Sept-Oct'10 - Bv Tutz, maricicutz, alina.clau! 187
Raspunsuri - Pagina 4
tanamera spune:
In sfarsit am ajuns si eu acasa
.Am avut impresia ca am stat 2 ore la monitorizare.Am stabilit si data,va fi 25 octombrie,mie mi se pare cam tarziu,eu stiam ca am DNP-ul pe 24 dupa toate calculatoarele de pe net,doctorita zicea ca e 27,foarte ciudat,insa eu am feeling ca se va intampla mai repede.Oricum nu vreau sa am si travaliu si cezariana(acum mai fac si mofturi
).Mai merg la control peste o saptamana.
Sorana cred ca ramai doar tu sa imi faci galerie
.
Fistiq mai ai doar un pic,multa sanatate sotului tau
.
Mariuk cat de cuminte a fost Vlad la botez
.
Sabu la multi ani
,atat tie cat si piticului Niklas.
Ghiocela mai e putin pana vineri,la cata miscare ai facut ai multe sanse sa nasti natural.
Laly bine ati venit acasa
,Sabrina e o scumpa
.
Paticut
.
Donnna deci te tine Tudor mai mult dezbracata
.
Scot si eu motatele pentru Tutz,Alina.clau,Maricicutz!

38+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
tanamera spune:
Danaisa am vazut ca tu ai numarat 4 fete programate pentru maine,care e a 4-a?
38+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
Mari-Mariuk spune:
sabu ce dulce e bebeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 

Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.clau Am intrat sa va multumesc de incurajari si sa va ...Nu cred ca mai intru pana maine cand plec la spital.Va tin la curent cat de repede voi fi in stare...Probabil voi avea si laptopul la mine si va voi da de veste repede.. Multa bafta Tutz!Bafta si celorlalte mamici ce vor vrea sa nasca neprogramat/programat in aceste zile cat voi lipsi. Va pup si sa ne auzim cu bine!Doamne ajuta! alina 39+ ,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007) POZE cu Andruta |
Nastere usoara!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
office spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 "La 16.05 s-a nascut comoara noastra, Alexandra, 3600g, prin cezariana. Am suferit degeaba 6 ore de contractii, ca tot la cutit am ajuns. Dar totul este in regula. Va pup" - Botosel Bravo Botosel!!! ![]() Si muulte pentru fetele programate maine. Tinem pumnii.![]() Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006 |
Felicitari Botosel!

office spune:
Maricicutz nastere usoara si asteptam vesti bune!
maitreyi spune:
buna seara, buna noaptea 
felicitari botosel! sa va traiasca si sa va creasca mare si sanatoasa pitica 
bafta si spor gastii puse pe nascut de maine
tutz, alina si maricicutz

noi am reusit si am schimbat restaurantul, semnat contractul, arvunit formatie, foto, tot, tot
partea faina e ca e acelasi restaurant si aceeasi muzica pe care le-am avut si la nunta 
be_one primim felicitari si mai tarziu mai ales ca noi am hotarat sa il sarbatorim pe 14 nov ![]()
ai iesit zilele astea? zici ca vine primavara 
am reusit azi si i-am micsorat biberoanele piticului si sper sa o tinem asa in continuare pt ca depasea lejer kilu' de lapte pe zi si sanatos nu e asa la varsta asta. bine, e la categoria grea junioru' - 5 kg adica
insa vad ca azi nu a plans dupa ce termina un bibe mai mic si a dormit ok semn ca ii ajunge totusi si mai putin.
nastasie vaz ca nici tu nu ai dat azi prin zona. ti-a mancat cupilu urechile la plimbare si azi? ![]()
-----
O poveste cu Minuni - o
roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Fistiq spune:
Deci miine avem cel putin 3 bebelusi?!!
Ce frumos! Fetelor, stiu ca o sa va descurcati exceptional, va pupam si va tinem pumnii sa treaca cu bine si usor
Ma uitam la pozele cu bebelusi si nu-mi vine sa cred ca in burtici se afla asa minuni.
Eu sigur o sa-i duc dorul burticii mele, deocamdata incerc sa profit la maximum cit inca o mai am, f putin. Nu mai conteaza pielea amortita si durerile pe ici colo. Poate ca si bebelul meu simte si de aia nu a vrut sa iasa singur inca. Mititelul, vroia doar sa-i faca lui mami pe plac
Acu' ma duc si eu la dus si ma bag in pat ca sunt obositaaaa. Am mai spalat vreo 3 masini azi
Noapte buna si bafta pe miine!
Botosel sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa piticuta
Asta e important, si mai putin conteaza ca nu a mers cu nasterea naturala. Refacere grabnica si laptic pe saturate sa ai pt bebelusa
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 41+
Mai e putin pina departe! 
maitreyi spune:
sabina acu mi-am adus aminte ca te-ai luat de kilele lu' baba
bre nu te lua dupa fond ci dupa forma f(u)ondului
ca si cu kilele mele revenite la normalul dinainte de sarcina tot cu vreo 20 mai multe ca tine am asa ca tashi ![]()
-----
O poveste cu Minuni - o
roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
sorana_23 spune:
| citat din mesajul lui tanamera In sfarsit am ajuns si eu acasa .Am avut impresia ca am stat 2 ore la monitorizare.Am stabilit si data,va fi 25 octombrie,mie mi se pare cam tarziu,eu stiam ca am DNP-ul pe 24 dupa toate calculatoarele de pe net,doctorita zicea ca e 27,foarte ciudat,insa eu am feeling ca se va intampla mai repede.Oricum nu vreau sa am si travaliu si cezariana(acum mai fac si mofturiSorana cred ca ramai doar tu sa imi faci galerie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 38+ cu ![]() http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Cu mare placere !! Mobilizez mai multe motate daca e nevoie !!

sorana
37+ cu
Tudor
,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)