Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

La multe lunite! Tudor Florian (de Vladimirescu), Stefan Daniel (de selina-d), Sara Natalie (de emiliapop)!

OANA,votat...User-ul OanaI a primit: 9 kilograme carne...

ELBA, Briana a stat in fund dreapta la 8 luni, pana atunci statea aplecata in fata si asta de la 7 luni...Eu zic sa nu te stresezi, va sta cand e pregatit.

ELLA, multa sanatate marinerului bolnavior si mamicii luiPoate n-a fost destul de efervescenta...aspirina

Liliana28, Bianka1 si Miruna! Bine ati revenit!

CASTELANA, off, vaccinurile astea...castelanul marait!

MIRIA, multa sanatate! Nasol cu sinuzita, am avut si eu si imi venea sala propriu uneori de durere...Sper sa-ti revii repede...Mie mi-a trecut...cu punctie...brrr, dar de atunci n-am mai avut probleme niciodata...

REBIANA, am tot uitat sa-ti zic ca si mie imi place cum iti sta noua tunsoare...Eu am ajuns sa ma intreb ce e ala coafor

ROXI, ma tot repet ca papagalul, Silvana e o dulceata de fetita frumusica foc!

Si sa va zic si voua...ieri am lasat-o pe Briana in camera mare pe patura unde se joaca si m-am, dus sa-i pregatesc mancarea si dupa cateva minute m-am trezit cu ea pe hol cu toate pernele puse in jurul paturii...Deci, o ia la drum serios...

Meniu de ieri, ca ieri am uitat sa-l pun:
- para+mar+branzica calcica
- piure legume( dovlecel, broccoli, conopida, rosie, gogosar) + ficatel+ulei de masline
-cereale

Azi:
- para+cereale biscuiti
- piure de sfecla rosie (reteta de la Miria)+carnita pui...sper sa-i placa
-iaurt cu branzica calcica

toata lumea, maraie atomul...revin mai incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

OanaI a primit: 19 bucati ou, 6 litri vin, 12 bucati paine, 8 kilograme carne. Foarte frumos Eric cu calutul.

Am mai vazut poze si am mai comentat pe ici pe colo

ellanik – ms mult si eu i-am pus ieri piersica. M-am gandit si eu ca durerile sunt de la cm dar pe mine ma doare de pe 7-8 si cm ar trebui sa imi vina pe 20-21, deci nu cred ca e de la cm.
La multe lunici iepurasilor : Tudor Florian de vladimirescu, Stefan Daniel de selina-d, Sara Natalie de emiliapop !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Cori jur ca eram con vinsa ca ti-am raspuns si iata ca ....stiu1sunt o nesimtita.Dar ma tratez,parol!Sarut manushitele pt sfaturi deja ma oblojesc cu cicatrizin si bag niste drojdie ca aia are vit B.Pup si Petala evident!!!geo nu da nicio tzuca pt ca e virusat!!!Il bag pe un norton de 3 ori pe zi homeopat.
Babyangel fata ....noi suntem la dintii cu nr 3 si 4.Andruta e mai shtirba(sau nu??)
Honey fructele eu le-am bagat la o sapt dupa legume si am avut surpriza sa le mannace foarte bine de la inceput.la legume si acum avem distractie dar merge.
dayanara eu intai dau mancarea si abia dupa daca ma trage de tricou bag si tzitzi dar asta se intampla doar dupa legume ca nu prea are tragere.
Multumesc fetelor pt urarile de sanatate!!!Las'ca ne facem noi bine si ne apucam din nou de gagicareala.
Legat de statul in fund Geo a stat putin la inceput si acum staaa de nu mai vrea sa se culce.Mai nou daca pica in dizgratzie (a se citi pe spate) vrea sa se ridice.Fug ca s-a trezit si trebuie sa-l chinui cu picaturi pastile si alte dulcegarii!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rammy

jeni are ochi frumosi scumpica ta, cum zice gaby asa exotici

cori

ma eu nu reusesc sa tin pasul si ma straduiesc, daca nu raspund, va rog insistati, nu va suparati, ieri am avut si o zi proasta

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

.Roxana- nici Maya nu vrea apa. bea maxim 20 ml pe zi, MAXIM. In rest trage apa si o scuipa, asta din cana. Din bibe direct il arunca ca nu e interesant nici macar ca jucarie.
Cica ar trebui sa bea cam 100ml.

Ar trebui o masa de lapte sa fie inlocuita complet de una de solide si abea dupa sa se introduca a doua masa.

Liliac zici ?

Am luat si eu sac de la ikea. Acum nu-mi mai place, are fermoarul ala pe mijloc ca sacii de la morga.
Acum imi trebuie o paturica de la ikea, ce fac cu ea nu stiu, dar imi place.
Noroc ca s-a uscat presul.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Miria sar'na pt retete. Un mare succes azi banana cu branzica si lamaie. Tot a papat.

Roxi hai, ti-ai adus aminte??

Ella nu te mai trata, fata, ca tot 7 zile tine. Glumesc, sanatate multa.

Castelana ce mare e imparatul tau. Pupam locul unde a fost intepat sa treaca.

Denisa nici eu nu am asteptat sa isi inlocuiasca o masa de lapte cand am bagat fructele. Abia dupa asta, si-a scos singur mesele. Vreau poze de ieri.

Sanzi pura adrenalina. La mine sotul ii face asa de pe la 4 luni.

Atat a dus neuronu meu. Fac si eu ca Roxi, ieri am avut o zi proasta (a cazut si netu, cupilul plangacios), am ramas in urma.

Azi a facut cunostinta cu parchetul, de 2 ori. Nu a plans tare, nici nu s-a inrosit. Nu mai are stare deloc. S-a ridicat si el azi in picioare tinandu-se de picioarele mele. Auileu ce ne asteapta.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am pus poze pe contul comun.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Gabyyyy tu nu pui poze de la intalniri????

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Meniul de azi:

-branzica cu suc de portcala si cereale (mixate)+90ml suc de portocale
-piure de legume si carnita de pui
-laptic simplu

Si noi am luat sac de ikea, dar cu fermoar pe-o parte. Acelasi motiv l-am avut si nu l-am ales pe cel cu fermoar pe mijloc.
Paturici avem si noi vreo doua si tare sunt bune si molcute...mi-as mai lua ca sa completez la culori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana da, de cand a inceput eric sa.si tina singur biberonul, l.ai lasat mereu? nu-l mai ajuti deloc?

am vazut pozele din baneasa cu mamici, tatic si bebelusi frumosi toti si veseli

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput