Sept-Oct'10 - Bv Tutz, maricicutz, alina.clau! 187
Raspunsuri - Pagina 2
sabu_dk spune:
Am mai pus si noi niste poze cu Nicklas si cu noi...
Ne distram azi se pare! Cantam in continuu de vreo 2 ore... Yuhuu!
Sabina, mami (a.k.a. boob lady) de Nicklas (12-09-2010)
ghiocela13 spune:
Wawww ce surpriza!!!

HAI BOTOSEL!!! 

Noi ne-am intors de la spital asa cum am plecat: cu bagajul in mana si cu copilul in burta!![]()
La control medicul mi-a spus ca fetita e bine mersi, se joaca, se misca continuu, lichidul e ok, placenta ok, ce sa-mi faca el mie acuma??? Sa merg acasa si sa ma intorc vineri si vedem atunci. Numai ca vineri mi-a spus sa vin cu bagajul! asa ca...oxitocina sau cezariana cred ca scrie pe mine!!!
Azi am umblat de mi-au sarit picioarele prin Kika poate-poate s-o intampla ceva la burta, dar tot la solduri s-a pus durerea!
Am gasit acolo masuta de infasat super! acuma avem de toate: masuta, patut, carut, cercei...doar copil n-avem!!![]()
![]()
Pupaturi si imbratisari pentru toata lumea!!!

Ghiocela
40+
cu Irina Maria
alina.clau spune:
Am intrat sa va multumesc de incurajari si sa va
...
Nu cred ca mai intru pana maine cand plec la spital.Va tin la curent cat de repede voi fi in stare...Probabil voi avea si laptopul la mine si va voi da de veste repede..
Multa bafta Tutz!Bafta si celorlalte mamici ce vor vrea sa nasca neprogramat/programat in aceste zile cat voi lipsi.
Va pup si sa ne auzim cu bine!Doamne ajuta!
alina
39+
,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
tutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.clau Am intrat sa va multumesc de incurajari si sa va ...Nu cred ca mai intru pana maine cand plec la spital.Va tin la curent cat de repede voi fi in stare...Probabil voi avea si laptopul la mine si va voi da de veste repede.. Multa bafta Tutz!Bafta si celorlalte mamici ce vor vrea sa nasca neprogramat/programat in aceste zile cat voi lipsi. Va pup si sa ne auzim cu bine!Doamne ajuta! alina 39+ ,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007) POZE cu Andruta |
Nastere usoara iti dores pe maine, scot motate de acum, ca voi fi si eu ocupata

Botosel, in cazul in care inca nu ai scapat, ia niste motate si tu:

Fistiq, Ghiocela nici pe voi nu va prind live dar va doresc de acuma nasteri cum va doriti (usoare) si bebei sanatosi

Eu maine dimi la 8:30 ma duc sa ma internez, ma consulta un alt doctor si dupa consult ma trece pe perfuzie. Sunt foarte curioasa ce zice acest medic de dilatatia mea
(acum bat apropouri ca vreau si eu motate pe maine!!!!!
Acum sunt in pregatire maxima, dar ma gandesc ca mai intru mai tarziu sa vad ce a facut botosel!
Pupici!
Tünde
40w1d cu
Julia http://picasaweb.google.com/lantostunde
be_one spune:
Botosel, Alina, Tutz Doamne ajuta!
Sabina, La multi ani! tie si puiului tau (ce tinerica esti...) Nu te-am vazut in listuta cu sarbatoritii lunii.
Mari78, nici tu nu apari inca, sa se stie ca e rost de mult tort pe 23
. Dar la ce activitate slaba e azi pe aici, cred ca trebuie sa mai strigam de cateva ori
Mai3, ieri toata ziua m-am gandit sa ii spun La multi ani! lui Filip Bogdan, iar seara cand am intrat am uitat
Primiti si azi felicitari? 
Noi ne-am intors de pe afara, unde am mai prins un pic de soare si caldura, am papat si am adormit.
Va
si va doresc noapte buna si odihnitoare
Oana mami de doua comori: Dimitrie
(23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
danaisa20 spune:
Atinci si pt Tutz invitam niste 

Deci, maine avem 3 fete in focuri!
De fapt 4, ca am vazut ca si Maricicutz are cezariana programata tot maine!
Nasteri usoare pt toate!
danaisa20 fericita
38+
cu 
ghiocela13 spune:
Eu maine dimi la 8:30 ma duc sa ma internez, ma consulta un alt doctor si dupa consult ma trece pe perfuzie. Sunt foarte curioasa ce zice acest medic de dilatatia mea
Oricumsper ca daca incepem de dimineata sa scap cat mai repede si sa-mi tin comoara in brate cat mai devreme
(acum bat apropouri ca vreau si eu motate pe maine!!!!! ![]()
)
Acum sunt in pregatire maxima, dar ma gandesc ca mai intru mai tarziu sa vad ce a facut botosel!
Pupici!
Tünde
40w1d cu
Julia
http://picasaweb.google.com/lantostunde
[/quote]
Ce draguta esti draga TUTZ!!!
Nu te uitam si scoatem si motatelele pt tine:
HAI TUTZ! HAI TUTZ! 

Si dam si supliment nitica muzica:

Ghiocela
40+
cu Irina Maria
ghiocela13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.clau Am intrat sa va multumesc de incurajari si sa va ...Nu cred ca mai intru pana maine cand plec la spital.Va tin la curent cat de repede voi fi in stare...Probabil voi avea si laptopul la mine si va voi da de veste repede.. Multa bafta Tutz!Bafta si celorlalte mamici ce vor vrea sa nasca neprogramat/programat in aceste zile cat voi lipsi. Va pup si sa ne auzim cu bine!Doamne ajuta! alina 39+ ,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007) POZE cu Andruta |
Acelasi tratament artistic de incurajare si pentru ALINA:

HAI A-LI-NA! HAI A-LI-NA! 

Maestro, un La minor va rog:

Ghiocela
40+
cu Irina Maria
donna79 spune:
Hello!
Am lipsit cam mult si-mi e asa dor de voi! Imi placea la nebunie sa fiu aici prezenta, sa fac galerie, sa vad la timp toti bebeii proaspat aparuti in album...
Zic si eu pe scurt: felicitari proaspetelor mamici Olivia, Fulguta, Cami, bun venit noilor bebici, Hai Botosel!!!(sper sa nasca la fel de usor ca Fulguta!), La multi ani, Sabina! Atat ma ajuta neuronu' lauz...
Ghiocela... imi e asa drag de tine ca esti foarte energica, sper sa te tina energia si dupa ce vine bebelina!
Eu nu mai fac nimic altceva decat sa stau cu bebe. N-am crezut sa mai apara un mascul in viata mea care sa ma tina mai mult dezbracata
de azi dimineata alaptez la o ora... Am fost pe punctul de a ceda cu un bibe cu formula dar m-am tinut tare.
Nu stiu de ce dar galuscutul meu tresare fff des, mi-e o mila de el... Am decis sa facem botezul mai devreme din pricina asta, poate se mai linisteste puiul mic. Asa ca anuntam si noi botez pe 13 noiembrie, ca si Ionela 
Revin...
Donna, mamica lui Tudor Gabriel
kiti2205 spune:
"La 16.05 s-a nascut comoara noastra, Alexandra, 3600g, prin cezariana. Am suferit degeaba 6 ore de contractii, ca tot la cutit am ajuns. Dar totul este in regula. Va pup" - Botosel
Bravo Botosel!!! 
Si muulte
pentru fetele programate maine. Tinem pumnii.
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006