bine, ca la varsta asta sa nu apesi pe pedala.

Nu ii explica in termeni gravi sau urati sau categorici, ci ca pe ceva firesc si natural.

Mergi la inceput

miri_cristina e adevarat ce zici!
Dar mi se pare prea dvm sa afle..dar daca a aflat tb sa o privesc ca pe ceva normal..cum ai zis.

Nu m stau, merg sa-i dau laptele Justinei.
Intru mai pe seara daca am timp.

Mergi la inceput

da sunt de acord cu miria, uite eu niciodata nu m.am ascuns de ivan, chiar daca se vor orpila cate unii :))
o sa am feresc mai tarziu, asta vine de la sine, deocamdata ca sa pot fi cu ochii in 4, ma spalam cu usa deschisa la baie, fiind totul asa de natural, ivan nici macar nu da atentie la asta

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Andra, as vrea sa ii scriu prietenei Deliei si sa ii cer adresa si contul (daca are). Ar fi cel mai simplu pentru toti sa ii putem trimite banuti in cont si sa ii foloseasca ea cum stie mai bine + hainutze cine are bebei mai marisori ( vad ca cel mai mic are 1 an si 3 luni, iar eu am hainutze mici si de fetitza..)

Iliraluca, Andra, multumesc pentru ajutor. Miria stiu ca se pricepe nu ca chiar e medic naturist si oricum nu vreau sa abuzez se ea aici cu mii de intrebari pentru toata familia : )

Cristina ai un brat de , pentru ca esti tare priceputa!Ai PM

Acum am vazut ca sunteti toti raciti! Multa sanatate! Dar sa stii ca si asa racita tot haioasa esti!
Intrebare: Bananele fierte mai au valoare nutritiva?
Sunt bune si retetele simple. Eu deocamdata acolo sunt : )

Bianka si Sara e la fel ca Eric, asa ca te inteleg.Eu nu cred ca e rasfatat si ca profita de tine, doar ca are mai multa nevoie de tine. Langa tine se simte in siguranta si e fericit, de aceea te cauta tot timpul.
Va veni si vremea independentei cand se vor desprinde de noi, dar unii copii sunt mai atasati de parintii decat altii si dureaza mai mult. Agitat dar vioi e diferit de agitat si bazait. Eu ziceam de ultima varianta, in care copilul preia din stesul mediului, dar daca e agitat, energic si vioi asa e firea lui.

Stanucel, unul din cei care recomanda aceasta metoda e dr. Spock (mai sunt cateva carti pe mail-ul comun printre care si cea scrisa de Kay Kuzma).
Eu personal fac totul instinctiv (asa cum am mai spus). Nici un doctor din lume nu ma poate convinge sa fac ce nu cred ca e bine. Daca eu simt ca, copilul plange pentru ca are nevoie de mine si asta il face fericit, atunci sunt langa el si ii ofer toata dragostea mea.
Nu zic ca alte metode nu or fi bune. Sunt de parere ca fiecare mama stie ce e cel mai bine pentru copilul ei. Spun doar cum procedez eu.

Ella, multa sanatate, sa va faceti rapid bine

Castelana, mutare usoara!

Oana, la multi ani fericiti!

Erina, si Sara a papat azi toata supa (170ml), cred ca din cauza ca i-am dat sa pape mai devreme. Poate secretul e sa le dam papa la primele semne de foame... Astept vesti, daca e de la reteta o aplic si eu

Denisa, Noi am introdus si fructele chiar daca dupa supa mai vrea tzitzi. Odata a mancat si 220ml supa si dupa tot a vrut tzizi, asa ca e dragoste mare n-am ce-i face. Banuiesc ca daca papa bine legume (in jur de 100 ml) ii poti da si fructe. Ajuta la tranzit

Mai am 5 pagini. De azi dimineata scriu la mesajul asta... Revin : )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:

rebiana ce ti.a venit de la hm?
sa le poarte mara si luca sanatosi

POZE

Roxi, am primit vestuta cu Hello Kitty si o jacheta alba flausata tot cu pisicuta asta; o rochita tricotata cu dungi si un fesulet (in genul Lizucai ) mov; o caciulita si manusi ~ un set dragut cu pisicuta. Cam atat dar imi plac tare mult. Doar ultimul set este pt 6-12 luni, restul pentru 12-18.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:

da sunt de acord cu miria, uite eu niciodata nu m.am ascuns de ivan, chiar daca se vor orpila cate unii :))
o sa am feresc mai tarziu, asta vine de la sine, deocamdata ca sa pot fi cu ochii in 4, ma spalam cu usa deschisa la baie, fiind totul asa de natural, ivan nici macar nu da atentie la asta

POZE

Idem! Daca tot e posibil sa starnim oripilari, macar sa fim doua zuze

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput