Sept-Oct'10 - Bv Tutz, maricicutz, alina.clau! 187

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Salutare gagici!

Noi cam absentam ca nu prea reusesc sa impac toate cele. Mai ales ca mai am si ceva treaba la firma sotului. Ma mai rup si citesc din ce postati dar nu mai apuc sa scriu.

Felicitari tuturor mamicilor si curaj ultimelor burtici...mai avem un pic si vom fi toate mamici! YES!

Puiutza, si eu am oscilat multa vreme, dar dupa multe documentari am ajuns la concluzia ca wrapul este cel mai sanatos de purtat bebelusii, in primele 3 luni, apoi poate fi introdus si slingul daca iti place mai mult. Wrapul e mult de infofolit si sta copilil lipit de corpul tau, in pozitie verticala, si se misca odata cu tine, in sling poate sa stea si in pozitie de somn.Modele sunt foarte multe.Mie imi place Wallaboo marsupiu,marsupiul baby-bag(sunt slinguri) si wrapurile de pe hiphip.ro.Eu fiindca nu stiam cum o sa ma impac cu ele, mi-am comandat pt inceput wrapul de pe wrap.ro fiindca era mai ieftin.Lui Tudor ii place sa stea il el, doarme f bine si nici nu mai plange de colici, dar materialul nu e de cea mai buna calitate, e un bumbac elastic, dar mai slabut, nu cred ca o sa-l folosesc mai mult de 4 luni.
Sper sa fii fost coerent neuronul meu obosit si sa-ti fi fost de folos

Am vazut si pozele cu BB - suntem niste mamici mandre de puiutzii nostri si nu degeaba - toti BB-i sunt foarte dragutzi si haiosi. Asteptam poze mai noi. Punem si noi poze noi saptamana viitoare.

Am stabilit si noi botezul pe 6 noiembrie. Aveti idee cat costa foto si video pt. un astfel de eveniment? Si muzica - DJ?

Noi alaptam acuma, mai avem unele problemutze, dar nu ma mai mulg cu pompa, decat manual, si a inceput sa se echilibreze cantitatea produsa cu cea pe care o consuma bebe.Dar mai avem inca crapaturi pe san, dar mai creste bebe si sper sa se rezolve toate.

Am citit ca Mai3 parca spunea de sling. Am o rugaminte daca ma puteti ajuta: care e diferenta dintre wrap si sling si care e mai bun? Se poate sa ma ajutati cu o recomandare - chiar as vrea sa iau ceva, ca e mai comod iarna si nu stiu ce sa aleg si poate ma puteti ajuta si cu un site de unde se poate achizitiona.

Prin magazine prin brasov nu am vazut nimic de acest gen.

Va pup pe toate.

Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Sper sa citesti printre randurile tale, ca acolo am scris.

Mergi la inceput

Puiutza, si eu am oscilat multa vreme, dar dupa multe documentari am ajuns la concluzia ca wrapul este cel mai sanatos de purtat bebelusii, in primele 3 luni, apoi poate fi introdus si slingul daca iti place mai mult. Wrapul e mult de infofolit si sta copilil lipit de corpul tau, in pozitie verticala, si se misca odata cu tine, in sling poate sa stea si in pozitie de somn.Modele sunt foarte multe.Mie imi place Wallaboo marsupiu,marsupiul baby-bag(sunt slinguri) si wrapurile de pe hiphip.ro.Eu fiindca nu stiam cum o sa ma impac cu ele, mi-am comandat pt inceput wrapul de pe wrap.ro fiindca era mai ieftin.Lui Tudor ii place sa stea il el, doarme f bine si nici nu mai plange de colici, dar materialul nu e de cea mai buna calitate, e un bumbac elastic, dar mai slabut, nu cred ca o sa-l folosesc mai mult de 4 luni.
Hmm, mi se pare ca vorbesc de una singura. Sau toata lumea asteapta capitol nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fac eu acu' capitol nou!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Hmm, mi se pare ca vorbesc de una singura. Sau toata lumea asteapta capitol nou?

Mami de Tudor-Alexandru (14.09.2010)

nu, nu, te citesc eu utila informatia, multumesc si eu

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Ghiocela, astept cu nerabdare sa nasti, ca sa am si eu cu cine ma plimba, fiindca stam in aceeasi zona.

Mami de Tudor-Alexandru (14.09.2010)

stai cumva in zona Titan?

Andreea, fericita de Diana Elena (28.iulie.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna seara,tuturor

am intrat doar sa va spun ca am iesit azi din spital, dupa 1 saptamana.
pentru listuta mai vreau sa adaug 52 cm si scor Apgar 8.
De indata de voi avea timp voi reveni cu detalii despre nastere.
Va pup!

Valentina40w3d

Mergi la inceput